עבור לתוכן

שדרוג ל 20 מגה, שאלה לגבי הראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מחר אני אמור לקבל ראוטר מבזק שיתאים ל 20 מגה.

מחיפוש קטן מצאתי שיש 2 אפשרויות: ה NETGEAR VVG2000 או DLINK 6740U.

היום יש לי את ה NETGEAR DGN843 ואני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו. בלי בעיות בכלל.

בחיפוש שלי עלה גם הנושא הזה:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=126747&postdays=0&postorder=asc&start=0

מישהו יודע האם יש חדש על המכשיר הזה? אולי מישהו כאן משתמש בו ויכול להגיד לי שהוא עובד טוב?

כי משיחה עם בזק עושה רושם שזה רק מה שיש להם במלאי, ובתור אחד שמוריד הרבה מהביטורנט, אני לא רוצה להתחיל עם בעיות חדשות ( ונכון להיום הראוטר הנוכחי לא עושה בעיות בכלל!! ).

ועוד שאלה, הם רוצים שאני אחזיר להם את הראוטר הקודם, יש למישהו מושג באיזה דרך אפשר להתחמק מזה? כי עד שיש לי ראוטר טוב, חבל שלא לשמור עליו...

אשמח לתשובה מהירה. תודה!

פורסם

בנושא הזה יש בעיה כיוון שלבזק אין מודמים עצמאיים שתומכים ב-VDSL. במקרה הכי גרוע, תשתמש ב-VV2000 כמודם בלבד ותרכוש נתב באופן עצמאי.

פורסם
  • מחבר

בנושא הזה יש בעיה כיוון שלבזק אין מודמים עצמאיים שתומכים ב-VDSL. במקרה הכי גרוע, תשתמש ב-VV2000 כמודם בלבד ותרכוש נתב באופן עצמאי.

לאור העובדה שאחרי בירור קצר התברר שנותנים העלאה של 100KBPS בלבד, החלטתי להישאר עם ה 10 מגה שלי והנתב שיש לי כרגע שלא עושה בעיות.

תודה בכל זאת.

פורסם

מי צריך 20 MB אם בקושי מקבלים 10 MB לחו"ל?

גם UPLOAD נשאר אותו דבר. אני בכבלים, אבל אם אפילו היו נותנים יותר מ 12 MB לא הייתי משדרג. 12/1 MB זה נראה לי חבילה אידאלית

פורסם
  • מחבר

התכוונת 125KBPS

עם ה20מגה אתה תקבל 1Mbps.

עם 20 מגה מקבלים 1 מגה העלאה?

ז"א 1000KBPS?

ובכל זאת, היום הכל עובד מעולה, האינטרנט טס, הביטורנט לא מאכזב, ככה שאין לי מצב רוח לנסות שיטה חדשה ( VDSL ) או ראוטר חדש.

פורסם

1Mbps=1024Kbps=128KBps

20Mbps=20480Kbps=2.5MBps=2560KBps

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים