פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים מצטרף למעקב... ח"ח על הסרט, רק לא הבנתי מה הפואטנה שלו רק אני חושב שהמחשב הזה הוא OverKill מטורף? מעבד מרובע ליבות + כרטיס מסך חזק בשביל להציג סרטים בסלון :alcoholic: המחשב שלי באוטו מגיע עם כרטיס מסך מובנה והבנתי שהוא יכול להציג סרטי HD בצורה מושלמת. (היה פותר גם את בעית ה 13 ס"מ)
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים הION שלי עושה את העבודה די ויותר... מריץ כל וידאו אפשרי ויותר הדבר היחיד שלא מספיק לי זה חיבורי הSATA... בגלל זה עוברים לH55 ITX בקרוב כנראה... 6 חיבורי SATA
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר מצטרף למעקב... ח"ח על הסרט, רק לא הבנתי מה הפואטנה שלו רק אני חושב שהמחשב הזה הוא OverKill מטורף? מעבד מרובע ליבות + כרטיס מסך חזק בשביל להציג סרטים בסלון :alcoholic: המחשב שלי באוטו מגיע עם כרטיס מסך מובנה והבנתי שהוא יכול להציג סרטי HD בצורה מושלמת. (היה פותר גם את בעית ה 13 ס"מ) הסרטון זה סתם זה בהלט נראה overkill בשביל HTPC אבל הוא יראה גם תכני טלויזיה עם PVR, אתנחל עליו למשחקים והוא יריץ דברים בסגנון catia ו After Effects תודה לכולם על התגובות ועדכון קטנטוש נפלו לידי רגליים מגומי - הקטנות והעגולות ילכו מתחת למארז והגדולות המרובעות יודבקו בתוך מארז מתחת לספק והספק ישב עליהין (כמו שלא ניתן לראות בתמונות) והנה גם הכונן האופטי מצטרף לתמונה (לכל מי שתהה איפה הוא ישב). לכל המודאגים לא הוא לא ישכב על הקירור של המעבד הוא יהי טיפה מעליו וגם לקחתי מדידות ושרטטתי את מיקום ההחיתוך בשביל הספק בפאנל האחרי מחכה למזג אויר טוב להתחיל את החיתוך והכנת התושבות לסידי ולHDD בקיצור להתקדם
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים טיפ קטן בנוגע לBACK PANEL,אני לא יודע איך אתה מתכוון לחתוך אותו, אבל הייתי עובד עם רוטר.בכל מקרה, לדעתי - לא הייתי חותך את כל הפנל, אלא הייתי קודח בלבד את החיבורים הרלוונטיים,כלומר, אל תסמן ריבוע על הפנל האחורי, אלא תסמן את המחברים השונים (USB, PL,LAN וכו') זה יראה טוב יותר לדעתי.
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים מחבר רוטר זה כלי ענק מידי בשביל עבודה כזאת החיתוכים יתבצעו עם דרמל ותושבת אנכית שהופכת אותו למן רוטר (ראו תמונה) ובמקביל דרמל עם דיסקיות חיתוך וjigsaw לקטעים ארוכים בקשר לחיתוך החיבורים זה היה התיכנון מההתחלה אבל אין לי את הלוחית המקורית שמגיעה עם לוחות האם וזה יהיה כל כך מעצבן לשבת ולמדוד את זה אני במלחמה עם עצמי לגבי הדבר הזה .. נראה מחר
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים דווקא לא, רוטר רגיל יעשה את העבודה יפה מאוד עם כרסם עדין. אבל המתאם לרוטר כמו בתמונה בהחלט יכול להועיל, וגם ההתקן עצמו, שהופך את הדרמל לרוטר לכל דבר, עם מוביל מקבילי ומעגלי, אני ממליץ בחום. בגשר ללוחית - לדעתי גוגל יכול לעזור בנושא
פורסם 2011 במרץ 514 שנים ואאוו יפה .... COOL חתכתה את הפאנל האחורי IO PANEL / PCI עם הדרמל ... עם כן שאפו עבודה פצצה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.