עבור לתוכן

המלך החדש הגיע...

Featured Replies

פורסם

זוהי דעתי

המעבד מזמן לא מהווה שיקול בביצועי המערכת (איך שאני עובד)

אני מעדיף מערך אחסון מהיר (RAID0 במקרה שלי - בעזרת השם יהיה גם SSD ) + הרבה זכרון - מנסיוני עובד ממש טוב - ושווה יותר את ההשקע מאשר על המעבד

אני כרגע עם מעבד 8400E בלי OC רחמנא ליצלן - מספק אותי מעל הראש

כל כך מספק אותי שאני לא שוקל להחליף את המחשב בשנה הקרובה (יש לו כבר 3 שנים)

יחד עם זאת - למי שעוסק באפליקציות עתירות חישובים אני בהחלט חושב שמעבד חזק COME IN HANDY זה פשוט לא המצב של רוב האנשים

כל טוב,

גבריאל

פורסם

המעבד הזה כמו קודמו ה-980X אינו מעבד לשוק הצרכני. הוא כנראה נוצר כמעין קונספט, כדי להציב את היצרנית בראש הטבלאות והגרפים של מבחני הביצועים, ולא באמת כמעבד שמישהו מצפה שיימכר בכמויות או שאמור למשוך את קהל היעד הצרכני.

אני מסכים לגמרי עם gabriel6 על כך שהמעבד הוא לא חזות הכל, בייחוד במערכות ביתיות/עסקיות שגרתיות (כולל מכונות למשחקים).

לאור מחירם של המעבדים הללו, מי שזקוק לעוצמת עיבוד יוצאת דופן, ישקיע את כספו בתבונה גדולה יותר כנראה אם יקנה תחנת עבודה ייעודית מרובת מעבדים, כפי שטוען פה שוב ושוב ובצדק 'בור ועם הספר', מאשר אם יבסס את המערכת על מעבד בודד שכזה.

פורסם

אין ספק שלא מדובר במעבד שמכוון אל הקהל הרחב (השפוי). אבל בדרך כלל אנחנו עדים להצגה של הטופ של הטופ ואז לנגזרות שונות שלו. כאילו שיש מאין יחס מסוים בטווח קבוע בין המעבד החזק ביותר למעבד שאתה תכלס יכול להרשות לעצמך בהתאם לתקציב, וכמובן שהמעבדים שאנחנו קונים הם נגזרות של הHIGHEND באופן זה או אחר.

פורסם

אני מנסה להבין את ההשקה הזאת בהקשר יותר רחב.

הרי יש לאינטל את המעבד החזק ביותר (ה980X)

אינטל הוציאה לא מזמן את הSB ורוצה שהלקוחות יעברו אליו

מדוע אם כן, אינטל בשידרוג הזה, דואגת שהמעבד החזק מכולם יהיה דווקא gulftown?

היחידים שיכולים לעקוף את ה 980X בביצועים כלליים, הם מעבדי הSB וזה אינטרס של אינטל אז למה שידרגו את ה980X?

או שלא רק ה-SB מאיימים על הכתר של ה980X.....

אני משער שלאינטל יש מושג או שניים (הדלפה, השגת מידע בדרכים אחרות) לגבי הביצועים של בולדוזר ולנוכח השקתו הקרובה, אינטל עושה מאמצים להיות ראשונה בגרפים.

זה יכול לתת רמז על הביצועים של הבולדוזר, שיהיו דומים לזה של ה980X (וזה תואם את מה ש-AMD אמרו על שיפור גבוה לעומת 1100T)

אני לא מוצא אף הסבר אחר לשידרוג הזה. אחרי הכל ה-980X היה מלך השכונה ללא עוררין.

ימים יגידו...

פורסם

לא חייב סיבה..אל תשכח שיש הרבה נגזרות וה980X היה פריצת דרך בזמנו..

ולכן אינטל לקחו אותו..עלו קצת תדר וכו..וקיבלנו את ה990X..אם אפשר להשוויץ בו אז למה לא ;D

כמו כן אל תשכח שתושבת ה1366 היא בראש הטבלה..ולכן לנטוש אותה כל כך מוקדם יהיה פשוט בדיחה מצד אינטל.

פורסם

המעבד נועד לאנשים עים המון כסף שלא אכפת להם להוציא אותו המטרה העיקרית שלו משחקים,

אני היתי חושב 5 פעמים אים לקנות מעבד כזה, ומשכנתה.

אני לא חושב ששוק הביניים נכלל במעבד הזה SB הרבה יותר משתלם,

כמו שאמרו אינטל רוצה להיות בראש הרשימה.

פורסם

לא משנה כמה פעהים הייתי חושב, בסופו של דבר לא הייתי מאשר לעצמי לקנות מעבד שעולה $1000

פורסם

המעבד נועד לאנשים עים המון כסף שלא אכפת להם להוציא אותו המטרה העיקרית שלו משחקים,

אין שום קשר, ולו הקלוש ביותר, בין המעבד הזה ומשחקים. זה חד וחלק לא השוק שהוא מכוון אליו, way off.

פורסם

היחידים שיכולים לעקוף את ה 980X בביצועים כלליים, הם מעבדי הSB וזה אינטרס של אינטל אז למה שידרגו את ה980X?

או שלא רק ה-SB מאיימים על הכתר של ה980X.....

אני משער שלאינטל יש מושג או שניים (הדלפה, השגת מידע בדרכים אחרות) לגבי הביצועים של בולדוזר ולנוכח השקתו הקרובה, אינטל עושה מאמצים להיות ראשונה בגרפים.

זה יכול לתת רמז על הביצועים של הבולדוזר, שיהיו דומים לזה של ה980X (וזה תואם את מה ש-AMD אמרו על שיפור גבוה לעומת 1100T)

ימים יגידו...

כל שדרוג כזה מהווה תחנת כסף לא קטנה עבור אינטל.

מדובר באותו מעבד שכנראה עבר bin קפדני יותר, והוא מכוון לשוק ה-enthusiasts, משתמשים שקונים כי הם רוצים ולא כי הם צריכים, ויש לא מעט כאלו.

פורסם

ימים יגידו...

או שזאת פשוט הגירסה "הביתית" של מעבד XEON?

פורסם

הודעה על גבול הספאם והודעות שלא תורמות לאיכות הדיון נמחקו.

אבקש מכולם לשמור על דיון ענייני ומתורבת.

תודה.

פורסם

אין שום קשר, ולו הקלוש ביותר, בין המעבד הזה ומשחקים. זה חד וחלק לא השוק שהוא מכוון אליו, way off.

יש המון אנשים שרוכשים את המעבד בשביל משחקים, אף שזאת לא המטרה שלו או השוק שהוא מכוון אליו.

או בשביל סתם להשוויץ במפרט שבצד :nixweiss:

פורסם

ה-SB שיחליף את הסידרה של ה-980X נקרא Sandy Bridge E, ועדיין לא יצא.

אינטל ממשיכה לדחוף את הכל הסדרות כל הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים