עבור לתוכן

צריך עזרה עם בחירת מסלול בחברת פלאפון, לא מבין בנושא...

Featured Replies

פורסם

יש לי מכשיר NOKIA N85, דרך חברת פלאפון, עם יתרת תשלומים של 64.90 כל חודש ל-18 חודשים נוספים.

ההתחייבות למסלול הסתיימה לפני כשבוע, ואני מחפש מסלול זול וטוב יותר. ממוצע שימוש הוא 250 דקות וכ-200 SMS בחודש. לא משתמש באינטרנט או בשירותים נוספים.

הכי זול שהצלחתי למצוא דרך פלאפון הוא מסלול סטודנטים: 149 ש"ח על 200 דקות+3000 SMS (על כל דקת חריגה 39 אגורות). בנוסף 13.90 שירות תיקונים ו-14.90 ש"ח על המכשיר כל חודש (אחרי זיכוי מה-64.90 ש"ח).

סה"כ=178 ש"ח.

המחיר זול? לפי הנציגה של פלאפון, אין מסלול זול יותר מהנוכחי, במיוחד כשצריך מינימום 149 ש"ח חשבונית כדי לשלם רק 14.90 בחודש על המכשיר במקום 64.90 סכום מלא. זה בעיקרון מה שתוקע אותי עם מחירים גבוהים, יתרת התשלומים על המכשיר . יש טעם אולי לנסות בחברה אחרת, שיכסו את יתרת התשלומים בתנאי שאעבור אליהם?

אני ממש לא מבין בתחום הסלולרי, ולא יודע להחליט אם שווה לי להתאמץ ולחפש פתרון טוב יותר או ללכת על החבילה שהציעו לי וזהו!

פורסם

מנסיון , הכי טוב שאתה יכול לעשות זה אחד מה-2 :

1) ללכת לחברה מתחרה ולבקש מהם הצעה - והם באמת יתנו לך הצעה יותר זולה ממה שכרגע פלאפון נותנת לך

2) ללכת לפלאפון ולפברק הצעה כלשהי שקיבלת מחברה מתחרה - אם לא הגזמת בשקר שלך , פלאפון יתנו לך הצעה דומה או זולה ממנה.

בעידן שאחרי ההתחייבויות הצרכן יכול להשיג הרבה יותר מפעם.

פורסם

שאתה מראה לחברה שאין מקום אחר מלבדיה החברה תופסת אותך בביצים ומראה לך מי הבוס.

תעשה קצת שרירים תלך לחברות אחרות כמו אורנג' שיש להם דילים לא רעים לשלם לך על יתרת המכשיר ואולי ממך יצא כמה שקלים ותצא עם מכשיר ותוכנית משודרגת.

תוכנית טובה ואני לא מדבר על תוכנית יותר טובה של שימור לקוחות וכו', זה אומר שאתה מקבל תעריף אחיד לכל היעדים בעלות של כולל מע"מ בין 17-20 אגורות גג.. בלי כל החרטא של מיליון SMS ומעט דקות שיחה במחיר לא מציאה..

גם ככה פלפאון במצב נואש ללקוחות , כל רצון של לקוח לנשור מחברה ונראה לי במיוחד אצל פלאפון יפתח לך את דלת המסלולים היותר הגיונים.

בהצלחה.

פורסם

האם יש לך מישהו במשפחה שעלה ארצה ממדינה אחרת (לא משנה מתי)? אני אישית נמצא בתכנית עולים של פלאפון ובמסגרת התכנית אני מקבל כל חודש 300 דקות, 200 SMS, חבילת 2GB ומכשיר Samsung Galaxy S (בהחזר מלא אם עוברים 300 דקות) תמורת 129 ש"ח לחודש. ניתן להישאר עם חבילת גלישה בסיסית ולקחת מכשיר פחות מתקדם ולשלם בסה"כ 99 ש"ח. כמובן שאפשר לא לקחת אף מכשיר ולהישאר עם המכשיר הנוכחי שלך.

פורסם

וכשאתה אומר לא משנה מתי.. אתה מתכוון 3-4 שנים... או 50-60 שנה.......? אשמח לעוד פרטים

פורסם

האם יש לך מישהו במשפחה שעלה ארצה ממדינה אחרת (לא משנה מתי)? אני אישית נמצא בתכנית עולים של פלאפון ובמסגרת התכנית אני מקבל כל חודש 300 דקות, 200 SMS, חבילת 2GB ומכשיר Samsung Galaxy S (בהחזר מלא אם עוברים 300 דקות) תמורת 129 ש"ח לחודש. ניתן להישאר עם חבילת גלישה בסיסית ולקחת מכשיר פחות מתקדם ולשלם בסה"כ 99 ש"ח. כמובן שאפשר לא לקחת אף מכשיר ולהישאר עם המכשיר הנוכחי שלך.

בעידן שאחרי הראשון לספטמבר ( אין יותר התחייבות ) זה עוד נחשב לחבילה יקרה מה שתיארת כאן.

הכול שאלה של כמה כוח יש לך להמתקח איתם וכמה כוח יש לך לזגזג בין החברות.

פורסם

^^^

כדי לגבות את טענותייך, אנא ספק מידע לגבי חבילה משתלמת יותר שמתאימה לדפוס השימוש של פותח הדיון. אני לא מצאתי באף חברת סלולר חבילה של 300 דקות, 2GB גלישה ומכשיר SGS תמורת 109 ש"ח לחודש (אני אישית הוספתי 200 הודעות תמורת 20 ש"ח) וגם לא מצאתי חבילה דומה במחיר כזה.

וכשאתה אומר לא משנה מתי.. אתה מתכוון 3-4 שנים... או 50-60 שנה.......? אשמח לעוד פרטים

לא משנה מתי היא עלתה לארץ, הנה פרטים נוספים על התכנית:

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=274905

נ.ב. המבצע כולל דיבורית לרכב ללא תשלום נוסף וכרגע ה-SGS אינו במלאי.

פורסם

אחי עד כמה שאני יודע מבצע סטודנטים זה:

3000 דקות בתוך פלאפון

200 SMS או משהו כזה

ועוד איזה סכום דקות מיחוץ לפלאפון... בין 200 ל- 500 אני חושב,

אלו גם פחות או יותר המחירים באורנג' וסלקום (נכון לפני חודש-חודשיים)

אני אישית קיבלתי 3000 דקות בתוך פלאפון, 1000 מיחוץ לפלאפון ו- 500 הודעות, נטסטיק ואייפון 4 ואני משלם על כל זה 540 שקל.

פורסם

הקישור שצירפתי מכיל מידע על מבצע סטודנטים של פלאפון, המחיר נכון לעכשיו הוא 179 ש"ח לחודש שזה מאוד רחוק מהטענה של Redead שניתן להשיג חבילה משתלמת יותר מתכנית עולים.

פורסם

היום סגרתי באורנג' חבילה: 32 אג' לדקה, 18 אג' לסמס, 20 שקל דמי שימוש חודשיים ללא התחייבות.

אני מניח שפלאפון יכולים להציע משהו דומה.

מתאים לכאלה שלא רוצים להתחייב לחבילת pre paid.

250 x 0.32 = 80

200 x 0.18 = 36

20

-----

136

החבילה נקראת Fix 32

פורסם

אני ניידתי את המספר מסלקום לאורנג'.

250 דקות,250 SMSים,חבילת גלישה של 2GB,אחרי ההחזר של הניוד מספר 120 שקלים בחודש.

לא רע בסך הכל.

פורסם

m1ike זו חבילה ממש משתלמת, איך השגת אותה??

מסלול מיוחד? או שסתם התמקחת?

פורסם

יש לך בסלקום חבילה של 400 דק' 400 סמס ב140 שקל אני קיבלתי גם זיכוי של עד 40 שקל על האינטנרנט ועוד 20 שקל הנחה על התוכנית בסך הכל תוכנית לא רעה .

פורסם

m1ike זו חבילה ממש משתלמת, איך השגת אותה??

מסלול מיוחד? או שסתם התמקחת?

פשוט התקשרתי (וחיכיתי 30 דק' על הקו עד שיענו) ובקשתי מהבחורה לעבור לחבילה בשם FIX 32. לא התמקחות ולא כלום.

היא פירטה לי את החבילה והעבירה אותי אליה.

עוד פרטים: http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=276810

פורסם

תודה לך מייק!

חסכת לנו בסביבות ה150 ש"ח בחודש.

אגב הנציג המציא איזה חירטוט שזה ללקוחות ותיקים מאוד (משהו בסגנון 100 חודשים ומעלה).

נשמע לי כמו סתם תירוץ ללמה הם לא הציעו לנו את התוכנית מוקדם יותר..

אנשים עזבו את כל החבילות של דקות/אסאמאסים ותעיפו מבט על זה, תראו שבשורה התחתונה משלמים בתוכנית הזו הרבה פחות כסף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים