פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים קיים לי בעיה במחשב.. מישהו נגע ליבcontrol userpasswords2 שיחק עם הסיסמאת וכל זה עכשיו הממחשב תמיד מחובר על משתמש שהוא בהרשאות של GUEST ואין לי אפשרות לעשות כלום... תראו תמונה לדוגמה כמו שאתם רואים אין לי איפה להכניס סיסמה והלחצן של הכן חסום אין אפשרות כרגע להתקין \ למחוק כל דבר מהמחשב אם אפשר מישהו שידריך אותי איך לסדר את זה תודה רבה אלון
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים האתר siz מצונזר בפורום הזה בגלל כל מיני בעיות אבטחה איתו אז תשתמש באיזשהו שירותי העלת תמונות נורמלי כמו imgur/picoodle/tinypic וכד'.גם אם הוגדר שהמשתמש שאליו המערכת מבצע כניסה כברירת מחדל הוא guest (או מה שלא יהי) עדין ניתן לבצע log off ולהכנס למתמש אחר ואז לתקן את ההגדרות.
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים מחבר אז זהו שקיים לי רק המשתמש שהוא כGUEST... גם בLOGOFF וגם בSWITCH USER רק שאני מנסה להכנס לadministrator זה אומר לי שהוא בDISABLE הנה תמונה מהאתרים שהמלצת
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים המשתמש administrator במצב disabled כברירת מחדל בNT 6 וצפונה.אתה עדיין יכול להיכנס עם המשתמש שנוצר בעת התקנת Windows ע"י לחיצה על alt+ctrl+del פעמיים במסך ה Welcome.
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים מחלום של "דוס" אתה מנסה עם הפקודהNet user administrator /active:yes לפעיל את חשבון של "סופר אדמיניסטרטור".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.