עבור לתוכן

בעיה בקריאה דיסקים ב PS2 slim

Featured Replies

פורסם

לאחרונה יש לי בעיה שכנראה נובעת מבעיה של סגירה. אם אני נמצא למשל במסך של ה browser אז כשאני סוגר את המכסה לוקח לו קצת זמן עד שהוא מראה שהוא קורא את הדיסק ואז הדיסק מופיע ואחרי כמה שניות נעלם. לפעמים אני שומע שהמעצור הזה של הדיסק שאמור לזוז מהדיסק כדי לאפשר לו להסתובב כשהמכסה סגור בולם את הדיסק ואז הוא עוצר ומפסיק להסתובב. פעם אחת גם קרה לי שפתחתי את הסוני והעינית דלקה באדום כאשר היא ממוקמת קרוב לאמצע (כשפותחים היא אמורה להיות קרובה לציר של המכסה, הכי רחוק מהמרכז).

מה אפשר לעשות?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לקנות מימני PS2 סלים משומש ב200 שקל אולי ;D ;D ;D

נו טוב ברצינות לקחת לתיקון אבל זה לא משתלם היום

או לתקן לבד עם יש לך ידים וידע

פורסם
  • מחבר

ידע אפשר לרכוש, ידיים כמו של חולה פרקינסון, וביצים לא ממש... אני מפחד לדפוק אותו..

יכול להיות שהבעיה היא המארז? אם אני קונה מארז חדש, זה יעבוד? כי גם ככה בא לי להחליף לשקוף...

פורסם

להחליף מארז זה לא קל בPS2

חוץ מזה זה יכול להיות עינית מקולקלת

בכל מקרה עינית מחול תעלה פחות מ200 שקל אבל התקנה תעלה יותר

עם לא יהיה לך פיתרון זול הPS2 שלי מחכה בארון

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא הסגירה, אני לא חושב שלמערכת של העינית יש קשר... אם אני לוקח את זה לאיפה שקניתי הם יהיו מוכנים לעשות בדיקה אם אני קונה מהם את הרכיב להחלפה? ואם אני קונה את הרכיב זה כולל התקנה? (אני לא יודע אם זה נחשב פרסום אז אני לא אכתוב שקניתי את זה מגיים סטיישן ;D)

פורסם

הרכיבים לרוב לא כוללים התקנה

בסוף תיקון יעלה לך הרבה יותר ממשומש במצב טוב

אבל זה השיקול שלך

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא שאם אני קונה ממך ואחרי שבוע נדפקת עינית (לדוגמה) יצאתי טמבל כי בכל מקרה אני אצטרך לקנות עינית חלופית, אבל, אם אני משקיע עוד 50 שקל אני מקבל אחת חדשה עם אחריות.... אבל אני אשקול את ההצעה בחיוב :)

אבל אם אני אלך אליהם הם יהיו מוכנים לבדוק לי את זה?

פורסם

אני ייתן לך אחריות שבועים

גם ככה הPS2 רק יושב בארון

ואל תחשוב על קומבינה להחליף בין העיניות

חייב דגם מותאם לאותו PS2

תיקון ב50 שקל זה רק בהזמנה מחול ושאתה יודע איך לתקן

פורסם
  • מחבר

נשקול את הצעתך ;)

פורסם

OK

תגיד לי במקרה שתרצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים