עבור לתוכן

המלצה לעכבר איכותי כמה שאפשר, רק חוטי וללא הרבה כפתורים, תקציב 250 שקל.

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני מחפש עכבר איכותי כמה שאפשר בתקציב של 250 שקל, אני צריך עכבר חוטי נוח כמה שאפשר, מחפש עכבר גדול ליד גדולה, ושלא יהיו עליו יותר מידי כפתורים כי זה משגע אותי, שימושים עיקריים- עבודה יום יומית, וגיימינג כבד.

חשבתי על 2 העכברים הבאים ואני לא יודע מה לקחת, עם בכלל שווה לקחת עכברים כאלו, או להסתפק בעכבר זול ב20 שקל כל חודש חודשיים.

1- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=875 לפי מה ששמעתי עליו זה אחד העכברים הכי טובים שיש ובמחיר טוב.

2- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1001 לא שמעתי עליו רבות, אבל אומרים שזה עכבר ממש טוב.

האפשרות השלישית שהיא גם הכי טובה לדעתי זה קניית כמה עכברים מי הסוג הבא - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1291 מה דעתכם ?

תקשיבו זה נורא חשוב ונימאס להחליף פעם בחודש עכבר ב50-100 שקל, אז מה עדיף עכבר יקר בעל אחריות ואיכות בניה ? או עכבר פשוט ב30 שקל ופשוט ליקנות איזה 7 עכברים כאלו ?

פורסם

למה אתה הורס את העכברים שלך כל כך מהר?

וכמובן שבטווח מחיר של עד 250 אני ממליץ על

או G500 של LOGITECH

או razer deathadder 3.5g

הכי טובים פשוט שתמצא היום אני משתמש בKINZU של STEELSERIES והוא מעולה בישבילי והוא עולה בין 150-160 שקל אבל הוא קטן וצריך להתרגל אליו

שיחקתי אצל חבר על G500 והוא מעולה

ולפי ביקורות וניסיון עם microsoft/razer habu אני מאמין שהdeathadder אפילו טוב יותר אני יכול בבטחה להמליץ על אחד מהשניים

פורסם
  • מחבר

תבין אני משחק רק בFPS לא יותר ולא פחות, ואני גם צריך עכבר כמה שיותר נוח לעבודה משרדית, לכן הדילמה קשה מאוד ואני לא יודע מה לבחור. העכבר הראשון הMX518 לא מספיק טוב לצרכים שלי ? ולצורך הבנה כללית אין לי שימוש בכפתור שמגביר את המהירות של העכבר, ולא ביותר מי 3 כפתורים על העכבר עצמו, יש חייה כזאת בתקציב שלי ? הG500 הזה ניראה כמו הMX518 ולא ניראה לי ששווה באמת לשלם 242 שקל כשאני יכול לשלם 170 שקל על אותו עכבר בעצם.

פורסם

אם היד שלך לא קטנה (דבר מוכר אצלי), ממליץ לך לבדוק את ה-ROCCAT KONE. אני משתמש בו (קניתי אחרי הרבה התלבטויות כי לא הכרתי את המוצר והמותג והיה לי מחיר נוח) ואני פשוט מאוהב. שווה לך ללכת לראות אותו בחנות לפני שתקנה.

פורסם

קח את ה MX518. עכבר גדול יחסית, זול (159 ב KSP) ועמיד. שלא לדבר על זה שאם יקרה לו משהו בשלוש שנים הקרובות, תקבל אחד חדש.

פורסם

אם היד שלך לא קטנה (דבר מוכר אצלי), ממליץ לך לבדוק את ה-ROCCAT KONE. אני משתמש בו (קניתי אחרי הרבה התלבטויות כי לא הכרתי את המוצר והמותג והיה לי מחיר נוח) ואני פשוט מאוהב. שווה לך ללכת לראות אותו בחנות לפני שתקנה.

פותח הת'רד רק שים לב:

היוזר אותו ציטטתי הוא ממליץ סדרתי על מוצרי ROCCAT. (והוא בערך היחידי פה בפורום שממליץ עליהם בנחרצות שכזו). אז מצד אחד תתחשב בדבריו, ומצד שני קח בחשבון שהוא ממליץ אך ורק על מוצרים אלה - משמע הוא סוג של בעל עניין...

רק חשבתי שחשוב לציין זאת.

בהצלחה... וברמה הכללית - להשקיע בעכבר 250 שקל זה בסדר גמור. זה יתן לך אחלה של עכבר, אמור להבטיח גם איכות וגם ואמינות. (חברות מוכרות כמו לוגיטק, מייקרוסופט ורייזר).. נ.ב - אם רשמת שה - X5 של מייקרוסופט הוא אופציה עבורך, ונראה שאתה שואף לכמה שפחות "שיכלולים".. אז אתה יכול לנסות לבדוק ביקורות ביוטיוב ובכלל על העכבר X3. יש אותו באייבורי ו - KSP אם אני לא טועה.. הוא אמור להיות פחות מ - X5 אז יש מצב שזה באזור של מה שאתה מחפש (לי אישית יש את ה - G500 של לוגיטק ואני מרוצה מאד ממנו, אבל נראה שהוא מכיל המון פיצ'רים שאתה לא ממש רוצה)..

פורסם

שלום פותח האשכול,

תחילה, להתרחק במהמוצרים של רוקט (הנוכחיים שבארץ לפחות) ומהקינזו של SS.

חיישן הלייזר שברוקט מוגבל עד כמהירות של נמוכה יחסית, להתחשב בכך שאתה מזיז את העכבר במהירות מהירה יחסית - יש פה סיכון להתקל בבעיות כמו "האצה איטית" וכו'.

כמו כן, מדובר באמת באותו חיסרון של כל חיישני הלייזר הישנים בדורותיהם. (הG5 לדוגמא)

הKINZU האומנם אופטי, שפה הגבלת מהירות לא תיהיה בעיה.

אבל, לעכבר יש בעיות של האצות חיישן רנדומליות, החברה בעצמה כתבה את זה באחד מהמאמרים שלה- כמה עצוב (http://faq.steelseries.com/questions/194/Does+the+Kinzu+have+mouse+acceleration%3F).

(האצה שלילית - ברגע שאתה מזיז את העכבר בצורה מהירה אתה מרגיש שהוא מאט, ולא "נוחת" איפה שהתכוונתה בדיוק.

האצה חיובית - אותו דבר, רק הפוך - מעט עוקף את המקום אליו רציתה שהוא יגיע)

כמו כן, הKINZU עם רגליות לא איכותיות מפלסטיק, למעשה, גרועות יותר מהסידרת האינטלי - צר לי על ההשוואה, אבל זה באמת כך.

לעומת זאת, יש את הMX518 של לוג'יטק , עם גימור הזכוכית למעלה שגם לי להזיע המון בשימוש אינטנסיבי, ובחיישן יש את פונקציית "קווים ישרים" מובנת, והגירסא הנוכחית ולמעשה היחידה שזמינה סובל מבאגים עם "גליטצ'ים" שמורידים מקצב העברת הנתונים המעוברים מהחיישן, מומלץ בחום לא להתקין את התוכנה ואף לשדרג ל500HZ על ידי תוכנה צד שלישית שאף מעלה את הביצועים.

פה תוכל לראות השוואת גרף מבוסס על תזוזה ועקיבה, כשהדרייבר מותקן וכשמשדרגים באופן ידני על ידי תוכנה צד שלישית ל500HZ.

mx518setpointclipping.gif

הDA של רייזר - העכבר היחיד שרייזר עשו בצורה נורמלית - וגם זה שנוי במחלוקת - תיקנו את כל בעיות החיישן עם עידכוני קשוחה, אך כמו רוב המוצרים של רייזר -העיצוב שלו דפקטי, ואיכות הבנייה נחותה, הרגליות דקות מאוד וגורמות לתחת של העכבר להתחכך במשטח - מה שמקשה עליו לזוז לכיוונים שונים, וגם סובל מבעית LoD - עוקב גם שמרימים אותו מעל המשטח מעט וכמו כן בצדדי העכבר יש גימור זכוכית - שמציק מאוד וגורם להזעה, וגם מוריד מעט מיכולת האחיזה בצדדים.

בכדי להראות לך פחות או יותר על מה דיברתי כשציינתי את ה"קווים ישרים", הרשתי לעצמי לחבר מספר עכברים שברשותי יחד עם הצייר ולהתחיל למתוח קווים בצורה רנדומלית - עכבר בעל הפונקציה "קווים ישרים" פשוט מתקן אותך ועושה לך את הקו ישר טוב - מה שגם גורם לך מבחינה טכנית לאבד דיוק במשחקים שאתה זקוק לו - FPS לצורך הדוגמה.

*לצורך הידיעה - כל העכברים שברשותי מעודכנים לגירסאות הקשוחה הטובות ביותר

xaikinzu.png

mx518p.jpg

[צר לי שלא חיברתי גם את הDA, הפכתי להיות עצלן בזמן האחרון - בכל מקרה, הDA לא סובל מבעיות חיישן בכלל וכמו כן גם אין לא את בעית ה"קווים הישרים"]

אני באופן אישי בתקציב של עד 250 הייתי הולך על הDA ופשוט "מתקן אותו" - קונה לו את steelseries grip על מנת להפסיק את צדדי הזכוכית מלהפריע לי, מתרגל לבאג ה:LOD/שם סילוטייפ קטן בחיישן, וקונה גליידים. - וזהו.

פיתרונות טובים יותר יהיו באמת לחרוג לטווח ולהיות פתוח לעכברים מקצועיים וטובים יותר מבחינת חיישן ואיכות בנייה - כמו הXAI לדוגמא, או הNAOS 5000 עם משטח קשיח בלבד כמובן.

פורסם
  • מחבר

רגע, אז עם אני רוצה עכבר טוב לשימושים שלי אני צריך עכבר ב500 שקל ? מה הMX518 לא מספיק לשימושים האלו ? בנוסף העכבר יקנה רק מי RSM לכן רק מה שיש להם המלאי. רגע ואיך הX5 של מיקרוסופט לעומת הMX518 או לעומת הLogitech LS1 ? התקציב הוא 250 שקל והקניה תתבצע בRSM ויש יותר מידי עכברים בסכומים האלו מה עדיף ?

יש גם שאלה קטנה, איך העכבר הבא נגד הLS1 ?

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=912

פורסם

יש לי אותו מעל חצי שנה והוא מאוד מאוד נוח

פורסם

אם יש לך 250 ש"ח אז לך על G500. עכבר מצוין ועולה רק 235 ש"ח ב KSP

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8715

מחירי עכברים ב RSM גבוהים, יחסית למתחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים