פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים היי, קיבלתי מתנה מהעבודה, "תיק ללפטופ", רך כזה עם כיס בפנים... אין לי כ"כ מה לעשות איתו אז במקום לזרוק חשבתי למצוא לו שימוש. משהו כזה אבל בלי הציור, סתם אדום: יש רעיונות?
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים מחבר חחח איזה מלך איך הגעת לזה בכלל?? בקשר לשמירת מסמכים/קבלות , את המסמכים והקבלות אני מחזיק בקלסרים מסודרים (שלא נכנסים לתיק הזה), צריך לחשוב על שימוש אחר.
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים אם אפשר להכניס לשם גם לפטופ 15.6" אז אני אשמח לקבל אותו(לא יצירתי, אך נחמד).
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים מחבר כרית זה נחמד!! עכשיו רק צריך לחפש מפעל באזור שזורק קלקר מפורר תודה! רעיונות נוספים יתקבלו בברכה
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים תעשה מזה מארז לכוננים! ואז תעשה את הרדסיק הנייד הכי גדול חחחח סתם תכלס כרית זה רעיון לא רע בכלל!
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך אם אין לך שימוש בתיק ולא יהיה לך ואתה סתם תהרוס אותואז אם יש לך לב טוב תיגש לאיזשהו סניף שמקבלים תרומות ותתרום אותו לידלים חולים או בעלי מוגבליות וכדומה ....לא יזיק לך.....אני למשל כל בגד שאני לא צריך כבר או קטן עליי או גדול עליי אוסף אותו נוסע 3 דקות מהבית שם אותו במיכל איסוף תרומות וממשיך בהרגשה טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.