עבור לתוכן

מה צריך לדעת לפני קניית נרגילה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נרגילה, אבל שתהיה אחת ממש שווה

מה דעתכם על הנרגילות עם השני צינורות?

פורסם

נרגילה טובה ממש קשה למציאה בשוק הישראלי. רוב הנרגילות שנמכרות הן תוצרת סין מחלידות אחרי מספר שבועות.

נרגילות טובות עשויות מחומרים עמידים יותר למים אבל לצערי אין שום דרך טובה לדעת.

נרגילה עם שתי צינורות בעייתית יותר לעישון כי כשאתה לא מעשן, חובה לסתום את הפתח של הצינור עם האצבע.

פורסם

אני יודע שאני נשמע כמו טרחן זקן. אבל נרגילה זה באמת נאחס. במיוחד הנטיה לשבת לאורך זמן עם חברים סביב נרגילה ובלי לשים לב להכניס לריאות כמות עצומה של עשן.

אבל אני לא אקשקש לך על זה "שעישון הורג" או "עישון גורם לסרטן", אני בטוח שאתה שמעת את זה.

אז תמשיך לעשן בכיף ותזמין גם את החברים שלך! 20% מכם יחטפו בהמשך COPD, זאת מחלה שלא ממש הורגת, סתם הופכת את החולים בה לנכים ומגדילה משמעותית את החיכוך שלהם עם מערכת הבריאות.

אז מי אני שאמנע פרנסה מהקולגות שלי!

פורסם

יש עוד עניין - שאחרי חודשיים זה כבר מגעיל אותך בטירוף...

פורסם

תקשיב עישנתי נרגילה במשך 4 שנים כל יום עד גיל 20 ואני ממליץ לך

סע ליפו לרחוב יפת ליד העבולאפיה יש שם 2 מקומות

1.ד"ר נרגילה

2.מלך הנרגילה שיושב ממש בפינה אתה כבר תראה

תבקש אך ורק נרגילה סורית ולא חארטה בארטה

דבר נוסף תבדוק בעצמך אם יש בריחת אויר ממנה אם לא קח אותה

וגם אל תשכח לקנות צינור סורי (עם פפיון) מ2 הצדדים.

החלק של הגחלים מאוד חשוב!!!!!!!!!

1.אם אתה עצלן ולא מעוניין בכל טוב שהנרגילה יכולה לעשות אז תקנה גחלים רגילים כגון STAR וכל החרא נפט הזה שמסרטן ברמה של חדר רנטגן .

2.אם אתה לא עצלן תבקש ממנו שקית גחלים אמיתיים שמתאימים לנרגיה ומנגל קטן בשביל שתוכל להדליק אותם (מומלץ לקנות גזיה להקלת ההדלקה)

3.תקנה אך ורק טבק משובח בודקים לפי הריח .

4.תתמקד בטעם 1 תמידי שיהיה בנרגילה לדוגמא (תפוח) בגלל שאם תשנה כל שניה טעם אתה לא תרגיש את הטעמים במלואם וזה יהיה דוחה .

5.תקנה פיות לצינור לצורך הגיינה אם אתה מתכוון להעביר מפה לפה.

6.תקנה מגן רוח לימים של חורף ורוחות.

7.תקנה ראש של נרגילה אך ורק מ חימר ולא ראש מצופה צבע (תדאג שהיו לפחות 3-4 חורים)

8.אל תקנה נייר כסף דק מסיבה שהטבק ישרף לך מהר מאוד.

בעיקרון זהו סה"כ יעלה לך 300 שקל אפילו טיפה פחות כל הסיפור

*נרגילה סורית 150 ש"ח (עם כד)

גחלים אמיתיים 20 - 30 ש"ח

ראש חימר 10-15 ש"ח

טבק 50 ש"ח

צינור-20 ש"ח

נייר כסף 10+- ש"ח

הכנה נכונה של ראש נרגילה

1. לקצוץ את הטבק טוב טוב עם מספריים או מיקסר

2.להוציא את כל העצים הלא רצויים.

3.למלא 90% מהקיבולת של הראש

4.לא לדחוס אותו.

5.לשים נייר כסף החלק הזוהר עם הפנים למטה והחלק שיהיה למעלה

6.לקחת קיסם שיניים או לשייף את המלקחיים כלומר את הצ'ופצ'יק שיצוא מהם לחוד קטן וחד ולחורר חורים קטנים מאוד ולא יותר מדיי

7.למלא את הכד מיים עד מצב שב המים עוברים ב1 וחצי ס"מ את הצינור של הנרגילה (זה שנכנס לכד)

8.לפזר 2-3 גחלים אמיתיים על הראש (לא גדולים מדיי)

9.שיהיה לך בהצלחה ועם הנסיון זה ילך וישתפר

אזהרה!!! העישון מזיק לבריאות וגורם למחלות קשות למוות בטרם עת

פורסם

קודם כל מאיפה אתה בארץ?

אני אישית קניתי מהשוק העירוני בב'ש נרגילה סורית באיכות מצויינת,אני הרבה שנים בתחום ועד היום היו לי נרגילות סוריות ומצריות,סוריות זה ליגה אחרת לגמרי.

כמו שאמר לך הבחור למעלה,אל תקנה נרגילה סינית,הם בד'כ מחזיקות לך חצי שנה-שנה ואז אתה זורק את זה לפח,הם מחלידות אחרי חצי שנה בד'כ.

תקנה צינור מזגנים,אל תקנה צינור רגיל שאחרי תקופה מסויימת כל פעם שתשאוף ממנו יכנס לך חלודה לפה,זה גועל נפש.

פקט גחלים עם 21 חבילות עולה 30 שקלים,אצלנו SUPER STAR במחיר כזה,גחלים מאוד מומלצים.

בכל מה שקשור לטבק תשתמש תמיד באותו סוג,על תעשן פעם תפוח פעם אבטיח ופעם משהו אחר,אני אישית יש לי נרגילה אחת מצרית שאני מעשן בה כל טבק שבא ליד,ונרגילה אחת שאני מעשן בה רק אבטיח.

שאני קניתי את הנרגילה מהשוק בב'ש היא עלתה לי בסך הכל 150 שקלים,עם 200 גרם טבק אבטיח של אל-בוסתן. אל תקנה טבק של נחלה,הוא יבש ומגעיל,וגם יקר!,תקנה משמה פעם אחת כמות גדולה של טבק במשקל וסגור סיפור.

שאתה בודק גם אם יש בריחות מהגופה של הנרגילה תבדוק את זה טוב טוב,המון פעמים קונים נרגילה ולא בודקים את זה אפילו,ופתאום יש בריחות,חבל על הכסף. כמו כן תשים לב שהגופה של הנרגילה יצוקה,תשים לב שהיא תהיה כבדה,מעל קילו.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים