עבור לתוכן

אינטרנט מהיר - תשתית: בזק או הוט? משולב ספק פלוס תשתית?

Featured Replies

פורסם

היי חברים/ות

בדיוק אני במעבר דירה, וכמובן שצריך אינטרנט, ומכיוון שאינני מעודכן במחירים היום (חוץ מאתר כמה זה) הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים לגבי

תשתית - בזק או הוט? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? דעתכם/ן?

לפי הבירורים שערכתי אם לוקחים ספק ותשתית אז יוצא יותר זול, ובבזק אם מתחייבים לשנתיים מקבלים בזיכוי מלא (מעל קו 2.5 מגהבייט) ראוטר תקן N 300mbps.

ובהוט - לא משלמים כל חודש על אחזקת קו כמו בזק (25 ש"ח)|

התכנון הוא 5 מגה הורדה.

תודה!

פורסם

תשתית של הוט מעולה (אצלי לפחות, באיזור הצפון, עכו.)

תשתית של בזב"ל גרועה, ואתה יכול לקרוא הרבה דיונים עם תלונות בלתי פוסקות מצד לקוחות ממש לא מרוצים בחברת בזב"ל.

המלצה שלי = הוט + 012.

פורסם

^ הכל טוב ויפה רק שאתה משווה בין ספק תשתית הוט לבין ISP בב"ל...

לפותח הדיון, כדאי להתעניין אצל השכנים של הדירה החדשה דרך איזה תשתית הם מחוברים והאם יש תקלות לעיתים קרובות.

בנוגע לספק, לאחרונה באמת נראה כי באמת יש להמון אנשים בעיות עם 014.

האמת היא שלי אין בעיות דרכם ,אבל אני מחובר עם חבילת גיימר וזה כבר סיפור אחר.

פורסם
  • מחבר

^ הכל טוב ויפה רק שאתה משווה בין ספק תשתית הוט לבין ISP בב"ל...

לפותח הדיון, כדאי להתעניין אצל השכנים של הדירה החדשה דרך איזה תשתית הם מחוברים והאם יש תקלות לעיתים קרובות.

בנוגע לספק, לאחרונה באמת נראה כי באמת יש להמון אנשים בעיות עם 014.

האמת היא שלי אין בעיות דרכם ,אבל אני מחובר עם חבילת גיימר וזה כבר סיפור אחר.

ממש לא, אני לא משווה בין בזק בינלאומי. אני משווה בין בזק לבין HOT נטו. תשתית נטו.

ספקים זה כבר משהו אחר.

בכל מקרה, קיבלתי הצעה טובה מאוד לגבי 5 מגהבייט, תשתית HOT כולל ספק. התחייבות לשנה. (קשרים עזרו) :xyxthumbs:

3 חודשיים ראשונים חינם, ו9 הנותרים 110 ש"ח כולל מע"מ. בHOT אין עלות אחזקת קו חודשית כמו בבזק.

זה בעצם יוצא שבכל חודש (כולל החינמים) אני משלם 82.5 ש"ח כולל מע"מ.

ראוטר אני לא לוקח כי אני לא מעוניין להתחייב לשנתיים, מעדיף לקנות מבחוץ

דעתכם/ן?

אם לא אצליח להוציא משהו יותר טוב לגבי 10 מגהבייט (לפי מה שהבנתי רק תשתית בזק מאפשר את המהירות הנ"ל) אלך על ההצעה, אלא אם מישהו חושב אחרת (?)

פורסם

מבחינת איכות אני ממליץ על הוט אצלי הם עובדים מצויין.

התשתית היא 12 והספק 10, עובד מצויין במהירות 10.

הבעיה עם הוט זה שהמקסימום שהם נותנים זה 12 (יש גם קפיצה ל- 100 אבל זו הצעה לא ראלית לכן לא נחשבת)

לעומת זאת בזק מציעים מגוון מהירויות מעל 12 במידה ויש לך NGN אז אם אתה מעוניין ביותר מ-12 מומלץ להתחבר עם בזק.

פורסם

VegansXe: אני רשמתי את זה לMeni Hen. *הוא* השווה בין הוט לבזק בינלאומי.

פורסם

VegansXe: אני רשמתי את זה לMeni Hen. *הוא* השווה בין הוט לבזק בינלאומי.

אכן, התבלבלתי בין בזק ובזב"ל, וחשבתי שבזב"ל מספקים תשתית.

בכל מקרה, הוט מציעה תשתית מעולה ! מחיר קצת יקר, אבל כשהאינטרנט שלך זורם כל שעות היום על מקסימום, זה שווה את זה.

פורסם

אני עם הוט כבר 5 שנים ומאוד מרוצה. עכשיו אני עם 12 מגה בבזב"ל. ברחובות יש להוט תשתית מאוד טובה. אבל כמו שאמרו חברים מעליי דבר עם השכנים. כי תשתית משתנה גאוגרפית ויש אזורים בהם הוט טובה ויש כאלה בהם בזק טובה ואנשים סובלים מניתוקים בהוט.

פורסם

בכל מקרה, הוט מציעה תשתית מעולה ! מחיר קצת יקר, אבל כשהאינטרנט שלך זורם כל שעות היום על מקסימום, זה שווה את זה.

מה הקשר? מי שאחראי לבעיות הגלישה הם הספקים, לא חברות התשתית. HOT ובזק מחברים אותך עד למרכזייה, וזהו.

פורסם

מה הקשר? מי שאחראי לבעיות הגלישה הם הספקים, לא חברות התשתית. HOT ובזק מחברים אותך עד למרכזייה, וזהו.

אצלי לא.

אני מחובר וגולש במהירות שכתובה בחבילה שלי אצל הוט.

וזה מפני שיש לי אייפי סטטי.

פורסם

גם אצלי. עדיין מה שאמרתי נכון.

פורסם

גם אצלי. עדיין מה שאמרתי נכון.

לא חלקתי עלייך, ולא חשבתי אחרת. :xyxthumbs:

כמעט אצל כל הלקוחות שלהם זה ככה. יש כמה בודדים כמונו :)

פורסם

לא ממש הבנת את כוונתי.

זה שאתה (ואני, ועוד רבים) מחוברים ללא חייגן וזה שמהירות הגלישה נקבעת לפי מה שמוגדר אצל HOT, עדיין לא מבטל את העובדה שהאחריות הבלעדית על איכות השירות שאנו מקבלים מעבר למרכזייה תלויה בספק (012 במקרה שלך, 014 במקרה שלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים