עבור לתוכן

מסלול חיילים-איך אפשר לצאת עם הכי פחות נזק לכיס?

Featured Replies

פורסם

היי,המכשיר הסלולרי שלי שבק חיים אחרי שהוא היה אצלי 3 שנים כמעט.

חשבתי לקחת מסלול חיילים,אבל לא ברור לי מה זה כל ''ההחזרים האלה'' שהם נותנים.

יש איזה חבילה פשוטה שאני יוכל לשלם 30 שקל וגמרנו?,הדרישה העיקרית שלי זה מכשיר עם WIFI,ואם אפשר שיהיה גם עם אנדרואיד. מה הדגם הכי פשוט שישרת אותי בנאמנות?,אני מדבר סביב ה200 דקות בחודש,ואיזה 20 SMSים גג,ככה שאני רוצה שהחבילה תהיה כמה שיותר זולה,אשמח להמלצה מהחברה,אני לא נעול בקשר לכל החברות שיש,אני אלך על מה שהכי משתלם כלכלית.

אשמח לפידבקים שיעזרו לי.

פורסם

המסלול חיילים הכי זול בארץ נמצא כרגע בחברת פלאפון.

25 אגורות לדקה, 16 אגורות ל3 יעדים שאליהם דיברת הכי הרבה באותו חודש(לא משנה מי), 16 אגורות SMS.

סופ"ש 22 אגורות לדקה, 9 אגורות SMS.

בגדול, משהו כזה... לא זוכר במדוייק.

ובכל אופן אם אתה רוצה סמארטפון, מתנות בחינם לא תמצא בשום מקום.

לפי הנתונים שלך, אתה לא מדבר מספיק בשביל לקבל החזר מלא על המכשיר.

עדיף לך לרכוש אותו בחנות ולא בחברת הסלולר.

פורסם
  • מחבר

ויש אפשרות לרכוש מהם רק SIM?,אני יקנה נגיד תנוקיה 5800 בנפרד ממישהו וזהו.

פורסם

בדרך כלל אתה צריך לקנות את הסים מהם במשהו כמו 150 שקל. אבל זה תלוי. מציע לך פשוט לגשת אליהם ולברר מה הם מציעים קודם כל.

פורסם

אם אתה הולך לקרבי אין לך שום זמן לאנדרואיד.

פורסם
  • מחבר

שמעו דחוף רצח

הציעו לי את הOptimus One בחבילת חיילים EXTRA עם 150 דקות+150SMSים ב98 שקל. בלי חבילת גלישה,ואחרי החזר של

עוד אפשרות נוקיה C8 עם ביטוח ו250-250 דקות וסמסים ב250 שקל הוא אומר לי.

החבילה הראשנה כדאית?,יש איזה משהו שאני אמור לדעת בין האותיות הקטנות?,ועם כרטיס אשראי של לאומי אפשר לבצע עסקה כה?,זה לא שחייב הוראת קבע?

פורסם

תשמע לא נשמע טוב.. ממה שראיתי לאחרונה, אלו שניידו את מספרם לחברה המתחרה זכו למסלול חיילים (לאו דווקא חיילים ד"א) דיי משתלם.. כזה שלא תציע לך חברת הסלולר הנוכחית שלך.

25 ש"ח בחודש ואתה נהנה מ25 אגורות דקה ראשונה ו19 אגורות דקה שניה ואילך.. ואם אתה מדבר כמות מסוימת בחודש (נראה לי 200 דק' אז גם יורד ה25 ש"ח) אני לא מדייק בסכומים אבל זה הסדר גודל..

אני רק מספר לך מה שמעתי ממספר חיילים אז כמובן קח הכל בערבון מוגבל..

הסים עולה כ-100 ש"ח מהחברות (בתשלום של 2 ומשהו ש"ח לחודש כמובן שגם על זה תקבל החזר אם השתמשת X דקות)

בקיצור חפרתי, מה שאני אומר זה שתבדוק אצל החברה המתחרה (לא ברור לי אצל מי אתה כעת) ותראה מה שיש להם להציע.. כפי שאמרתי הבנתי שזה משתלם מכמה וכמה אנשים ואני חושב לנסות זאת בעצמי.

אה ובתור קרבי סמארטפון זה נחמד, אבל לטעמי מיותר לגמרי, תחכה עם זה.. ממש אבל ממש לא משתלם לשלם על פלאפון כשהשימוש היומיומי בו שואף לשעות בודדות.. מה גם שאני בטוח שלוש שנים מהיום הסמרטפונים העלובים האלה יעלו גרושים (או לפחות הרבה פחות מהסכומים המוגזים היום..)

בקשר לכרטיס אשראי, לא חובה הוראת קבע, אם תתן מספר כרטיס אשראי הם פשוט יחייבו אותו כל חודש.. (בדומה להוראת קבע)

דרך צלחה.

פורסם

תגיד להם שאתה רוצה חבילה כמו בסלקום, ותקבל 1200 דקות ו1200 SMS (פלוס מינוס) וחבילת גלישה בפחות מ250₪ (סביבות 230₪), וכמובן החזר מלא על סמארטפונים.

אם בכל מקרה התכוונת להוציא בערך 200₪ בחודש על פלאפון, זה הכי משתלם.

המלצה שלי אם אתה מתגייס לקרבי, כמו שאמרו פה, לקחת את המסלול דיברת-שילמת של פלאפון. בלי בנק דקות ובלי שטויות מיותרות. זה המסלול (תלחץ בפלאש שם על 'פרטי המסלול')-

http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Programs/Soldiers/.aspx

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין להוציא 200 שקל בחודש על פלאפון זה המון בשבילי,אני לא עובד קבוע.

יש משהו טוב ב100 שקלים בחברות האחרות?,או מה שהציעו לי זה עוד הכי משתלם שיש?

פורסם

תתקשר ותשאל..

בכל מקרה בשביל מכשיר מתקדם תצתרך לשלם לא מעט כסף או לקבל אותו בהחזר מלא בתנאי שאתה סוגר חשבונית מבחינת שימושים של 150-200 שקלים..

פורסם

שאלה על הדרך, אם אני מלש"ב כבר אחרי צו ראשון יש לי תאריך גיוס והבנתי מחברים שבקרוב אני יקבל בדואר את הצו גיוס, אני יכול לקבל מסלול חיילים?

פורסם

כן.

תביא איתך את הצו גיוס.

פורסם

היי Red-Gunner,

פלאפון, הרשת הנבחרת על ידי האגודה למען החייל, תשיק בימים הקרובים מכשיר Sony Ericsson X8 - זהו מכשיר אנדרואיד שעל פי מה שאתה מתאר, עונה לצרכיך. המכשיר יהיה במתנה (בחיוז זיכוי מלא ברף שימוש של 150 ₪). במקביל, תהנה מהתעריפים המשתלמים של מסלול החיילים. עם השקת המכשיר, נשמח ליצור עימך קשר על מנת לתאם עימך פגישה בביתך או בבסיס בו אתה משרת.

לצורך כך, עלייך לכתוב לי במייל חוזר את שמך המלא ואת מספר המנוי שלך, ואנו ניצור עימך קשר בהקדם.

מקווה שעזרתי,

דנה נציגת פלאפון.

פורסם
  • מחבר

כבר דיברתי עם חברת פלאפון עוד יום לפני שהנציג של אורנג' בא אליי.

נתחיל בזה שהמוקנית שדיברתי איתה בכלל לא מקצועית,כאילו זה נראה שנותנים לנשים בנות 40-50 שאין להם מושג בטכנולוגיה לעבוד שמה בשירות לקוחות.

ב100-150 שקל אין אפשרות לקחת מכשירים מתקדמים היא אמרה לי,וגם החבילת דקות שהיא הציעה לי לא מתקרבת למה שאורנג' הציעה לי.

בכל מקרה בגלל שלא עדכנתי בנושא בסופו של דבר כן לקחתי את האופטימוס ONE של LG.

חבילה של 250 דקות,250 SMSים,1 ג'יגה גלישה-120 שקל בחודש.

פורסם

תגיד לי לא ביקשת איזה חבילה של 200 דקות ו20 SMSים? מה אנשים פה דחפו לך תוכניות של משתמשים כבדים?

אני יכול להגיד לך שאני בפלאפון כבר שנה וחצי וחוץ מהעובדה שאין להם רשת דור שני אז תמיד שאתה קצר בבטריה די נדפקת אני מאוד מרוצה מהם ואני כן ממליץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים