פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים שלןםיש לי כרטיס מסך GTX 260 ושאני מחבר אותו לטלויזיה דרך כבל HDMI לא שומעים כלוםושאני מחבר את הנייד לטלויזיה דרך אותו הכבל כן שומעיםאיך אני מסדר את זה?ותודה
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים צריך להפנות את האודיו ליציאת HDMI במאפייני הסאונד. אני לא מכיר את הכרטיס, אבל צריך שהוא יתמוך בהעברת סאונד כמובן.
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים בכרטיס מסך הזה, בנוסף למה שציין מעלי, יש צורך לחבר ליציאת S/PDIF בלוח אם.
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים עם הכרטיס אינו תומך ב HDMI גירסה 1.4 זה לא יעבודשטויות. אני יכול להבטיח לך שגם הטלוויזיה וגם הכבל לא עומדים בתקן 1.4.
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים בכרטיס מסך הזה, בנוסף למה שציין מעלי, יש צורך לחבר ליציאת S/PDIF בלוח אם. תבצע את זה, תגדיר יציאת שמע מהאות הדיגיטלי וזה יעבוד לך, לא ברור לי מה הקשר לפורום הזה :
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים מחבר תבצע את זה, תגדיר יציאת שמע מהאות הדיגיטלי וזה יעבוד לך, לא ברור לי מה הקשר לפורום הזה : פתחתי עכשיו את המחשב וראיתי שאין לי את הכבל S/PDIF ואני לא חושב שי לי אותו בכלל איפה אפשר לקנות אחד?
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים כל חנות מחשבים ממוצאת צריכה להחזיק כאלו. תשים לב שמדבור על כבל של שני פינים.
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים אחרי שתחבר את כבל הSPDIF שים לב בדריבר של NV תיהיה לך אופציה במסך שבוחרים רזולציה שלaudio enabled וaudio disabled
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.