עבור לתוכן

GTX 580 vs HD 6950

Featured Replies

פורסם

dj איזה הפגזה דפקתה :o

אולי נשאל אחרת , אנשים העם שיחקתם פעם בתלת מימד?

• תגובות 33
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי שחכתם שאני סוקר כרטיסי מסך, צפו לגל ביקורות נחמד בקרוב :x

שיחקתי בתלת מימד, זה חביב מאוד אבל זה לא מתאים לי אישית כי אני לא יכול לתת 100% מעצמי במשחקים

במשחקי FPS לדעתי זה נורא ואיום, משחקים כמו AC יותר מהנה.

פורסם

אתה תעשה לי מחיר טוב על ה HD 6950 אחרי שתסיים ? :cool2: אני יעשה לי מערך P: אם זה שווה בכלל כי הלוח אם תומך רק 16X-4X

בכול מקרה אני מחכה לביקורת

פורסם

אני יודעה שהיה לי 5870 החלפתי לאחדgtx580 ואני מרוצה עד שמים :xyxthumbs:

פורסם

באסה לך.

פורסם

אותו אתר שNVIDIA כל כך אוהבים קומפיוטרבייס (היחסים בניהם כמעת רומנטיים אחרי ה"תגלית" ההיא ואינטרסים עפים באוויר) בעצמו טען על שיפור איכות התמונה. בדיוק מנגד אני יכול להגיד שאיכות ניגון הוידאו בכרטיסי AMD גבוהה יותר ולהביא לך לפה גם 7 לינקים לביקורות בנושא.

האתר הזה הוא אחד מבין רבים שדיווחו על ה"תגלית". לא ידוע לי על שום יחסים ואינטרסים בין NV ל-Computerbase. יש לך מידע פנימי או שאתה ממעיט

מערכו כי אתה מקצועי יותר בתחום ? הטענה על שיפור איכות ב-11.1 בדיוק מראה שהאתר מדווח על ממצאים כמו שהוא רואה אותם, בלי קשר למי נעלב.

אם אתה לא ראית הבדלים או שלא הפריע לך, גם מליון כרטיסים לא ישנו את דעתך האישית לגבי אופטימיזצית דריבר.

בעניין איכות ניגון הוידאו, כל הביקורות שתביא לפה מתייחסות לניקוד בדיקת HQV המתבססת על פיצ'רים של שיפור תמונה הרלוונטים לסרטים

באיכות ירודה. לומר ש"איכות ניגון וידאו בכרטיסי AMD גבוהה יותר" בכלליות כזאת זה להוציא דברים מהקשרם,

(בניגוד לטענה של איכות פילטר AF במשחקים למשל, בהם כולנו משתמשים תמיד.)

הנה מה שסיכמו ב-toms בנושא הוידאו

Frankly, the main reason for the superior results are AMD’s consistent cadence detection, better noise reduction (especially when it comes to compressed video), and a working flesh tone correction feature.

It’s important to note that the GeForce cards don’t suffer from shoddy video quality, and in our opinion, too many points are awarded for obscure multi-cadence detection. Thirty points are applied to this area, and that’s not including scores from important cadences like 2:2 and 3:2 pulldown. If you remove those 30 points, the playing field between GeForce and Radeon becomes much tighter. The GeForce cards offer excellent video playback when it comes to high-definition source material, and all of them handle the important 3:2 cadence without issue. Realistically, if you put a GeForce in an HTPC for DVD and Blu-ray playback duty, you’d probably never guess that it didn’t achieve the top score.

אז על מה אנחנו מדברים פה ? noise reduction איכותי יותר ? או flesh tone correction לשינוי צבע עור של אנשים (כנגד כוונת המשורר)...

כי multi-cadence detection לא ממש שווה התייחסות. אגב, עוד לא ראיתי בדיקה של סדרה gtx500.

פורסם

יש לך מידע פנימי או שאתה ממעיט מערכו כי אתה מקצועי יותר בתחום ?

יש לי אחלה מידע פנימי, האתר הזה מת על NV וNV מתים עליו בחזרה, בצורת תמיכהו חומרה, יחסים מגעילים שלא הייתי מאחל לשום אתר. שום דבר שמגיע מקומפיוטרבייס מבחינתי לא רלוונטי בשניה שידעתי על דברים מסויימים.

פורסם

המון אתרים \ מפתחים \ חוקרים "מתים" על אנוידיה בשל תמיכת חומרה ותוכנה. גם כן מידע פנימי :sleep:

ולא היית מאחל לשום אתר שיקבל תמיכה ? זה כבר באמת מגעיל.

פורסם

אם אתה חושב שזה סתם תמיכה תמשיך לחשוב אבל כסוקר חומרה אני אומר לא לבקשות ש-NV מציבה לי בביקורות, אתרים אחרים שימשיכו להתכופף, שיהיה להם בהצלחה. אם מישהו יגיד לי "אני מבחין בהבדל באיכות התמונה" ולא "שמעתי ש..." אגיד לו "קח גם אלף GTX580ים".

אנשים עוברים פה בין יצרניות וחצי תלונה בנושא. אני עצמי שקוע 3 ימים רצופים בין עשרות כרטיסים וכאינדיבידואל הנושא הזה לא קיים אצלי בכלל.

בשביל רבים הנושא הופך להיות עץ שכרתו אותו ביער שלא יודעים עליו, העיקר שזה קרה.

ואם תמורת הכסף שלי אני לא מבחין בהבדל באיכות התמונה אבל כן משפר את חויית המשחק שלי ב-FPS גבוה יותר - שאפו, המטרה הושגה.

פורסם

רגע, אילו בקשות NV מציבה לך בביקורות ? אם זה חמור אני יחזור בי :smile1:

חוץ מזה, מגיע לנו לדעת על הבדלי איכות קיימים, אם זה מפריע לאנדיבידואלים או לא. הרי לא מדובר בשקר, אלא בעובדות מוכחות.

אישית לא ברור לי איך אפשר להתעלם עד כדי להכחיש סרטונים שמוצגים כאן למשל. (ומודעות לעצים שנכרתו ביער חשובה לא פחות)

פורסם

לא לפורום, לא מתכוון לדון ואסור עליי לדון בדברים האלה. לכן אבקש באדיבות להפסיק לדון בנושא הזה,

בוא נמתין לתגובה מצד פותח הדיון בבקשה, תודה.

פורסם

dj איזה הפגזה דפקתה :o

אולי נשאל אחרת , אנשים העם שיחקתם פעם בתלת מימד?

חבר, כיום איכות התמונה של AMD נחשבת לטובה יותר מ-NV, צר לי לנפץ לך את הפנטזיה, אתה מוזמן להריץ חיפושון בגוגל ולבדוק את העניין.

שנית, AMD לא טורחת להשקיע ב3D כי השוק עדיין לא בשל לעניין. להשקיע כ-1000$ בשביל קומץ משחקים? לא תודה.

פורסם

איכות התמונה תלויה הגדרות ששמים בה, אם מדברים על הגדרות ברירת מחדל אז איכות התמונה ב-NVIDIA לכאורה גבוהה יותר, אין צורך להגזים לכיוון השני.

קומץ משחקים זה לא בדיוק נכון, ספריית משחקי ה3D של NVIDIA היא רחבה וכוללת כל משחק פחות או יותר שיש היום.

פורסם

אני לא מדבר על משחקים שלקחו אותם והפכו אותם לתלת מימד עלוב שכזה. אני מדבר על משחקים שפותחו ככאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים