עבור לתוכן

Powdercoat בארץ?

Featured Replies

פורסם

הי חברים יש לי שעלה קתנה,

יכול להיות שאני מזמין מערז מחול (Silverstone TJ07) ורציתי לדעת עם אתם יודעים איפה אני יכול לשלוך אותו שיצבעו אותו ב - powdercoat ושאני יכול לכתוח לו חלון בצד ולהסים plexiglass בחלון

אם אתם שועלים למה אני מזמין מחול, כי אני כבר מזמין מערכת קירור כומפלת ורוצה מערז מתעים

תודה על העזרה!!

פורסם

אם אתה מזמין מפרוזן או מPPCS, הם כבר נותנים את השירות הזה.

תן להם לעשות זאת, הם מומחים בלפרק את המארז לגורמים, ולהחזיר אותו שלם על שלל החורים והניטים שבו, מבלי לגרום לו לווברץ לאחר מכן.

העבודות שלהם טובות ממה שיצא לי לראות.

הTJ07 בהחלט מארז ראוי ומעניין, למרות שיצא הTJ11, יש לי נטייה ללכת עם ה07.

בקשר לקירור, הייתי מפצל את ההזמנה למארז בנפרד, ולקירור בנפרד,

מחיר המשלוח אמור לצאת זול יותר, וגם יותר חבילות = הסתברות נמוכה יותר לתפיסה במכס.

סביר להניח שאת המארז ישלחו אך ורק בUPS, כלומר, מעמ תשלם בטוח, ומחיר המשלוח של המארז, יהיה בערך 150$. לשיקולך

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ראיתי שPPC ופרוזן נותנים את השרות אבל, אני הופך את הלאך אם בכול מקרה להיות ב reverse atx form factor אז אני יצתרך לפרק את מארז בכל מקרה וגם אצתרך לפרק אותו שיוכל לסדר את הכבלים

אבל אתה צודק, יתכן שיתן להם לעשות את זה

פורסם

בעיקרון בכל מוסך מכוניות שעושה עבודות צבע תוכל לעשות את זה..

פורסם
  • מחבר

טוב, טודה לשניכם! אני ימצה מקום חידי אז ונרע מה יוטר זול PPC או פו בארץ

מתי שגרתי בNY היה לי מקום לייד הבית שהיה מיועד לדברים כאלה, לא ידעתי לאן ללכת.... אכשיו מה שנישער זה רק לראות איזו קונפיגיורציה של מאוררים על הרדיאתור אני סם על ה240 ו480 שלי בתא התחתון של המארז (pull ל240 ו push ל480 או משהוא בסיגנון)

שאלה אחרת לכם (קצת OT) אני מנשה להרשם ל xtremesystems ואני לא מצליך, שמתי לב שלכם יש יוזרים שמה, אתם יכולים לעזור לי עם זה? אני רוצה להשים את ה לוג של המארז פו ושם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים