פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים ובכן שלום וברוכים הבאים לעוד לוג מודינג כושל .. חח סתם נתחיל ברקע - מחשב HTPC בסלון שהולך להחליף את הוידאו את הDVD ואת המקלט הלוייני החסר תועלת שעומד שם רעיון נהדר נקנו החלקים ונקנה מארז יעודי .. הכל פשוט ורוד עכשיו יש קופסא ענקית ושחורה על המזנון שצריכה להיעלם התכנון הוא מארז מאין עם הכלים : פרופילי אלומיניום שונים פרספקס מושחר 3 ממ (מטר על מטר) ברגים שונים דרמל Jigsaw מברגה + מקדחה פן תעשייתי (אקדח חום) מלחם גז של Dremel בשביל Flame Polishing ועוד כלים בסיסיים והגובה של הדבר הזה לא יכול לעלות על 13 ס"מ הבעיה : החומרים: סתם ניסוי של קדחים והברזה של האלומיניום הרי לכם בערך של מה אני רוצה .. הדבר שאני הכי מפחד ממנו הוא כיפוף הפרספקס כי זהו דבר שעוד לא עשיתי אפעם והפרספק השחרר והסקסי הזה הוא לא עניין זול לעבודה !!! להב דנדשה ועדינה לחיתוך הפרספקס ואחרי קצת חיתוכים והרבה נשורת פירקתי את לוח האם בשביל מדידה ומיקום הספייסרים נקדחו החורים הוברגו הספייסרים מוקם הלוח והוברג יחד עם כרטיס המסך ואני בעניין !! (עד לפה לא ידעתי אם התכנון אפשרי, שיערתי שזה אפשרי... עכשיו זה בטוח) הכל פורק ומוכן לכיפוף FAIL בהמשך אחתוך את החלק שנשבר ואעשה את העניין משני חתיכות .. באסה דעתכם
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים נראה מעניין ויפה.מנסיוני אוכל להציע לך לחמם קצת את קו הקיפול לפני ובזמן הקיפול. זה הופך את הפרספקס ליותר גמיש ואפשר עבודה קלה ובטוחה יותר.שים לב שחימום יתר ייצור לך בועות בפרספקס. מה DATASHEET של פרספקס מדובר בכ- 180 מעלות צלזיוס.בהצלחה !
פורסם 2011 בפברואר 1214 שנים מחבר נראה מעניין ויפה. מנסיוני אוכל להציע לך לחמם קצת את קו הקיפול לפני ובזמן הקיפול. זה הופך את הפרספקס ליותר גמיש ואפשר עבודה קלה ובטוחה יותר. שים לב שחימום יתר ייצור לך בועות בפרספקס. מה DATASHEET של פרספקס מדובר בכ- 180 מעלות צלזיוס. בהצלחה ! אז זהו שזהו חומר קצת שונה ממה שעבדתי איתו עד עכשיו - זה חומר אקרילי ויש לו דרישות משלו יאללה התקדמות נפלו לידי כמה כלים חדשים להב עדינה יותר לחיתוך הפרספקס ומברגה ומברגת אימפקט דבר ראשון חתכתי את מה ששברתי וישרתי אותו את החלק השבור התאמנתי עליו בכיפופים עשיתי כמה בדיקות של הברזה קדיחת חורים יצירת שקעים ואיך כל זה נראה חתכתי פרופילים למידה הרצויה קדחתי הברזתי ובלה בלה וכך זה נראה הסרתי את הציפוי והברגתי את הספייסרים וידאו של הברגת הספייסרים (סתם כי אהבתי) : http://www.youtube.com/watch?v=eA7NF4VoSLY והברגתי לוח אם ישן סתם לבדיקה ויחד עם הספק סתם לפרופורציות
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים מחבר ביט תאמין לי אתה הכי נאמן פה בפורום עכשיו באמצע השבוע יהיו עדכונים קלים חתכתי חתיכת פרספקס לפאנל האחורי וכיפפתי אותה לטובתי ללא תקריות הפעם הרכבתי את החומרה האמיתית והחלו המדידות לפאנל אחורי זהו להפעם
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים פששש כל הכבוד, נראה מאוד מעניין!לא כ"כ הבנתי איפה הכונן האופטי ישב (יונח על הלוח?)מה המפרט המתוכנן?
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים אתה עובד בקצב אסטרונומי (יותר מדי זמן או המון כישרון, כנראה משהו ביינהם), אבל תכלס, עם מארז כל כך יפה כמו שהתחלתה איתו אני לא מבין למה אתה עושה את זה.
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים מחבר פששש כל הכבוד, נראה מאוד מעניין! לא כ"כ הבנתי איפה הכונן האופטי ישב (יונח על הלוח?) מה המפרט המתוכנן? חח חס וחלילה יונח על הלוח ;D הכונן האופטי ולידו ההארדיסק ימוקם מעל הלוח בעזרת "כלוב" שיבנה במיוחד בשבילו סליחה על החוסר רצינות אבל אני לא יכול להביא מפרט מדויק כי אני לא בטוח מה החלקים מה שאני יודע: לוח אם : ASUS P7H57D-V EVO מעבד : Core i5 כלשהו (ושוב סליחה) זכרונות : G.Skill 2X2GB DDR3 1066MHZ כרטיס גרפי : ATI Radeon HD5830 1GB GDDR5 כרטיס לכידה לוויני : SkyStar HD 2 קשיח : 1TB Segate כונן אופטי של LG ספק גנרי 550w (כן כן אני יודע בושה..) רץ על Windows 7 Pro עם Windows Media Center משובצר ועם DVBLink לתצוגה של הערוצים הלווינים מוצג על Samsung 37" LCD שמחובר בDVI וסאונד 5.1 בכבל אופטי לתוך מגבר של Technics אתה עובד בקצב אסטרונומי (יותר מדי זמן או המון כישרון, כנראה משהו ביינהם), אבל תכלס, עם מארז כל כך יפה כמו שהתחלתה איתו אני לא מבין למה אתה עושה את זה. חח קצב אסטרונומי לא הייתי קורא לזה אני עובד כל יום 8 שעות מינמום כך שזמן גם אין לי מי יודע מה והסיבה שהמחשב יכנם לתוך השידה שהגובה המירבי שלה זה 14 ס"מ ובכלל מידות המארז הם: גובה 13 ס"מ רוחב ~49 ס"מ אורך ~32 ס"מ ושל המארז הישן : גובה 17.5 ס"מ רוחב 43 ס"מ אורך 44 ס"מ תודה על התגובות
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים לא אכפת לי שאתה לא יודע מה המפרט הולך להיות, רציתי רק לדעת מה הכיוון...שים לב שלא מומלץ כלל ספק גנרי, ובפרט מערכת עם מעבד i5 וכרטיס מסך 5830. בנוסף, מה מצב האוורור במארז+שידה?
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים מחבר לא אכפת לי שאתה לא יודע מה המפרט הולך להיות, רציתי רק לדעת מה הכיוון... שים לב שלא מומלץ כלל ספק גנרי, ובפרט מערכת עם מעבד i5 וכרטיס מסך 5830. בנוסף, מה מצב האוורור במארז+שידה? השידה / מזנון (כע כנראה מזנון זה הגדרה יותר מתאימה) פתוחה מקדימה (ללא זכוכית או משו) הושקע ויושקע זמן רב בלתכנן את הסירקולציה במארז הגודל של הכרטיס מסך יוצר מחיצה בין האיזור של המעבד והספק לחלק השני כך שלא אמורה להיות בעיה להשיג אויורור טוב מה שפולט כמות חום אדירה זה הכרטיס לכידה הכרטיס גרפי גורף אויר מתוך המארז החוצה כך שאבודד אותו מהכרטיס לכידה וגם הספק גורף אויר החוצה אז אני חושב גג שני מאוררים של 80 או 92 וכמה מחיצות בין חלקים קריטיים יעשו עבודה טובה נראה מצויין עד עכשיו, בהצלחה בהמשך תודה ;D אפשר לדעת מה דגם המצלמה? Canon PowerShot A710 IS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.