עבור לתוכן

איזה חנויות עושות משלוחים לישראל ?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש חנות שיש בה לפחות את העכבר R.A.T 7 כי הבנתי מהחנות היחידה בישראל שיש בו תמונה של העכבר ומחיר שיגיע רק בעוד חודש.

פורסם

יש את החנות הזאת:

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=29673

אבל המחיר לא אטרקטיבי עם המשלוח - עולה 80 דולר העכבר ועוד 32.25$ משלוח.

אני חושב שכדי לך להמתין ולראות מה יהיה המחיר בארץ , גם אם הוא יהיה זהה , לפחות תקבל אחריות פה.

פורסם

בסטיקי של הקירור מים יש חנויות ששולחות לארץ בין היתר הם מוכרות ציוד הקפי.

אתה יכול לנסות את EBAY או פשוט להמתין לעכבר בארץ :-X

פורסם

או לקנות באתר ששולח רק לחו"ל, ולשלוח את זה לאחד הקרובים/חברים שיש לך בחו"ל,

ושהם ישלחו אליך.

כך עשיתי פעם עם מכנס שקניתי באתר שלא שולח לארץ.

פורסם
  • מחבר

יוצא יותר זול עם משלוח, 405 ש"ח עם המשלוח בהשוואה לארץ שעולה 599,, השאלה אם יקחו מכס על זה או דבר אחר ? כי זה לא ממש מכשיר שאפשר לשים בו פצצה ולא צריך לבדוק אותו.

מה אתם אומרים ? להזמין מהחנות http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=29673 שפורסם כאן ?

אני רק רוצה לוודא, כי אחריות על עכבר לא נראה לי ממש אני אצטרך, לא קרה לי שעכבר מת לי כתוצאה ממשהו מכני.

דרך אגב, איזה משלוח לבחור ?? כי אני רואה שיש 3 סוגים וממליצים על UPS אבל אומרים שהם יחייבו על סכום כסף נוסף כשיגיע לארץ, עכשיו אומרים על US Express Mail שזה עדיף כי לא יהיה חיוב נוסף.

מישהו יודע בוודאות ?

פורסם

יצא לך 484 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

יצא לך 484 ש"ח.

אפשר לדעת את החישוב ? X מה + מה

בבקשה מישהו אם יוכל לענות לי על השאלות הקודמות, אני ממש ברגעים אלו רוצה לבצע את ההזמנה, נרשמתי לאתר ואני רק מחכה לתשובה, אני מתכוון לשלם ב paypal

הבנתי שעדיף Express Mail International (3 - 5 business days) (With Tracking) זה יותר מהיר ויותר בטוח

פורסם

היי,

אני יכול לשלוח לך את העכבר

פורסם
  • מחבר

היי,

אני יכול לשלוח לך את העכבר

איך בבקשה ? לדבר איתך בפרטי או אם תוכל להסביר לי בבקשה

פורסם
  • מחבר

מהחנות הזו

http://www.kmelektronik.de/shop/index.php?show=product_info&ArtNr=29948

היא ליד הבית שלי

אני גר בגרמניה

הבנתי, אבל אני לא יודע בדיוק איך לעשות את זה מבחינה שהכל יעבוד, שההזמנה תגיע אליך ואם תהיה לי הבטחה שההזמנה באמת תגיע אליי וגם בכמה זמן זה די חשוב לי.

דבר כזה חדש לי ואני לא בטוח בכמה דברים

דרך אגב יוצא ₪465.60 ILS שזה משתלם מאוד מאשר 599 ש"ח שעולה בישראל זה לפחות השווי האמיתי של העכבר ולא סתם משלם יותר מ 140 ש"ח לחינם

פורסם

לגבי השאלות שלך , אין משלוח זול יותר , המשלוח הזול הוא זה:

United States Postal Service (1 x 2.00lbs) (Priority Mail International (6 - 10 business days) (With Tracking))

ולא חושב שכדי לך בכלל להתעסק עם סוגי משלוח אחרים.

בנוסף, ייתכן שהחבילה תחוייב במע"מ (כפי שנדרש על ציוד מחשבים) , יש לך בהזמנה מקום לרשום הערות , תרשום שאתה מבקש שהערך שיוצהר על החבילה יהיה 50$ כולל משלוח.

לא יודע איך הבחור חישב לך 484 ש"ח (או משהו כזה) , עם המרת המטבע בפייפאל אתה אמור לצאת ב"נזק" של 420 ש"ח בערך.

רק אם תחוייב במע"מ הסכום יגיע לאותו סכום בערך וכמובן שזה רק אם במכס יידעו ששילמת עליו 113$.

פורסם
  • מחבר

לגבי השאלות שלך , אין משלוח זול יותר , המשלוח הזול הוא זה:

United States Postal Service (1 x 2.00lbs) (Priority Mail International (6 - 10 business days) (With Tracking))

ולא חושב שכדי לך בכלל להתעסק עם סוגי משלוח אחרים.

בנוסף, ייתכן שהחבילה תחוייב במע"מ (כפי שנדרש על ציוד מחשבים) , יש לך בהזמנה מקום לרשום הערות , תרשום שאתה מבקש שהערך שיוצהר על החבילה יהיה 50$ כולל משלוח.

לא יודע איך הבחור חישב לך 484 ש"ח (או משהו כזה) , עם המרת המטבע בפייפאל אתה אמור לצאת ב"נזק" של 420 ש"ח בערך.

רק אם תחוייב במע"מ הסכום יגיע לאותו סכום בערך וכמובן שזה רק אם במכס יידעו ששילמת עליו 113$.

אה אפשרי לעשות כזה דבר שיוצהר שזה 50$ ? במה זה תורם לי ? כלומר מה יקרה אם יעלה יותר

אם אפשר מישהו תשובה כדי שאני יוכל לשלוח להם במייל כי כבר עשיתי את ההזמנה ואני צריך לשלוח להם את זה באימייל של אישור ההזמנה

נראה לי אני הזמנתי את האחרון, עכשיו רשום שזה OUT OF STOCK ולא ניתן להזמין עוד

פורסם

אפשר לעשות וזה תורם לך בזה שאם על החבילה מוצהר 50$ כולל משלוח אתה פטור ממיסים.

אם יהיה רשום דולר יותר , סיכוי החבילה להעצר במכס גבוה וכך הסיכויים שלך לשלם מע"מ.

פורסם
  • מחבר

אפשר לעשות וזה תורם לך בזה שאם על החבילה מוצהר 50$ כולל משלוח אתה פטור ממיסים.

אם יהיה רשום דולר יותר , סיכוי החבילה להעצר במכס גבוה וכך הסיכויים שלך לשלם מע"מ.

אוקי הוא אמר לי שהוא ינסה שזה יהיה קרוב ל 50$ ככל הניתן או שווה ל 50$ ושזה נשלח, נקווה שיגיע מהר. בחרתי במשלוח היותר יקר 3-6 ימים במקום 6-10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים