עבור לתוכן

יש לי רעיון לאפליקציה לIOS לכל מכשיריו, איך אני מעלה אותה לAPPSTORE?

Featured Replies

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

יש לך אפליקציה מוכנה לפני שאתה מעלה?

פורסם

יהיה לך קצת קשה למכור שם רעיון ...

פורסם

קיצור, מוכן לא מוכן, אתה צריך לרכוש רישיון שעולה אאל"ט בסביבות ה- 100$, ואז - כמובן כשיש לך את ה- APP מוכן, תוכל להעלות אותו.

פורסם

99 דולר פתיחת משתמש של יוצר אפ' תשלום חד פעמי אאל"ט + אישור פר כל אפליקציה שלא מכילה תכנים אסורים (לא נאותים, מערבים דבריי מערכת כאלו ואחרים שאסורים וכד'..) והגראנד פינאלה- לוקחים לך אחוז ניכר מכל אפ' שאתה מוכר. אאל"ט שליש הסכום על כל אפ' שתמכור.

עכשיו תחליט אם זה שווה משהו... ;) (כמובן שאם יש לך רעיון טוב לאפ' טובה אפשר אפילו להיתעשר בתחום כמו RIO עם אנגרי בירדס או טאפלוס יוצריי TAP-TAP.)

עריכה:

את האפ' ניתן לרשום אך ורק על מחשב מק= עוד תוספת ל"גן הסגור" של אפל.

שקלת אנדרואיד?

פורסם
  • מחבר

"שקלת אנדרואיד?" - האמת שלא, תודה על הרעיון. כל הגן הסגור הזה של אפל יחזור להם בבומרנג שחבל על הזמן. אני מדבר על אפליקציה מוכנה וטובה שתשרת הרבה אנשים, לא סתם רעיון. מה כואב להם שההיצע שלהם ישתפר במשהו שהם מערימים כ"כ הרבה קשיים על אנשים? לא מבין את הראש הזה.

תודה לכולם שהכנסתם אותי לתמונה.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

"שקלת אנדרואיד?" - האמת שלא, תודה על הרעיון. כל הגן הסגור הזה של אפל יחזור להם בבומרנג שחבל על הזמן. אני מדבר על אפליקציה מוכנה וטובה שתשרת הרבה אנשים, לא סתם רעיון. מה כואב להם שההיצע שלהם ישתפר במשהו שהם מערימים כ"כ הרבה קשיים על אנשים? לא מבין את הראש הזה.

תודה לכולם שהכנסתם אותי לתמונה.

כסף.

פורסם

גוגל לוקחים בדיוק את אותו אחוז מהרווחים כמו אפל אז למה לקשקש אם לא יודעים על מה מדברים?

הסיבה לבדיקות והכל באפל זו בקרת איכות על האפליקציה שהיא עושה מה שכתוב וכמו שצריך.

גם מיקרוסופט ראו כי טוב והעתיקו את המודל.

גם כלכלית המודל הנל של אפל מוכיח את עצמו כי באפליקציות בתשלום אין לה ממש תחרות ולך כמפתח זה עדיף.

לגבי הצורך במק - הכלי פיתוח שלהם לא קיים בפלטפורמות אחרות בדיוק כמו שויזואל סטודיו לא פועל על מק או לינוקס נכון?

הכי קל להיות טרול ולהתלונן...

כמו שנשאלת, יש לך בכלל אפליקציה? אתה יודע לפתח?

100 דולר , או אפילו איזה מק מיני יד שניה זה גרושים לעומת עלות פיתוח של מוצר , לא משנה באיזה פלטפורמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים