עבור לתוכן

MMO חדש בדרך ! - RIFT - סקירה קצרה מהבטא.

Featured Replies

פורסם

מוכן לשיגור.

• תגובות 60
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מוכן מאתמול, דאגתי שהכל יהיה פנוי להיום בערב :lol: הם מוציאים עדכונים מאתמול אז כדאי לפתוח את הלנצ'ר בשביל להיות בטוחים שהכל מוכן.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2011 בשעה 16:13:46

המשחקיות מהירה והכל אבל מה כואב להם להוסיף עוד דברים שאפשר להרוג, בכל מקום יש איזה 100 אנשים שצריכים לקפוץ על אותה מפלצת...
פורסם

אותו סיפור בהשקה של Aion. אל תדאג. ככה זה תמיד בהתחלה.

בכל מקרה, משחק מאוד מלוטש, אבל המוזיקה מעצבנת. נמשיך לשחק מחר.

פורסם
  • מחבר

יש מישהו ששיחק אתמול בבטא ולא נהנה ? :)

פורסם

מי שרוצה מפתח שיוריד את התוכנה WeGame, נותנים שם מפתחות חינם :hat:

פורסם

הצלחתי להגיע לרמה 9 ולהשאר רק עם 2 ענפים של סקילים...לא ברור לי איך. משחק נחמד, הרבה יותר זורם ל WOW אבל הם יותר מידי מנסים לשמור על המרה של WOW. גם לא הגעתי לשלב שמקבלים בו את העבודות (חציבה, צייד ולא זוכר מה השלישי).

יש גם בעיה עם הניקוד של הסקילים, כל פעם נשאר לי נקודה והוא אומר לי שאני לא יכול להוסיף ואז כשאני עולה רמה הנקודה הזו לא קיימת יותר :lol:

בקיצור ניראה לי שאני צריך להתחיל מההתחלה...גרמתי למשחק להתפגר :lol:

פורסם

הופתעתי לטובה. משחק מאוד מלוטש עם הרבה תוכן כבר בהשקה. גרפיקה מצויינת. הבאגים המעטים שיש מתוקנים מהר מאוד. התאכזבתי מפס הקול, אבל זה פגם שולי. אחרי כל כך הרבה אכזבות (Aion, Age of conan, Warhammer ורבים אחרים) חברה אנונימית הצליחה לפתח משחק MMORPG ראוי. כל הכבוד להם. הזמן יראה אם המשחק יצליח, אבל היסודות נמצאים שם. ומדובר ביסודות טובים.

פורסם

יאללה הpreorder בדרך ;D

עכשיו, מי הזמין/מתכנן להזמין (מבחינת קהילה ישראלית למשחק)?

פורסם

אני אזמין את הגרסה הרגילה. אני לא רואה טעם לשלם יותר על אספנים.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי

בבטא הגעתי עד דרגה 34, מחכה למשחק שאמור לצאת בסופ"ש הקרוב.

עוד לא החלטתי אם אני אלך על סרבר PVP או PVE. נחמד שיש BATTLEGROUD אבל עוד יותר נחמד שים אוייבים שהם לא NPC באיזור שלך.

פורסם

לאחר כמה זמן אני מקבל KEY לבטא? [אחרי שנירשמתי כמובן].

לא משנה, קיבלתי :silly:

פורסם

נשארו פחות מ-48 שעות לבטא, לא חבל?

פורסם

ואז מה? נסגר סופית ואי אפשר לשחק?

פורסם

כמה פריימים אתם מקבלים?

מפרט: Nvidia 460GTX 768MB, Core 2 Due E7400 2800 @ 3500 ו-4GB. בהגדרות מירביות עם AA בינוני אני מקבל בערך 20-30 פריימים. Supersampling מפיל את הפריימים ל-10-15, אבל המשחק נראה הרבה יותר טוב.

פורסם

ואז מה? נסגר סופית ואי אפשר לשחק?

נראה לי זאת הבטא האחרונה. אחרי זה המשחק יפתח רשמית. אם תרצה לשחק הוא עולה 50$ + תשלום חודשי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים