עבור לתוכן

האם מהירות 10 מגה במחיר ממוצע 127 ש"ח לחודש נחשב מחיר טוב?

Featured Replies

פורסם

המחיר כולל 91.90 לתשתית (בזק) ו-34 לספק (נטוויז'ן).

זה נשמע יותר מדי טוב כי כרגע אני משלם 126 ש"ח בממוצע ל-4 מגה בלבד

פורסם

זה מצויין ויכול להיות אפילו טוב יותר!

הספק הציע לך מחיר אטרקטיבי מאוד אך התשתית יקרה.

תנסה להוריד מחיר תשתית אם לא מצליוח תתחבר ותתלונן על בעיות באינטרנט תמיד תתקשר ככה כול שבוע ותבקש שיחזרו אליך תמציא לך בעיה ותגיד שהיא "זמנית" (ניסיתה לפרמט טכנאי בדק מחשב חדש עם מפרט טוב) ובסוף תתען בחריפות שאתה רוצה להתנתק יעבירו אותך למחלקת שימור לקוחות והם כבר יורידו את המחיר

זה מה שקרה לי שילמתי כ30 ש"ח ל012 על אינטרנט 5 מגה וכ70 לתשתית היו לי פול בעיות באינטרנט ובסוף החלטתי להתנתק ברגע שתאנתי שאני רוצה להתנתק וחיכיתי חצי שעה על הקו למחלקת שימור לקוחות גם כן התנתק כמה פעמים וחזרתי (כי ממש רציתי להתנתק) הציעו לי להעלות את המהירות בתוספת תשלום זניחה.

כיום אני משלם כ100 ש"ח גם לספק וגם לתשתית על 12 מגה.

פורסם

אני עובד של נטוויזיון אני לא איך הצלחת אבל 34 ש"ח לספק על 10 מגה זה יותר טוב ממחיר לעובדי החברה!!(40)

בהצלחה

פורסם

המחיר כולל 91.90 לתשתית (בזק) ו-34 לספק (נטוויז'ן).

שימו לב שימו לב- 93 שקלים לבזק+בזק בינלאומי ל-10 מגה!!!!

זה עסקת בנדל שעשה לי נציג בזק כשהתקשרתי דרך כמהזה והתמקחתי. הסיבה שהמחיר זול היא שהוא \\השיג לי חצי שנה חינם בתשתית של בזק ואז בממוצע זה 93 לחודש למשך שנה כולל ספק ותשתית. אגב לדעתי ספק ותשתית הכי טובים זה בזק ובזק בינלאומי.

הנ"ל ציטוט מאתר השוואת מחירים בו אנשים מצטטים מחירי מיקוח שהושגו בפועל.

http://tinyurl.com/6deevy9

עוד ציטוט:

מגה בבזק

בזק מכיוון שהם עדיין חברה גדולה וחזקה, מאוד קשוחים בהתמקחות ובכל זאת ועם קצת סבלנות ניתן להוריד גם אותם מהמחירים ההתחלתיים המטורפים והרשמיים שלהם.

קודם כל, יש הבדל בין לקוח חדש לאחד קיים.

בבירור מקיף שעשיתי, לקוח חדש יוכל לקבל 10 מגה בהתחייבות לשנה בסביבות ה-50 שקלים לחודש בממוצע (מה זה ממוצע? נגיד: חצי שנה חינם וחצי שנה בעלות של 100 שקלים).

אני בתור לקוח ותיק ואחרי התמקחות והפעלת שרירים, הצלחתי להגיע איתם לחבילה של 10M בהתחייבות לשנה במחיר של 69.90 לחודש כולל מע"מ.

לעניות דעתי ללקוח קיים זה מחיר טוב.

יכול להיות שניתן להשיג בקצת יותר זול, אתם מוזמנים לנסות.

פורסם
  • מחבר

אני עובד של נטוויזיון אני לא איך הצלחת אבל 34 ש"ח לספק על 10 מגה זה יותר טוב ממחיר לעובדי החברה!!(40)

בהצלחה

אני לא יודע אם אתה רציני או צוחק. האמת זה יוצא לי 33.75 ולא נראה לי שזה הכי זול שיכולתי להשיג, פשוט אין לי כח להתווכח :-\

שימו לב שימו לב- 93 שקלים לבזק+בזק בינלאומי ל-10 מגה!!!!

זה עסקת בנדל שעשה לי נציג בזק כשהתקשרתי דרך כמהזה והתמקחתי. הסיבה שהמחיר זול היא שהוא \\השיג לי חצי שנה חינם בתשתית של בזק ואז בממוצע זה 93 לחודש למשך שנה כולל ספק ותשתית. אגב לדעתי ספק ותשתית הכי טובים זה בזק ובזק בינלאומי.

הנ"ל ציטוט מאתר השוואת מחירים בו אנשים מצטטים מחירי מיקוח שהושגו בפועל.

http://tinyurl.com/6deevy9

עוד ציטוט:

מגה בבזק

בזק מכיוון שהם עדיין חברה גדולה וחזקה, מאוד קשוחים בהתמקחות ובכל זאת ועם קצת סבלנות ניתן להוריד גם אותם מהמחירים ההתחלתיים המטורפים והרשמיים שלהם.

קודם כל, יש הבדל בין לקוח חדש לאחד קיים.

בבירור מקיף שעשיתי, לקוח חדש יוכל לקבל 10 מגה בהתחייבות לשנה בסביבות ה-50 שקלים לחודש בממוצע (מה זה ממוצע? נגיד: חצי שנה חינם וחצי שנה בעלות של 100 שקלים).

אני בתור לקוח ותיק ואחרי התמקחות והפעלת שרירים, הצלחתי להגיע איתם לחבילה של 10M בהתחייבות לשנה במחיר של 69.90 לחודש כולל מע"מ.

לעניות דעתי ללקוח קיים זה מחיר טוב.

יכול להיות שניתן להשיג בקצת יותר זול, אתם מוזמנים לנסות.

ראיתי באתר כמהזה מחירים גבוהים ולכן לא השתמשתי בשירותיו. בסיכומו של דבר נראה לי שיכולתי להשיג משהו טוב יותר אבל אני מרוצה ממה שיש לי. כל העצבים והשיחות לא היו שווים חיסכון של עשרות שקלים בשנה. אני גם לא מבין איך אפשר להתמקח עם בזק כי אין להם מתחרים בתור תשתית. יכול להיות שעם הוט אפשר להשיג טריפל טוב אבל אין לי טלוויזיה ולכן גם שם לא יכולתי להתווכח יותר מדי. וחוץ מזה ב-2003 הייתי מנוי של הוט והיו לי המון בעיות לעומת בזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים