פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים לא יודע אם זה היפה ביותר אבל זה בטוח חרוט לכל אחד פה בראש..הסימפוניה של מדל אוף הונור בתפריט
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים אני אישית מאוד אוהב את המנגינה של rise of legence: ויש עוד איזה מנגינה אחת מhalf life (מדי פעם בתוך כל המוזיקת מעליות יש משהו טוב...).
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים Sonic and Knuckles - Flying Battery - אחד הטובים שיצאו אי פעם לסוניק, אני מזמזם אותו עד היוםהמוזיקה במשחקים של סוניק היתה אדירה! מדי פעם אני מחפש אותה ביוטיוב, בשביל הנוסטלגיה. אחח.. ימי הGame-Gear העליזים ;D
פורסם 2011 במרץ 114 שנים טוב, על מורטל קומבט שכחתי... אבל יש לי מתחרה ראוי Ain't No Rest For The Wicked
פורסם 2011 במרץ 114 שנים Fort Minor - Remember The Name זה היה באיזשהו משחק כדורגל ב-99. יורו 99 או פיפא 99 משהו כזה...
פורסם 2011 במרץ 214 שנים ג'וני - כמה דברים 1.למה לשים שיר פעמים 2. השיר הזה היה נחמד מאוד בסוף המשחק ונכנס יפה אבל זה לא משהו שמרגש מספיק בשביל להיות השיר הכי טוב. 3.למראת זאת זו דעתך ואני מכבד אותה. אבל בשבילי זה השיר שמרגש אותי אותי בכל פעם מחדש שאני שומע אותו. http://www.youtube.com/watch?v=Bbszx71LjHA וזה המלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.