עבור לתוכן

פאדיחה באח הגדול ..

Featured Replies

פורסם

מה שאני רואה בהודעה שלך זה תירוצים תירוצים תירוצים תירוצים ותירוצים.

תודה פשוט שהתוכנית הרדודה והמעפנה הזאת מעניינת אותך מאוד וזה למה אתה חש צורך עז להגן עליה.

• תגובות 52
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להגיד שהיא רדודה וכל דבר אחר אפשרי..

אבל להגיד שמי שרואה אותה הוא המיץ של הזבל .. זה כבר בלתי נסבל לשמוע את זה..

והיא ממש לא מענינת אותי מאוד.. לרוב קורה שאני חוזר מחדר הכושר לדוגמא נמצא על המיטה דקות לפני השינה וערוץ 2 משדר את זה , אז אני צופה.. זה נחמד לא יותר מזה.

וגם אם הייתי צופה בזה כל יום שבע שעות זה עדין לא הופך אותי למיץ של הזבל ,לא רוצה להיכנס פה לתגיות על אנשים, אבל בן אדם שממהר להגיד שמי שרואה X הוא המיץ של הזבל.. כנראה הוא לא יהלום בעצמו.

פורסם

לא קראתי לך המיץ של הזבל, קראתי לוואנבי תוכנית הזאת מיץ של הזבל. :)

אני מבין שיש את המעין "תוכניות מעבר" האלה שאתה מדליק כשאין מה לעשות, כמו סתם סרטים לא משהו ותוכניות קומדיה נחמדות שרואים בשביל להעביר את הזמן - זה ברור ולגיטימי, אבל למה לתת לתוכנית כל כך רדודה וחסרת תכלית לתפוס רבע אלקטרון מתאי המוח??

פורסם

שכל אחד יצפה במה שהוא אוהב.

להגיד שבנאדם שצופה בתוכנית X זבל יותר גרוע מאנשים שנמצאים בבית ההוא.

(ולא אני לא פאנבוי של התוכנית הזאת, לא שרדתי את הפרק הראשון של עונה ראשונה)

פורסם

אוכל להעיד על עצמי שאני רואה את זה פעם ב.. שמשעמם לי , שזה משודר בערוץ 2 בערב..

אין קשר למי שצופה בזה הוא המיץ של הזבל וכול השטויות שאתם מדברים.. זה שבן אדם יש לו רצון לראות כביכול פרטיות של אנשים זה אהבה מסוימת או יתר שעמום כמו שיש לאנשים רצון לבזבז שעות על המחשב או כל דבר דומה אחר.

בקשר להתבטאות של "האח הגדול" אין ספק שזה דבר עלוב , שחברת קשת הייתה צריכה לפעול באופן חריף כנגדו , דבר שלא ממש נעשה ומרמז על הכוחניות של הערוץ "הכל יכול " כביכול שמרשה לעצמו גם אחרי מעשה כזה להשאיר את אותו בן אדם מעוסק בערוץ ובאותה מתכונת .

ואני מבחינתי מי שנותן תגיות כאלה לאנשים שצופים ב X הם Y, הם אנשים בעלי עניין לעורר פרובוקציה מיותרת .

אין לי רצון לפשפש בחיים של אנשים אחרים שלא קשורים אלי,אז כן המציצנים הללו הם המיץ של הזבל של החברה הישראלית.

תתמודד עם זה,!

וכן אם 50 אחוז מהחברה שלנו רואה את זה אז כן החברה הזו חולה.

עצם זה שאתה לא מסוגל לשלוט בייצר המציצנות שלך מעיד על אופי חייתי וירוד שלך כבן אדם,לא אמרתי שלאף אחד מאיתנו אין את היצר הזה אבל אנחנו בשליטה מלאה עליו יותר מאשר אלו שרואים האח הגדול.

ראיתי פעם את או פעמיים ותאמין לי שהתאמצתי אבל לא הבנתי מה מוצאים בזה ,סדרה כול כך עלובה ורדודה כמו לראות פלוגה של ערסוואתים בבאר שבע משוחחים.

פורסם

ממתי הערסים בבאר שבע הפכו לנק' השוואה? הייתי הולך יותר על הערסים בנתניה, כל אחד מחמצן לצבע נזלת והם נראים כמו מצעד שיחזור של דרגון-בול. (שלא לדבר על ההתנהגות, ניגש אלי ילד שנראה כבן 12, ואמר לי "אחי, יש לך סיגריה?") :screwy:

פורסם

ממתי הערסים בבאר שבע הפכו לנק' השוואה? הייתי הולך יותר על הערסים בנתניה, כל אחד מחמצן לצבע נזלת והם נראים כמו מצעד שיחזור של דרגון-בול. (שלא לדבר על ההתנהגות, ניגש אלי ילד שנראה כבן 12, ואמר לי "אחי, יש לך סיגריה?") :screwy:

טוב אז ערסים של נתניה,אני לא כול כך מעודכן.

פורסם

זה בסך הכל בידור זול. אנשים רוצים לצחוק אחרי יום עבודה קשה. מה רע?

פורסם

זה בסך הכל בידור זול. אנשים רוצים לצחוק אחרי יום עבודה קשה. מה רע?

אני אמרתי שלצחוק זה רע,יש כול כך הרבה סדרות קומדיה טובות. תראה אחת ותצחק. אבל לבוא ולצחוק מהאח הגדול זה כמו שאני אפתח את החלון לשכנים,אקח פופקורן וואלה אצפה בהם מתוקטטים ואני צוחק בינתיים :lol:.

גועל נפש ,כנראה איבדתם את הכבוד העצמי שלכם אם זה מה שמצחיק אתכם.

ולא כבוד במובן של שופוני אנס אלא מובן של טיפה תרבות,טיפה צניעות.

פורסם

אני אוהב בידור רדוד ועלוב, אני מקווה שיום אחד אני אוהב רק דברים איכותיים בעלי משמעות עמוקה כמו המתחסדים פה

אתם בהחלט דמויות להערצה

פורסם

אני אוהב בידור רדוד ועלוב, אני מקווה שיום אחד אני אוהב רק דברים איכותיים בעלי משמעות עמוקה כמו המתחסדים פה

אתם בהחלט דמויות להערצה

איזה תגובה כול כך אופיינית,לקרוא לנו מתחסדים מבלי לבדוק אם יש שמץ של היגיון או אמת בדברים של אותם אנשים.

מה יש?? מבקשים ממך להיות צנוע טיפה ולא לחטט בחיים של אחרים(==ראיית האח הגדול).

אבל לא יש אנשים שפשוט נהנים מהחרא הזה ולטעמי שישמרו את הרכילות הצהובה שלהם לעצמם לא צריך להפוך את הזבל הזה למיינסטרים.

עצם זה שאין לך תשובה או טיעון נגדי ,ואתה רק נגרר לקלישאות של מתחסדים ושאר החרטא ,מראה שאתה כולך סטגימות וסיסמאות שמקורם בערוץ2 ושאר הערוצים ששוטפים לאנשים את המוח.

פורסם

מתי ביקשו ממני להיות צנוע? קראו לי המיץ של הזבל כי פתחתי טלויזיה בזמן הלא נכון

אני קורא לכם מתחסדים כי אני בטוח שכולכם רואים סרטונים מפגריםם ביוטיוב, ראיתם סרטים שרמת ההומור שלהם מתחת לנמוכה ואתם מספרים בדיחות עלובות לפעמים

ועדיין אתם חיים

מבחינתי האח הגדול זה לא רכילות, זה בידור קל, זה לא אנשים שאני מציץ להם, הם רוצים שיציצו להם, הם רוצים פרסום ואני רוצה בידור זול

בדיוק כמו שקירקס או תיאתרון זה לא "חיטוט בחיים של אחרים"

הבעיה בתוכניות האלה זה לא אנשים כמוני או כמו רוב האנשים בפורום שלפעמים פותחים את זה ונהנים מהתוכנית המסויימת אלה אנשים שמתמכרים והופכים את זה למרכז חייהם

אבל את זה אפשר להגיד על כל התמכרות ולא משנה אם היא רדודה כמו האח הגדול או עמוקה ואינטיליגנטית

פורסם

אני מת על התוכנית הזאת. אין מה לעשות, כיף להציץ לאנשים אחרים, ובפרט כאלה שעוברים תהליך של cabin fever ומתחרפנים לאיטם. תוסיפו לזה את משימות התקציב ההזויות וקיבלתם נוסחת בידור מנצחת.

אבל בכיף...תקראו לי המיץ של הזבל...העיקר שאתם מביאים ביד מול פורנו בלי להרגיש צבועים...

פורסם

יש גם תוכניות ממוסדות וסדרות שהם פשוטות גרועות. עדיין הקונספט של האח הגדול שבתכלס,שנינו יודעים וגם כולם שאין לזה תכלית חוץ מכמה משימות מטופשות והצצה לחיים של כמה טמבלים.

ובכלל למה צריך תוכניות כאלו במיינסטרים? מה יש אי אפשר פעם אחת לעשות סדרה ישראלית טובה (כמו רמזור או כול החיים דבש) שמבוססת על איכות ולא על זבל מזמן??

עצם זה שאתה רואה את זה ,אתה נותן לגיטמציה לתרבות הכסף,החזירות והאינסטנס שהזריקו לעם הזה דרך הוריד.

אז פעם אחת לא תראה,מה קרה??

פעם אחת לא תעדכן אם דיירת א' שיקשקה את הציצים שלה או דייר ב' התחיל לשיר סרנדה לכונפה של הדירה.

למי אכפת??

כמו כן אתה שוכח שאלו אנשים והם מייצגים את עצמם,הם לא דמויות בסדרה.לי אישית קשה לדבר על אישיות של בן אדם ולרכל עליו ולצחוק עליו סתם ככה,אני מעדיף כבר לרכל על דמות שלא קיימת מאשר לפשפש בחיים של אחרים.[br]פורסם בתאריך: 16.02.2011 בשעה 01:12:10

אני מת על התוכנית הזאת. אין מה לעשות, כיף להציץ לאנשים אחרים, ובפרט כאלה שעוברים תהליך של cabin fever ומתחרפנים לאיטם. תוסיפו לזה את משימות התקציב ההזויות וקיבלתם נוסחת בידור מנצחת.

אבל בכיף...תקראו לי המיץ של הזבל...העיקר שאתם מביאים ביד מול פורנו בלי להרגיש צבועים...

חחחחחחחחח,כול הזמן תוקף. אין ההתמכרות הזו זו מחלה, כנראה אתם אנשים קטנים שאוהבים לרכל על החברים שלהם מאחורי הגב ועוד מתגאים בזה .

התגובות האלו מעידות על חוסר ביטחון.

פורסם

נמנעתי בעונות הקודמות מלראות, באותה טענה אליטיסטית מפוהקת שנטענה פה. הפעם החלטתי לנסות לראות בעצמי, וזה לא רע בכלל. הפקה קצת משעממת וקשה לצלוח את הפרסומות, אבל יצא לי לראות כמה תוכניות במלואן, והיה נחמד מאוד לראות אנשים זרים מתכסחים על שטויות. באמת, זה היה מין סיפוק בסיסי שכזה, כמו להיות שבע. אני בעד.

כל הבכי על הרמה, על התוצאות שזה מביא לטלויזיה, מזכיר לי צנזורים של ספרים של המאה ה19 או משהו כזה. זה בסה"כ בידור... לפני עשור פלוס תחשוב שזמן השידור הזה היה מאוכלס בתוכניות כמו שמש או הראשון בבידור, אז בוא לא ניתמם ונגיד שפעם הערוץ המסחרי היה איכותי יותר. תמיד זה היה זבל מסחרי, כי זה מה שאנשים רוצים. אולי לא כל האנשים, ואולי לא כל הזמן, אבל אם לא הייתה לזה דרישה סמוך על יצרני המזומנים שעומדים בראשות ההפקות הללו שהיו משנים כיוון.

בנוגע לנושא של הת'רד, כתור אחד שעבד עם אנשים, הייתי צוחק עליהם מאחורי הגב לעתים, ועשויה הייתה לקרות לי פדיחה דומה, ואני בטוח שלרוב מי שעבד עם קהל. לצערו של האח הגדול לשעבר הטעות שלו קרתה מול יותר מדי אנשים. אבל זו טעות שיכולה הייתה לקרות לכל אחד (בהנחה והוא לא מתחסד :)). לא מבין את הצביעות הזאת, שופטים אותו כאילו ביצע אלימות של ממש. כולם הרי עושים את זה, הוא נענש על זה שהוא נתפס.. ותולים אותו בכיכר העיר כאילו כולם בסדר ומעולם לא היו חלק מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים