פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים שלום, לאחרונה צצה לי תקלה מוזרה. לפני עליית ה windows (יש לי windows 7) מופיע מסך שחור ובו רשום Minimal Bash edit והמחשב נשאר במסך השחור הזה. ברגע שאני מבצע reset ולוחץ על F12 ובוחר את ה HDD כמקו ל boot אז ה windiws עולה אך לאחר כיבוי המחשב והדלקתו לאחר כמה שעות הבעיה שוב חוזרת. ניסיתי לברר באינטרנט על הבעיה אך כתוב שהבעיה קשורה ללינוקס ואין לי בכלל את תוכנה הזאת על המחשב (מעולם לא הותקנה).נ..ב כשהמחשב עולה יש את הצפצוף הבודד של הביוס שמסמל שהכול תקין אך כמה שניות לאחר מכן אני שומע צפצוף רציף ואז מופיעה לי התקלה. כשאני מבצע reset ומגדיר את ה HDD כמקו ל boot הצפצוף נעלם ויחד איתו התקלה.אודה אם מישהו יוכל לענות ולעזור לי לפתור את הבעיה הזאת.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים כמה HDD יש לך ?יש תקליטור בכונן CD ?זה נראה כמו HDD עם החלונות "קשה לו" ליכנס למצב מוכן. לעבודה.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר יש לי רק hdd אחד. ולא ממש הבנתי, מה זאת אומרת קשה לו?בדקתי שוב עכשיו את התקלה,יש לי את הסימון grub>.הוא רוצה שאני אכניס קוד כולשהו, מה לרשום?
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים כבר מההודעה הראשונה שלך מובן שאתה מגיע לGRUB. מאיפה הbootloader הזה עולה? אתה צריך לשאול את עצמך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.