עבור לתוכן

יש אפשרות לראות פורט פתוח ולהשתמש בו , מבלי לפתוח פורט חדש? (הסבר בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום, אני יודע שהכותרת לא הכי מובנת אבל ניסיתי כמה שיותר.

אז הנה ההסבר :

יש תוכנה מסויימת, שעל מנת להשתמש בה מהאייפון על המחשב אני צריך לפתוח פורט מסויים. במחשב הספציפי המדובר אין אפשרות לפתוח פורט (עבודה וכאלה) ולכן אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לזהות פורט פתוח שלא משתמש בכלום ולהגדיר בתוכנה את הפורט הנ"ל כדי לשלוט בתוכנה שעל המחשב מהאייפון. מקווה שהייתי מספיק ברור.

ואולי בכלל חייב להשתמש בפורט ספציפי.

לצורך העניין - התוכנה (והאפליקציה גם מאחר שזה גם באייפון) היא jumiamp

תודה רבה

פורסם

אם זה מחשב בסביבה של העבודה שלך אני ממש לא ממליץ להתחיל לחפש פרצות.

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא עניין של פירמה, אפילו נתנו לי אדמין ושליטה מוחלטת על המחשב , פשוט המחשב לא ברשת ואין לו תמיכה רשמית ולכן אי אפשר לפתוח לו פורט בצורה מסודרת

פורסם
  • מחבר

אמרתי שאין שום פירצה או משהו לא תקין זה פשוט בעיה (פרוצדורות ועוד) ולכן אי אפשר לפתוח את הפורט בצורה פשוטה(בעיה של המקום עבודה, סיפור ארוך) אך יש לי אישור להשתמש בפורט . אם תוכל לענות לי לשאלה מההודעה הראשונה אודה לך מאוד

תודה רבה

פורסם

בלתי אפשרי לענות לך בלי לדעת איך המחשב המדובר מחובר לרשת \ לאינטרנט ומה בדיוק אתה מנסה לעשות

לתוכנה הזו עד כמה שהבנתי יש 2 אופציות לחיבור: לוקאלי דרך WIFI או מרוחק דרך 3G או WIFI ממיקום מרוחק (לא רשת מקומית)

במקרה הראשון (כלומר בהנחה שהאייפון שלך והמחשב המדובר מחוברים לאותה רשת LAN)

לא אמורה להיות בעיה למעט אולי פירוול תוכנתי שמותקן במחשב (ואין סיבה שלא תוכל לאפשר שם גישה כי אתה Admin של המחשב)

במקרה השנ י(כלומר חיבור מרשת נפרדת) התוכנה עושה שימוש בפורט מסויים.

תיאורטית אפשרי "לתפוס טרמפ" על פורט שכבר מופנה למחשב שלך (במידה והאפליקציה בנויה לכך)

אבל:

- סביר להניח שאין אף פורט שמופנה למחשב הספציפי שלך בראוטר\פירוול

- גם אם קיים במקרה כזה פורט, הוא ככל הנראה נועד עבור אפליקציה מסויימת אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים