פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים אני מוכן מאתמול, דאגתי שהכל יהיה פנוי להיום בערב הם מוציאים עדכונים מאתמול אז כדאי לפתוח את הלנצ'ר בשביל להיות בטוחים שהכל מוכן.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2011 בשעה 16:13:46 המשחקיות מהירה והכל אבל מה כואב להם להוסיף עוד דברים שאפשר להרוג, בכל מקום יש איזה 100 אנשים שצריכים לקפוץ על אותה מפלצת...
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים אותו סיפור בהשקה של Aion. אל תדאג. ככה זה תמיד בהתחלה. בכל מקרה, משחק מאוד מלוטש, אבל המוזיקה מעצבנת. נמשיך לשחק מחר.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים הצלחתי להגיע לרמה 9 ולהשאר רק עם 2 ענפים של סקילים...לא ברור לי איך. משחק נחמד, הרבה יותר זורם ל WOW אבל הם יותר מידי מנסים לשמור על המרה של WOW. גם לא הגעתי לשלב שמקבלים בו את העבודות (חציבה, צייד ולא זוכר מה השלישי). יש גם בעיה עם הניקוד של הסקילים, כל פעם נשאר לי נקודה והוא אומר לי שאני לא יכול להוסיף ואז כשאני עולה רמה הנקודה הזו לא קיימת יותר בקיצור ניראה לי שאני צריך להתחיל מההתחלה...גרמתי למשחק להתפגר
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים הופתעתי לטובה. משחק מאוד מלוטש עם הרבה תוכן כבר בהשקה. גרפיקה מצויינת. הבאגים המעטים שיש מתוקנים מהר מאוד. התאכזבתי מפס הקול, אבל זה פגם שולי. אחרי כל כך הרבה אכזבות (Aion, Age of conan, Warhammer ורבים אחרים) חברה אנונימית הצליחה לפתח משחק MMORPG ראוי. כל הכבוד להם. הזמן יראה אם המשחק יצליח, אבל היסודות נמצאים שם. ומדובר ביסודות טובים.
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים יאללה הpreorder בדרך ;Dעכשיו, מי הזמין/מתכנן להזמין (מבחינת קהילה ישראלית למשחק)?
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים מחבר הזמנתיבבטא הגעתי עד דרגה 34, מחכה למשחק שאמור לצאת בסופ"ש הקרוב.עוד לא החלטתי אם אני אלך על סרבר PVP או PVE. נחמד שיש BATTLEGROUD אבל עוד יותר נחמד שים אוייבים שהם לא NPC באיזור שלך.
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים כמה פריימים אתם מקבלים? מפרט: Nvidia 460GTX 768MB, Core 2 Due E7400 2800 @ 3500 ו-4GB. בהגדרות מירביות עם AA בינוני אני מקבל בערך 20-30 פריימים. Supersampling מפיל את הפריימים ל-10-15, אבל המשחק נראה הרבה יותר טוב.
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים ואז מה? נסגר סופית ואי אפשר לשחק?נראה לי זאת הבטא האחרונה. אחרי זה המשחק יפתח רשמית. אם תרצה לשחק הוא עולה 50$ + תשלום חודשי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.