עבור לתוכן

תרבות האוזניות בארץ (או כל מה שרצית לדעת על אוזניות ופחדת לשאול)+הנחיות כללית

Featured Replies

פורסם
הוא בהחלט רק מגביר (בתאוריה. מעשית והא משנה את הצליל וכל אחד מחפש צליל אחר). אך הגברה היא מעבר לעוצמה חזקה יותר. הגברה דואגת לזרם ומתח עקביים בהתאם לצורך בתדר (עכבה). ככל שהמגבר יוכל לעמוד בתחום רחב יותר של התנגדויות ללא כניסה לעיוותים וללא איבוד עוצמה, הצליל יהיה קרוב יותר לאות שנכנס אל המגבר.

ציטוט של עצמי מדיון אחר בו נשאלה אותה השאלה (אם תריץ חיפוש השאלה הזו נענתה כמה וכמה פעמים).

במקרה של רמקולים ישנה חשיבות גדולה יותר לעניין של לעמוד בעומס שכן ברמקולים מדובר על זרמים גבוהים הרבה הרבה יותר ולכן יש צורך בספק חזק פי כמה, ובמעגל הגברה חזק יותר שמסוגל בין היתר ןלעמוד בעכבה נמוכה הרבה יותר.

Anatoli.

• תגובות 304
  • צפיות 61.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ציטוט של עצמי מדיון אחר בו נשאלה אותה השאלה (אם תריץ חיפוש השאלה הזו נענתה כמה וכמה פעמים).

במקרה של רמקולים ישנה חשיבות גדולה יותר לעניין של לעמוד בעומס שכן ברמקולים מדובר על זרמים גבוהים הרבה הרבה יותר ולכן יש צורך בספק חזק פי כמה, ובמעגל הגברה חזק יותר שמסוגל בין היתר ןלעמוד בעכבה נמוכה הרבה יותר.

Anatoli.

הבנתי! תודה :xyxthumbs: ;D

פורסם

Anatoli.

אין לכל מגבר נקודה שבה הוא כבר "נחנק"??

פורסם

לא. מגבר טוב יוכל לעמוד גם בזרמים גבוהים פי כמה מהזרם הגבוה ביותר שהוא ייאלץ לעבוד איתו בתנאים קשים מאוד.

ובלי שום קשר, גם אם המגבר לא מתוכנן להספקים גבוהים כל כך. מגבר טוב צריך לדעת לפחות להביא את הצרכן החשמלי שלו לכדי מיצוי מבחינת עוצמת קול מופקת.

Anatoli.

פורסם

סתם שאלה, ל-GRADO SR60 דרוש מגבר בשביל סאונד אופטימלי? וכרטיס קול? (האוזניות למחשב בעיקר)

פורסם

שוב, אחת ולתמיד. כל אוזניות זקוקות למקור (כרטיס קול לדוגמא) ומגבר טובים בכדי להישמע בשיאן! השאלה עד כמה זה ישפיע על כל אוזינות. הגראדו פחות רגישות מרוב האוזניות ברמות הגבוהות, אך הן בהחלט יתנו לך לשמוע כל פגם בכרטיס הקול שלך.

Anatoli.

פורסם

חברות טובות למגברים? (לא רק לאוזניות, בכללי).

פורסם

כללי מדיי. אין רשימה ספציפית, יש המון חברות טובות. חלקן יותר וחלקן פחות. כל אחת מהן טובה בעיניו של מישהו אחר.

אם יש לך צורך במגבר כלשהו אתה מוזמן לפתוח דיון לנושא הזה בלבד.

Anatoli.

פורסם

שלום לכולם ,

אתמול קניתי את הDT880 . הבעיה היא שאין לי לא מגבר ולא כרטיס קול טוב, אלא כרטיס מובנה של הלוח אם, לכן רציתי לשאול אותכם משהו:

1. האם מגבר רמקולים יכול לשמש כמגבר אוזניות גם כן?

2.איזה חלק עדיף לקנות לפני - מגבר , או כרטיס קול?

3. על איזה כרטיס קול אתם ממליצים, והאם אני באמת ארגיש בהבדל ניכר?

פורסם

א: תתחדש על האוזניות.

ב: השאלות שלך הן ספציפיות מאוד. פתח דיון שמיועד לנושא ואשמח לעזור לך בדיון החדש.

Anatoli.

פורסם

anatoli.

איך ה202 כאוזניות תקציביות ביותר(200- שח)?

ואם אתה מכיר אולי גם RH200 של ROLAND

לפי השמיעה שלי הן היו מעולות..... אבל אני צריך גם את הדעה שלך?

פורסם

אם אתה רוצה דעה שלי אישית, אתה מוזמן לפנות בפרטי. אם אתה רוצה לשמוע דעה כללית על אוזניות ספציפיות נראה לי שדיון חדש יתאים יותר.

Anatoli.

פורסם

בגלל הדיון הזה אני הולך למכור פלאפון של 2500 שקל ולקנות אוזניות

אני שונא אותכם !!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח :smile1:

פורסם

welcome 2 the club :xyxthumbs:

פורסם

שלום לכולם, קראתי קצת בעניין מגברי האוזניות ותהיתי לגבי עניין מסויים.

כרגע אני מתשמש באוזניות סנהייזר 280 המחוברות למערכת סטריאו שלי, אשר מחוברת למחשב (Computer OUT to stereo IN).

האם המערכת סטריאו משתמש "ככאילו" מגבר? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים