פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים שני דיג'יים מהולנד שעשו וריאציה לשיר של מדונה ואחד מהם רקד ברייקדנס לשניה אחת שגעו את כל בית ספר היינו עושים תנועות של ברייקדנס כל היום השיר היה בראש מצעד הפזמונים מספר שבועות בכל העולם
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים מחבר אם נולדת ב89 אז לא כל כך נראה לי שאתה מכיר את השיר אלא אתה מתבלבל עם השיר של מדונה המקורי לשיר שלה נעשו הרבה וריאציות של זמרים מתחילים
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים אם נולדת ב89 אז לא כל כך נראה לי שאתה מכיר את השיר אלא אתה מתבלבל עם השיר של מדונה המקורי לשיר שלה נעשו הרבה וריאציות של זמרים מתחיליםלאאא אח שלי, אמא שלי הכירה לי אותו :]חרשתי עליו המון זמן.
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים אני נולדתי ב86, ואני זוכר שהייתי שומע אותו המון בילדות שלי.עכשיו אני קולט שלא שמעתי אותו מלא זמן.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים ואם כבר מדברים על תוצרים מביכים משנות השמונים (טוב נו, שנות השמונים באופן כללי היו מביכות)...1K7fL5s_1ac
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מביך או לא השיר הזה עבר הרבה ואני בטוח שעשה המון כסף...אין פלוץ שלא מכיר אותו
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים אפילו טיפת הבעה אין לה, לא חובה לשיר...זוכרים את השיר הזה מתחילת שנות ה-90?http://www.youtube.com/watch?v=cN8WeadBW1o
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.