עבור לתוכן

קיבלתי את הSOLO 7C אבל השלט לא עובד!

Featured Replies

פורסם

טוב קודם כל- רמקולים יפיםם..הם גדולים!

קצת נלחצתי בהתחלה וחשבתי "פאק הייתי צריך לקחת את הסולו6"

אבל שטויות נקנה סטנדים לצידי המחשב ויהיה בן זונה..

בכל מקרה- השלט לא עובד לי, הוצאתי את הניילון הזה שהגיע איתו, הכנסתי את הבטריה כמו שצריך אבל עדיין - כלום.

מה אני עושה

פורסם

יכול להיות שהיא הפוכה ?

אם לא, ואכן יש בעיה בשלט, פנה לחנות למימוש אחריות.

אל תחכה יותר מדי, פנה כבר מחר, שלא יגידו שאתה גרמת את זה.("למה לא באת כשראית שזה לא עובד")

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהיא הפוכה ?

אם לא, ואכן יש בעיה בשלט, פנה לחנות למימוש אחריות.

אל תחכה יותר מדי, פנה כבר מחר, שלא יגידו שאתה גרמת את זה.("למה לא באת כשראית שזה לא עובד")

היא לא הפוכה, בדקתי את זה..

אני אתקשר אליהם מחר, הבעיה היא שגם ככה עברו שבועיים כבר כי הייתי בצבא חח.

פורסם

יש אחריות.

תעדכן איך מטפלים בך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש אחריות.

תעדכן איך מטפלים בך :xyxthumbs:

התקשרתי אליהם.

אמרו שהם קיבלו עוד תלונה נוספת אז כנראה יש בעיה עם השלטים, אז הם פשוט שולחים שלטים חדשים שיעבדו עד הבית..אחלה שירות :)

פורסם

תזכיר לי, מאיפה קנית ?

פורסם
  • מחבר

הזמנתי אותם מTMS ב948 ש"ח.

הזמנתי באינטרנט והגיע אחרי 3 ימים..אני מקווה שהשלט שהם ישלחו יעבוד באמת, אם ככה אז אני מבסוט מהשירות.

עוד שאלה- מה אתם אומרים אם אני אמקם אותם על מדפים, כאלה שתלויים על הקיר פשוט משטח-בסיס עץ,

יעבוד או שעדיף להשאיר אותם על השולחן?

פורסם

עדיף לשים אותם על הרצפה, אם יש לך מקום.

אם אין מקום, אפשר לשים אותם על מדף, או על שולחן המחשב, במרחק של מטר לפחות אחד מהשני.

פורסם
  • מחבר

עדיף לשים אותם על הרצפה, אם יש לך מקום.

אם אין מקום, אפשר לשים אותם על מדף, או על שולחן המחשב, במרחק של מטר לפחות אחד מהשני.

דווקא כשאני שם אותם על הרצפה לצידי השולחן אני מרגיש שאני מאבד הרבה סאונד שנבלע\נחסם מהשולחן...

כשהם מונחים על השולחן הם במרחק של 1מטר אחד מהשני.

מה שאני אעשה זה כנראה אתלה מדפים כאלה ואניח אותם עליהם פשוט, להגדיל את המרחק ביניהם זה הכל.

פורסם

מדפים?! רמקולים כאלה גדולים על מדפים נשמע לי לא מומלץ במיוחד.

כפי שרשמתי בביקורת, כדאי לשקול טוב טוב אם לקחת אותם או את ה-6C פשוט כי במרחק קטן אחד מהשני הם נשמעים טוב יותר מה-7C. בשביל לקבל את התוספת בביצועים כדאי להרחיק אותם יותר, ולמקם אותם כמו שצריך. סטנדים יהיה הפיתרון האופטימלי. אם תחליט לתלות על מדפים למרות הכל תדאג שהם גדולים מספיק ויציבים מספיק שהרמקול לא ירעד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים