פורסם 2011 בפברואר 814 שנים אז כמו בכותרת ניסיתי לשפץ את המארז ודיי הצלחתי אבל התוצאה הייתה יותר טובה אם הייתי יודע על כל החלקים שאני מתכנן לקנות לפני חח.. בקיצור מה שקרה זה שהספק כוח 750 TX שאני קורא לו תמנון הוא גדול לי מידי גם לבניה וגם למארז וגם הקירור של המעבד NINJA 3 גם הוא יותר גדול ממה שחשבתי חח..בקיצור אני רק רוצה להראות לכם מה יצא וכנראה מחר אני אקנה HAF 932 ... אני מאוד אשמח לתגובותֱ!(דרך אגב מה שאני באמת מבסוט עליו זה שהמארז ממש שקט!). אז ככה מה שהוספתי הוא מאוורר 140 בדלת ועוד אחד 120 למעלה כולל לוגו ממש נחמד.. אם יש למשהו שאלות מאיפה קניתי או משהו כזה אני גם אשמח לענות
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים מחבר לא ממש רואים אבל יש גם גומיות לחורים של הברגים של המאוורר(באמת שזה מפחית את הרעש! וגם נותן גימור יותר יפה..) קניתי את הגומיות וגם עוד כמה שטויות מhttp://www.mnpctech.com/UChannel.htmlממש חברה נחמדה ואנשים נחמדים ..המחירים לפעמים גבוהים אבל אם באמת תחשבו על זה בשום חנות בארץ לא הייתם רואים מחירים כאלה ואיכויות כאלה!
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים גומיות לברגים של המאוורר זה קישקוש כי אם המאורר שקט אז הוא שקט והוא צריך להיות מוצמד חזק וזהו רעש של מאורר לרוב זה מהמאוורר עצמו ולא מתזוזות שלו על התושבת . ממש לא מבין את העניין הזה של גומיות לברגים של המאוורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.