עבור לתוכן

פרטיות בוינדוס 7

Featured Replies

פורסם

הוינדוס שומר המון מידע על כל פעולה ופעולה שאני עושה במחשב - לדוגמה, לחצן ימני על אתר כלשהו שפתוח יראה לי כל מיני אתרים\פעולות אחרונות באקפלורר. יש גם את העניין עם ה - RECENT TASKS ו RECENT PLACES.

אין לעזאזל אני מבטל את זה? אין לי כוח כל יום להריץ CCLEANER :\

תודה מראש,

אבי. :xyxthumbs:

פורסם

כל מקרה לגופו.

אם אתה לא רוצה ליהיה תיעוד של הפעולות שלך תשמש ב Private mode למשל בדפדפן.

פורסם
  • מחבר

מאתרי האינטרנט פחות אכפת לי...

כשלוחצים עכשיו על הסימניה של האקספלורר בתחתית המסך, עולה לך :

לסגור את החלון, לתקוע בטאסקבאר וכל מיני דברים - גם את הדברים האחרונים שעשית בדפדפן. איך לעזאזל אני מבטל את זה? אפילו TUNEUP לא עוזר לי פה...

יש גם את פתיחת הקבצים - כל קובץ שאתה פותח, נשמר לך ב"קבצים האחרונים שנפתחו". איך מבטלים את זה?

שוב תודה.

פורסם

אתה צריך להבדיל בין היסטוריית הגלישה בדפדפן ובין היסטוריית השימוש בקבצים ובתוכניות.

1. כל מה שקשור לדפדפן - יש להגדיר מתוך הדפדפן. לדוגמה, לנקות את ההיסטורייה בכל יציאה מהדפדפן (אם אתה משתמש בדפדפן שקיימת בו אפשרות כזאת).

2. את ההיסטוריה של המסמכים והתוכניות של מערכת ההפעלה - לחיצה ימנית על סרגל המשימות > מאפיינים > תפריט התחל ושם תבטל את הסימון לאחסון היסטוריית השימוש במסמכים ותוכניות.

כמו כן, אתה יכול ליצור משימה מתוזמנת שבה CCleaner ירוץ אוטומטית בשעה מסוימת ביום.

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור רק לדפדפן... אני מדבר באופן כללי זה שומר כל פעולה ואפשר לראות את הפעולות עם לחצן ימני על הלשונית בטאסקבאר

אפשר לבטל את זה?

תודה רבה! ותודה מראש.. :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתכוון

איזו היסטורית פעולות אפשר לראות בלחיצה על הסרגל המשימות? תן דוגמה.

פורסם

right click on task bar>properties

start menu tab

un-check what you need.

פורסם

אם אתה רוצה לגמרי לבטל את ה-Jump Lists אז תבטל את ממשק ה-Aero, אם אתה רק רוצה להיפטר מההיסטוריה תבטל לפי ההוראות שאני ו-multicore כתבנו:

לחיצה ימנית על סרגל המשימות > מאפיינים > תפריט התחל ושם תבטל את הסימון לאחסון היסטוריית השימוש במסמכים ותוכניות.

right click on task bar>properties

start menu tab

un-check what you need.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים