פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים אין לי מושג אני כבר משתגעתקניתי מסך DELL U2410 חדש לפני שבוע והכל מתעוות ליאני יודעת שאני צריכה לשחק ברזולוציה ואני לא מצליחהאולי תעזרו לי פליז :'(ד"א אני מצרפת 2 קבצים הראשון צילום מסך מהמחשב שליהשני שלחו לי איך זה אמור להראות[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים אפשר להירגע עכשיו, לכתוב הודעת פורום לחוצה לא תשנה יותר מדי.3 פעולות שצריך לבצע:1. איתור דגם כרטיס המסך.2. התקנת דרייברים לכרטיס מסך זה.3. התאמת הרזולוציה ל 1920x1200, הטבעית של מסך זה.יש לך מושג לגבי 1 ?מובנה / כרטיס נפרד ?
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים ההודעה שמעלי די סגרה את כל האפשרויות. יש כרטיסים ישנים מאוד שאינם תומכים במסכים רחבים. זה יכול לנבוע מדריוור, אבל גם עם דריוור בסיסי של וינדוס זה אמור לאפשר רזולוציות רחבות. בכל מקרה כדאי להתקין דריוור מעודכן, אולי זה יסדר בעיה אחרת שקשורה וגורמת לזה. דבר שלישי זה החיבור למסך הוא VGA ולא DVI. אם יש יציאת DVI בכרטיס גראפי עדיף לחבר איתו. כמובן שאם היתה יציאת DVI בכרטיס גראפי כנראה שלא היתה בעיה מלכתחילה.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר עדיין זה לא הסתדר לי נסיתי לשנות כבל לאחרוד"א כן היתי מחוברת לDVIיש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 460GTX 1G-5 GAINWARDאמרו לי שהוא כרטיס מסך פיצוץ התקנתי את הדריוור וגם לא הסתדריש לי WIN7 64
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים לפי "מתאם גרפיקת VGA רגיל" בצילום המסך, נראה שדרייבר כרטיס המסך לא מותקן כראוי.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים עדיין זה לא הסתדר לי נסיתי לשנות כבל לאחר וד"א כן היתי מחוברת לDVI זה כבל DVI לDVI ? או VGA ל DVI ? נראה שהדריוור חושב שהוא עובד בVGA. זה יכול להיות או בגלל שיש כבל DVI לVGA, או בגלל שהכבל DVI אנלוגי בלבד (אם קיים כזה דבר) או בגלל שלמרות שהכבל מסוגל להעביר גם אנלוגי וגם דיגיטלי משום מה המסך או הכרטיס בוחרים להעביר אנלוגי. אם זאת הבעיה אז אפשר לנסות כבל DVI דיגיטלי בלבד. או לחבר בHDMI מכיוון שגם הכרטיס וגם המסך תומכים בו. או שהדריוור לא תקין. [br]פורסם בתאריך: 16.02.2011 בשעה 16:06:40 התקנתי את הדריוור וגם לא הסתדר יש לי WIN7 64 האם התקנת את הדריוור המתאים האחרון מהאתר של NVIDIA ?
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מה סיבכת פה עם אנלוגי דיגיטלי VGA DVI? רזו' של 1920x1200 תעבוד גם בחיבור אנלוגי. 1. קליק ימני על "המחשב שלי" -> מאפיינים. 2. לחיצה על "מנהל ההתקנים". 3. פתיחה של הקטגוריה "צגים" ע"י לחיצה על ה ">", ואז ללחוץ' קליק ימני על כל פריט שהופיע, ובחירה ב "הסרה". 4. לאחר מכן לחיצה על "סרוק חומרה חדשה" (כפתור קטן למעלה).
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים ברור שזה אמור לעבוד גם בVGA.לפי התמונות הדריוור חושב שהוא עובד בVGA.אז או שהוא באמת עובד אנלוגית מסיבה כזאת או אחרת, או שמשהו לא תקין.אם הוא עובד אנלוגית, יכולים להיות כל מיני בעיות שקשורות לזה שבמעבר לדיגיטלי הם יעלמו.אם אפשר לעבור לשידור דיגיטלי וגם להעלים את הבעיה באותה מכה, טובים השניים...
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים הוא לא עובד אנלוגית ולא נעליים, אתה חושב שיש דבר כזה "מתאם גרפיקת DVI רגיל"? תחשוב שוב, זה השם הגנרי להתקן.הפתרון ככל הנראה הוא מה שהצעתי - להסיר את המסך ולזהות אותו שוב, בד"כ הרזולוציות מסתדרות לאחר מכן.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים הוא לא עובד אנלוגית ולא נעליים, אתה חושב שיש דבר כזה "מתאם גרפיקת DVI רגיל"? תחשוב שוב, זה השם הגנרי להתקן.הפתרון ככל הנראה הוא מה שהצעתי - להסיר את המסך ולזהות אותו שוב, בד"כ הרזולוציות מסתדרות לאחר מכן.יכול להיות שאתה צודק.אני רק מעלה אפשרויות שלא צוינו.הסיבה שתייחסתי לעניין החיבור זה לאו דווקא בגלל "מתאם VGA", זה בגלל שנתקלתי בבעיות עם רזולוציות בעיקר בחיבורים אנלוגים.תסכים איתי שלא יזיק לבדוק את העניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.