פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים אני מפעיל את המחשב שם את הסיסמא מראה לי מסך כחול טוען ל 100 עושה ריסטנכנסתי מסייף מוד עשיתי לוג לשגיאה זה אראה ליהתקן device/harddisk0/DR0 בלוק פגום.מה אני עושה?
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים מחבר שאני פותח את הכונן דיסקים ומפעיל את המחשב, זה לא עושה מסך כחול יותרהפעלתי windows memory diaglist משהו כזה ולא מצא כלום
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים מחבר חזר...טוב בקיוצר שמעהמסך כחול רושםstop: 8x0000008Eעשיתי לוגים ראיתי device/harddisk0/DR0 בלוק פגום.מה אני אמור לעשות
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים לבצע בדיקה ותיקון שגיאות על כונן.קליק ומין על כונן - מאפינים - כלים - ושם תמצא אותו.לאשר לו בדיקה ותיקון באיחול ולאתחל.
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים מחבר את ה C תיקנתי כמו שאמרת עדיין לא עוזר... עכשיו אני עושה ל D זה בקושי זז יקח לזה שעות איזה באסה אני ממש צריך את המחשב הזה חיפשתי בכל גוגל ואני מוצא דברים ואני רואה שלאנשים רשום solved ואני לא מבין איך בדיוק פתרו :\
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים מה כתוב במסך כחול שיש לך ?לא בטוח שמה שרשמתה שייך למסך כחול !תעתיק קול מה שכתוב שמה אחרי STOP *** או תצלם אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.