עבור לתוכן

לא להאמין - מזל של כלב!

Featured Replies

פורסם
פורסם

אותי מעניין מה הוא חיפש שם ואיך הוא לא שמע את הרכבות?

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=_E-2Jc1xkes

אני אחד חילוני לגמרי כן, ולא מתפלל ולא כלום, אבל הגעתי למסקנה שיש ה' בשמיים, שעושה ניסים.

פורסם

מה הקשר אלוהים.

זה או ערוך, או מזל, או רפלקסים טובים.

והנה סרטון מהמזרח שמראה שעם כישורי נינג'ה אפשר לפעמים לצאת ממצבים מלחיצים בלי פגע.

רוצים נסים ? תלמדו קונג-פו מגיל 3.

התגובות לסרטון הזה קורעות מצחוק.

everyone in china is probably like, "meh....Tuesday again"
Why do you need a seatbelt when you have a black belt..
פורסם

אם סיפורי ניסים מערערים את הביטחון שלך בספק, אתה בבעייה גדולה ידידי, כי כאלו קיימים הרבה - ולא מהסוג שאפשר "לערוך".

אני אחד חילוני לגמרי כן, ולא מתפלל ולא כלום, אבל הגעתי למסקנה שיש ה' בשמיים, שעושה ניסים.

אם הרחקת דרך עד שם,זה באמת נראה בעינייך כ"כ לא סביר, שיש אפשרות להשפיע, באופן שיעלה את הסיכוי, שהניסים האלו יקרו?

אגב, אהבתי את השיר מהסרטון המקורי:

פורסם

אם סיפורי ניסים מערערים את הביטחון שלך בספק, אתה בבעייה גדולה ידידי, כי כאלו קיימים הרבה - ולא מהסוג שאפשר "לערוך".

הדבר היחידי שסיפורי ניסים מערערים זה את ההגיון ותפישת המציאות שלך.

פורסם

מה הקשר אלוהים.

זה או ערוך, או מזל, או רפלקסים טובים.

והנה סרטון מהמזרח שמראה שעם כישורי נינג'ה אפשר לפעמים לצאת ממצבים מלחיצים בלי פגע.

רוצים נסים ? תלמדו קונג-פו מגיל 3.

התגובות לסרטון הזה קורעות מצחוק.

לזה אני קורא רפלקס ושליטה!, הבחור פשוט שפיץ.

וואללה אין ניסים, אבל למה להרוס לאנשים שאכן מאמינים שיש? תן לי קצת לחזק את האמונה שלהם חחחחח.

פורסם

חוק ליטלווד

חוק ליטלווד קובע שבני אדם יכולים לצפות שיקרה להם "נס" בקצב של פעם בחודש בערך, אם מחשיבים אירוע הקורה אחת-למיליון לנס, ואם אירועים מתרחשים מדי שנייה. ההסבר הוא שבחודש אחד, אדם חווה כמיליון שניות של ערות.

עריכה:

ואם כבר - זה הרבה יותר מגניב מהסיני הזה..

http://thedailywh.at/post/3147331016/everything-went-better-than-expected-of-the-day-a

פורסם

לזה אני קורא רפלקס ושליטה!, הבחור פשוט שפיץ.

וואללה אין ניסים, אבל למה להרוס לאנשים שאכן מאמינים שיש? תן לי קצת לחזק את האמונה שלהם חחחחח.

וואלק הוא צודק. אני מאמין בזה שאין ישות עליונה - אל תנסו להוכיח לי שיש ואל תהרסו לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים