פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים את ההודעה אתם יכולים לראות בקובץ המצורףהקובץ sleep[1].exe מספריית הסיסטם נדבק בסוס טרויאני המעצבןלא יודע איך , אני משער ובדיקה קצרה באתר של סימנטק כנראה מאשרת את זה שנדבקתי כי השתשמי בtelnetהאם יש קשר?איך נפטרים מזה ?איך מתגוננים?ולמה ההודעה מגיעה רק שאני מפעיל את האקספלורר
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים לדעתי הקובץ הזה הוא הטרויאן עצמו. נסה לשים אותו בסל המחזור. אם המחשב לא נדפק, מחק אותו לצמיתות.
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים מחבר מחקתילא נגרם שום נזקהשאלה היא איך אני מתגונן ממנואם באמת כל פעם שאני פותח telnet אני נדבק , מה בדיוק אני אמור לעשות?
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים שלום !שתי נקודות :1 - אני משתמש ב ZoneAlarm ואתמול קיבלתי הצעה מהם לשדרוג התוכנה כנגד סוסים טרויאנים חדשים יתכן שמדובר על זה, שלך.2 - אחרי שאתה מוחק את הקובץ sleep[1].exe נסה לשים בתקיה סיסטם קובץ מזוייף עם אותו השם ונראה מה יקרה.קובץ מזוייף, כוונתי, שתיצר קובץ txt.* ותשנה את שמו ל sleep[1].exe .
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים אם כבר אז לשים קובץ EXE שהוא קובץ התקנה של איזה תוכנה קטנה באותה תקיה שהאנטי וירוס אמר לך שבההיה את הוירוס.אני מציע שתלך לאתר של SYAMNTEC עם שם הוירוס וזה יתן לך מידע איך להסיר אותו טוטאלית וכל זה כדי שתהיה בטוח שהמחשב שלך נקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.