עבור לתוכן

עזרה-שינוי ה-SPPED & DUPLEX בהגדרות כרטיס הרשת והשלכות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

עקב בעייה שהייתה לי בכרטיס רשת שפשוט היה מפסיק לפעול ברגע שהיתה מהירות הורדה גבוהה לאורך זמן, חבר הציע לי לשנות את ה-SPEED & DUPLEX מ-AUTO NEGOTIATION ל-10mb Full Duplex לאחר שעשיתי זאת אכן הבעייה נפתרה אבל השינוי הכי גדול שהרגשתי שפשוט אתרים התחילו לעלות הרבה יותר מהר.

אבל לאחר השינוי בהגדרה זו, צנחה מהירות העברת הקבצים בתוך הרשת הביתית בצורה דרסטית (העברת קובץ של 2GB לפי ווינדוס תיקח באיזור ה-20 שעות) ברגע שאני מחזיר ל-AUTO אז זה מסתדר.

רציתי לדעת למה זה משפיע על מהירות הרשת הביתית? והם יש דרך לסדר שזה ישאר על 10MB FULL DUPLEX ועדיין לקבל מהירות העברת קבצים גבוהה בתוך הרשת הביתית?

העברת הקבצים עצמה היא בין המחשב הנייח שלי-שבו שיניתי הגדרה זו, לבין הנייד שלי שבו לא שיניתי כלום שניהם מחוברים עם כבל לראוטר.

תודה לעוזרים :)

פורסם

הגדרת מהירות איטית אז מה אתה רוצה?

תנסה להגדיר 100 HALF או FULL ולראות מה קורה.

פורסם
  • מחבר

הגדרתי גם על 100 וזה נשאר בדיוק אותו הדבר, מהירות האיטרנט מצויינת ומהירות העברת הקבצים ברשת הביתית זוועתית

פורסם

המהירות עלתה כאשר החלפת מ- 10 ל- 100?

אם כן (וגם אם לא), יש לך אפשרות גבוהה יותר (1000 לדוג')?

פורסם
  • מחבר

המהירות העברת קבצים ב-100 גם איטית להחריד בערך כמו ב-10, המהירות גלישה מצויינת בשניהם. ברגע שאני שם על AUTO המהירות גלישה יורדת והמהירות העברת קבצים מסתדרת.

אין לי אפשרות של יותר מ-100

פורסם

בדקת 100 גם full וגם half?

פורסם
  • מחבר

שמתי על HALF והבעייה הסתדרה.

תודה רבה! :xyxthumbs:

עוד שאלה קטנה מה ההבדל בין Half Duplex ל Full Duplex?

פורסם

כיווניות

FULL מאפשר העברה לשני הכיוונים במקביל

כלומר לשלוח ממחשב אחד לשני, ובאותו זמן מהמחשב השני לראשון. בלי שהמהירות תפגע.

HALF מחייב עצרית המשלוח של צד אחד בשביל לשלוח את הצד השני.

כלומר אם אני אעביר כמו קודם, אני אקבל את מחצית המהירות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, העם אני צריך גם להגדיר במחשבים אחרים שיהיו ככה או שמספיק רק במחשב הזה שממנו מעבירים קבצים?

פורסם

אם אין בעיות אז תשאיר העל אוטומט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים