עבור לתוכן

נסראללה:נכבוש את הגליל

Featured Replies

פורסם

וואו השאיפות שלו גדולללללו.

אני מציע מהר להיכנס להליך מדיני ולהקים את פלשתין לפני שיתקוף. זה בטוח "ימנע" זאת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4029657,00.html

פורסם

בסדר..אתה לא מכיר את הערבים האלה?מדברים יותר מהגובה שלהם :facepalm: בנתיים הוא בבונקר

תיכף נגיע גם אילוclub.gif

פורסם
  • מחבר

עידכון:

ספינות אירניות עוברות בתעלת סואץ בדרכם לסוריה!!!!!!!!!! :pissed:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4029705,00.html

יאלללללללה מלחמה,מלחמה,מלחמה!!!

רוצים מלחמה עכשיו!!!!!!

war-now-stickr-by-popular-etymology.png

1271492034_faa6e23f65.jpg

פורסם

יהיה חם ומגניב! :xyxthumbs:

פורסם

BRING IT ON :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם
  • מחבר

כןןןןןןן :yelclap:

והכול בזכות "ביבי המלך" ביבי מלך ישראל ,חי חי וקיייייייייים

426.jpg

פורסם
בנאום בוועידת הנשיאים
-איזה נשיאים?נשיאים של מה?
פורסם

ארגון הצופים הישראלי בתגובה: "נכבוש את לבנון".

פורסם

ארגון הצופים הישראלי בתגובה: "נכבוש את לבנון".

הבעיה היא שאנחנו כן יכולים לעשות את זה, ומהר. והנסראללה הזה שמדבר, אין לו את האפשרות בכלל לחשוב על זה, סתם מדבר.

פורסם

אני לא מבין מה ההיסטריה. כל שני וחמישי נסראללה משחרר הצהרות שתפקידם לעורר את המצב הדפוק של האירגון שלו (לכודים בין הפטיש לסדן בועדת החקירה הבינ"ל,כי ברגע שהם יכריזו על לבנון כמדינת חיזבאללה יהיה לצה"ל הרבה יותר קל מולם)

פעם נסראללה נתפס כאמין. היום הוא סתם לכוד בבונקר ומשחרר הצהרות לא קשורות למציאות. לא מזלזל בו ובארגונו חלילה וחס,אך הממשלה והאתרים חייבים להפסיק לתת לו במה מיותרת.

ולילדים שרוצים מלחמה,תתבגרו. מלחמה זה לא מה שאנחנו רוצים,גם ימניים וגם שמאלנים. לילה טוב

פורסם

קחו תרחיש:הספינות האירניות ינסו לשבור את ה"מצור" על עזה. ישראל תשתלט/תטביע ולאירנים תהיה עילה למלחמה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

וואללה, ותגמר לאחר כמה ימים, כי אני שמתי לב שעד שהאוייבים שלנו לא מרגישים על עצמם את הכח שלנו הם לא יודעים נגד מה הם הולכים, וחשים שהם הכי חזקים חחח.

1. חיזבאללה

2. חמאס.

3. סוריה

4. לבנון.

5. ירדן.

6. עיראק

7. מרוקו

פורסם

וואללה, ותגמר לאחר כמה ימים, כי אני שמתי לב שעד שהאוייבים שלנו לא מרגישים על עצמם את הכח שלנו הם לא יודעים נגד מה הם הולכים, וחשים שהם הכי חזקים חחח.

1. חיזבאללה

2. חמאס.

3. סוריה

4. לבנון.

5. ירדן.

6. עיראק

7. מרוקו

השנאה והממורל עלה אצל הערבים בכמות ניכרת. מה שלא ממש היה קיים במלחמות של המאה הקודמת, אז שליטים של מדינות ערב שלחו את אזרחיהם שבכלל לא רצו להלחם. היום המצב שונה לחלוטין. אם כל המדינות שהזכרת יתקפו. הלך עלינו. במיוחד אם האסטרטגים שלנו יחשבו כמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים