עבור לתוכן

כחלון מרחיב את ביטול קנסות היציאה לכל שוק התקשורת

Featured Replies

פורסם

ירחיב, לא מרחיב.

זה עדיין רק הצעה (אבל סביר בהחלט שהיא תתממש).

פורסם

מצויין.

לאחרונה שקלתי להתנתק מהוט לאחר שהבנתי שאני כמעט ולא רואה שום ערוץ חוץ מ-2 ו-10, ואז גיליתי ש"קנס היציאה" בהוט הוא פשוט המחיר המלא לחודש כפול כמות החודשים שנשארה לך :screwy:

פורסם

תשמע, אנשים עושים את זה לעצמם.

מתפתים ל"מחיר האטרקטיבי בתמורה להתחייבות מינימאלית של 10 שנים ומכירת קלייה" ואחרי זה בוכים.

תשלם עוד 30 ש"ח בחודש ולא תהיה בשום התחייבות, Plain and simple.

יחד עם זאת, הצעה מבורכת.

פורסם

תשלם עוד 30 ש"ח בחודש ולא תהיה בשום התחייבות, Plain and simple.

אממ... לא.

החבילה הזאת ללא התחייבות שעולה רק 30 ש"ח יותר התחילה רק באוקטובר 2010 (לפני כ-4 חודשים).

לפני כן, לא היתה שום אופציה להצטרף להוט (ובטח לטריפל) ללא התחייבות.

פורסם

רואים שיש שר שעובד. יש לכחלון יופי של To Do List.

פורסם

לא הבנתי אם זה כבר התחיל או טרם, ואם טרם - אימתי?

פורסם

^קראת את הכתבה?

הצעד הבא הוא הגבלת קנסות היציאה לכלל שוק התקשורת. עם אישור החוק יוסר מכשול משמעותי שיסייע בהגברת התחרות, והלקוחות יהיו חופשיים לעבור בין החברות בלי חשש ובלי קנסות".
פורסם

שלא תבינו לא נכון, אני לגמרי בעד החוק ובעד כחלון. אני מאוד מרוצה מהעבודה שהוא עשה בשוק התקשורת ואם הייתי יכול הייתי מחתים אותו על טופס התחייבות להמשך עבודה במשרד התקשורת ל-10 שנים הבאות.

יחד עם זאת...

הצעת החוק המלאה אינה כ"כ Straight Forward והיא כוללת מספר סעיפים לא-בהכרח-קלים-לפיענוח וישנו מקום לפרשנות מצידה של חברת התקשורת. משהו בסגנון של "רק אם" ו"רק אם" ו"רק אם"... אני גם ממתין לראות את הרחבת התוכן בממיר הדיגיטלי ל-18 ערוצים, אותי מאוד מסקרן אלו ערוצים יכללו בחבילה.

יחד עם זאת...

למרות שאני מאוד בעד הממיר הדיגיטלי וכל הזמן שוקל לעבור אליו, שימו לב לתקלה שהייתה לא מזמן: במשך כשבוע פשוט לא היו שידורים בממיר והמון אנשים לא קלטו אף ערוץ. כמובן שלא הייתה מהומה גדולה ואף אחד לא טרח להיכנס לפאניקה ע"מ לתקן את התקלה. אתם יכולים לדמיין לעצמכם את הוט או יס לא משדרות במשך כשבוע? הרי בסלקום לא הייתה תקשורת במשך יום וחצי ובמהדורות החדשות זו הייתה כתבת הפתיחה.

אז שוב, לא שאני נגד, אני ממש בעד ושמח שאנחנו הולכים בכיוון הנכון, אבל עדיין לא צריך להתלהב יותר מדי.

מעניין לעניין באותו עניין: להתנתק מהספקית בלחיצת כפתור

פורסם

לא יודע אם הוא נכנס לתוקף אבל כבר אין התחייבות ליותר משנה וחצי. לא מזמן חידשנו את המבצע ביס וגם בהוט וגם ביס רצו שנתחייב לשנה וחצי, שום דבר מעבר.

פורסם

"כחלון תעשה לי ילד ? "

שר התקשורת משה כחלון אמר בפתיחת הכנס, "המהירות הממוצעת של הגלישה בישראל מתסכלת. אמרתי לחברות: תשקיעו בתשתיות. החברות אמרו, 'מי צריך 50 מגה? אנשים מרוצים'. ברור שהם מרוצים. יש בארץ רק שתי חברות". שר התקשורת הוסיף, "אנחנו במקום לא טוב. אתכם ואותי זה לא צריך לספק. אנחנו צריכים להגיע עם סיבים אופטיים לכל בית במדינת ישראל. ב-2025 כל מדינת ישראל יכולה להיות פרוסה בסיבים אופטיים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4031332,00.html

פורסם

"כחלון תעשה לי ילד ? "

שר התקשורת משה כחלון אמר בפתיחת הכנס, "המהירות הממוצעת של הגלישה בישראל מתסכלת. אמרתי לחברות: תשקיעו בתשתיות. החברות אמרו, 'מי צריך 50 מגה? אנשים מרוצים'. ברור שהם מרוצים. יש בארץ רק שתי חברות". שר התקשורת הוסיף, "אנחנו במקום לא טוב. אתכם ואותי זה לא צריך לספק. אנחנו צריכים להגיע עם סיבים אופטיים לכל בית במדינת ישראל. ב-2025 כל מדינת ישראל יכולה להיות פרוסה בסיבים אופטיים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4031332,00.html

כמו שאמרתי קודם, להחתים את כחלון על התחייבות ל-36 חודשים במשרד התקשורת! אם רק כל השרים וחברי הכנסת בארץ היו פועלים כמוהו, בצורה שבאמת משרתת את האזרחים, אזי מצבנו היה יותר טוב פי כמה בכל תחומי החיים בארץ.

פורסם

אני חייב לציין שגם קודמו בתפקיד (ח"כ אטיאס) עשה מלאכת קודש (ואני לא נמנה על תומכי ש"ס)

כן ירבו

פורסם

אני חייב לציין שגם קודמו בתפקיד (ח"כ אטיאס) עשה מלאכת קודש (ואני לא נמנה על תומכי ש"ס)

כן ירבו

:yelclap: :hizuk:

אכן שרים כמוהם הם בגדר חיה נדירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים