עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לרשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

לפני שתגידו לי שזה לא שווה והכל עזבו,אני רוצה\צריך רשת אלחוטית בבית ל 3 מחשבים.

השאלה שלי היא כזאת: האם אני חיב נתב או רק 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (יש לי מודם של הכבלים),ראיתי כמה כרטיסי רשת אלחוטיים (PCI) שעובדים על 55Mbit אבל אין לי מושג אם אני צריך לקנות נתב או להשתמש במודם בתור נתב (אם אני אצתרך להשתמש במודם האם אני צריך לדעת משהו ספציפי?) כרגע יש לי רשת עם 2 מחשבים (כבל מוצלב).

פורסם

המודם שלך לא יכול להיות נתב. אתה לא יכול לקחת כל מודם בעולם ולעשות ממנו נתב. יש רק כמה מודמים מסויימים שאפשר לשדרג לנתב, והם רק של בזק עם ה-ADSL בינתיים.

ומכיוון שבשביל לגלוש בכמה מחשבים בו זמנית צריך נתב, אתה אכן תצטרך לקנות נתב.

פורסם
  • מחבר

רגע אז יש פה קונפליקט ThePorscher אמר שרק מודמים מסוימים יכולים להתנהג כנתב ואתה itamarz אומר אחרת לגמרי,אז עכשיו אני ממש מבולבל.

וכן המחשב מחובר באופן קבוע לאינטרנט.

פורסם

עם רשת אלחותית ניתן לעבוד בשתי תצורות

1) בעזרת Switch אלחוטי (שברוב הדגמים בא משולב עם נתב) ותומך עד 255 חיבורים אלחוטיים ו 1 עד 4 חיבורים קויים.

2)תצורת ED-HOCK של חיבור שתי כרטיסי רשת אלחוטיים אחד לשני(לא בטוח עם אופציה זו קיימת בכל הכרטיסים, אבל בטוח קיימת ב D-LINK), עם כי אתה מוגבל בשיטה זו לשני מחשבים בלבד.

בקשר למהירות הרשת:

יש את טכנולוגית 802.11b שתומכת עד ל 11MBPS או 22MBPS תלוי בכרטיס..

יש את טכנולוגית 802.11g שתומכת עד ל55MBPS (ובחברות מסויימות אפילו עד ל 100MBPS)

כמה דברים חשובים.

1) המהירות היא תאורטית מאוד, ומרחק והפרעות בדרך יפגעו במהירות.

2)רוב הרשתות הביתיות עובדות בשטח סגור עד ל 100מטר, כל קיר בדרך יפחית את המרחק הזה(עובי הקיר ו וזווית המעבר חשובים!!)

3)עם אתה מתכננן את הרשת לשימוש אינטרנט בלבדת כך בחשבון שהאינטרנט הכי מהיר שאפשר לקבל בבית פרטי הוא נמוך מ3MBPS

פורסם
  • מחבר

או קיי אחרי שקיבלתי את האינפורמציה הזאת יש לי עוד שאלה:

כרגע אני נמצע ברשת עם 2 מחשבים (כבל מוצלב..פשוט) אני רוצה להכניס עוד מחשב לרשת,האם אני יכול במחשב השלישי לשים כרטיס רשת אלחוטי (וגם בשרת כמובן) ולהשאיר את 2 המחשבים שהיו מחוברים בכבל מוצלב איך שהם? או שזה לא ילך?

פורסם

אתה יכול לשים כרטיס רשת אלחוטית באחד המחשבים הקיימים, ואחד בחדש ו זה עבוד, אולם המחשב הקיים יהיה חייב לפעול

על מנת שבמחשב החדש יהיה אינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשים כרטיס רשת אלחוטית באחד המחשבים הקיימים, ואחד בחדש ו זה עבוד, אולם המחשב הקיים יהיה חייב לפעול

על מנת שבמחשב החדש יהיה אינטרנט.

או קיי אז זה אפשרי? אני לא צריך לקנפג שום דבר בחיבור שיש לי כרגע?(כבל)

אלחוטי אחד בשרת ואחד במחשב החדש וזהו?

אני צריך להיות בטוח 100% לפני שאני קונה.

ומישהו יכול להמליץ לי על כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? אני לא מחפש פצצות,רק משהו שיעשה את העבודה כמו שצריך ויהיה פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים