עבור לתוכן

בקרוב מחליף לZTE BLADE הZTE SAKTE

Featured Replies

פורסם

מכשיר חדש נוסף מבית היוצר של ZTE שמריץ אנדרואיד ואם ימשיך בדרך של קודמו במינימום מחיר. מאותם מכשירים של מקסימום תמורה לכסף:

http://crave.cnet.co.uk/mobiles/zte-skate-smart-phone-offers-an-affordable-taste-of-gingerbread-50002711/

יתרונות ידועים מראש, צג קפסיטיבי בגודל 4.3" ומעבד חזק מספיק כדי לתמוך בFLASH של ADOBE שזו נפילה גדולה של הBLADE.

אז מה? יהיה לנו ORANGE NEW YORK?

• תגובות 39
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כבר לבקש יותר מדי, הוא מכשיר HIGH END לפי ZTE כנראה עם שמו לו מסך כזה

פורסם

Adreno 200 , וSnapdragon מדור ישן זה לא משהו שאפשר לקרוא לו כיום "High End" ..

אם אין לך בעיה עם הגודל לדעתי פשוט תעשה OC למכשיר שלך ..

פורסם

זה מספיק בשביל להריץ פלאש באינטרנט ולהריץ תכני תלת מימד בסיסיים, לדעתי בגרושים שהולכים למכור את המכשיר הזה, זו עסקה לא רעה.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא מה באמת יהיה התמחור.

הBLADE נמכר כSAN FANCISCO באנגליה ב100 פאונד + 10 פאונד TOPUP מה שמציב את מחירו בארץ על כ660 ש"ח. הוא עדיף בערך בהכל על הWILDFIRE שעולה שם כ150 פאונד.

הSKATE נראה שמציג נתונים טובים יותר מהטלפונים התקציביים החדשים של SAMSUNG שיצטרפו למשפחת הGALAXY. משהו אומר לי שלמרות שהם תקציביים, הדגם של סמסונג עם המעבד 800MHZ שיקרא הACE עדיין יהיה יקר מהותית מהSKATE.

אגב, לקחת רכיבים טובים של סדרה אחת או שתיים אחורה ולארוז אותם מחדש במחיר זול זה רעיון מצוין.

פורסם

איך הממשק שלהם?

פורסם

הממשק הוא אנדרואיד בסיסי אם אני לא טועה.

פורסם

הכי טוב, אנדרואיד נקי

פורסם

מצחיק עד כמה החברות מנסות לדחוף את הממשקים המוזרים שלהם (שחלקם פשוט דמויי איפון וזה דיי פטתי .. ) הדבר היחיד שאני מבין בממשק של סמסונג הוא הנגן מדיה שמנגן MKV/Xvid , וגם את זה הם יכולים למכור פשוט כמו תוכנה רגילה באיזה $ אחד ..

פורסם

מי משתמש בו? יש לי נגן נורמלי בשביל הקפטיבייט שלי... קורא כתוביות ועם מספיק עזרים בשביל לראות וידאו בכיף

פורסם
  • מחבר

כמה אני אשים MKV על האנדרואיד אני לא יודע, אבל XVID זה לא משהו שכדאי להתעלם ממנו. אבל יש נגנים בשוק לפורמטים השונים.

פורסם

מי משתמש בו? יש לי נגן נורמלי בשביל הקפטיבייט שלי... קורא כתוביות ועם מספיק עזרים בשביל לראות וידאו בכיף

אפשר לשאול באיזה נגנן משתמש אדוני?

לא יזיק לי קצת שינוי...

פורסם

tnx.

פורסם

בלי התוכנה המובנה של סאמסונג והתמיכה ב MKV שהיא מספקת איתה (כן, זה חלק מהחבילה) לא היית יכול לנגן MKV על שום נגן.

אלא אם אתה מחשיב את התמיכה העלובה של rockplayer כתמיכה ב MKV.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים