עבור לתוכן

התלבטות סופית לפני קניה - samsung Q330 / asus U35 / dell n3010

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים הייתי סגור על ה-Dell אבל ממה שקראתי פה הרמה שלהם נמוכה ביחס למחשבים אחרים.

כרגע אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה, כאשר הצרכים שלי הם כללים (אין צורך במשחקים), בעיקר שימוש לסרטים ולנסיעות. המחשבים הם:

Dell N3010 -

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm

יתרונות - Dell (אמין), אחריות 3 שנים

חסרונות - זמן סוללה, התחממות

Asus U35f -

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F

יתרונות - מקלדת, זמן סוללה, בניה טובה

חסרונות - השירות של האחריות בעייתי, אין כונן דיסקים, יקר

Samsung Q330 -

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL

אני חושב שאני קצת לכיוון ה asus אבל אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם, תודה מראש (:

יתרונות - כונן דיסקים, מקלדת נוחה

חסרונות - חברה עם פחות איכות במחשבים ניידים, יקר קצת

פורסם

את האמת אשמח להצטרף לחיפוש,גם אני מחפש לחבר מחשב

קראתי הרבה ביקורות וכמוך הייתי שמח שמוע עוד דעות, ממה שנתקלתי-

לאסוס יש כאלה עם אחריות של "רונלייט" / ב KSP "סרבפרו" ,

לפי הביקורות הוא עולה על הסמסונג בכל דבר רק חסר לו כונן דיסקים.

בסמסונג נתקלתי בכמה ביקורות הרבה ממליצים רק בקשר לזמן הסוללה יש כאלה שרשמו 2.5 - 5 שעות

פורסם

אין לדל מה לעשות ברשימה אחת יחד עם Q330 וה-U35, הוא פשוט לא מתקרב לרמה שלהם, בשום דבר.

לגבי אחריות של אסוס, לבחור מעליי - לאסוס יש 2 יבואנים בארץ, ויז'ואל D.G., שאיתם חברת KSP עובדת, וגם רונלייט.

אצל שניהם האחריות היא דרך מעבדות סרב פרו, בעקבות הסכם שאסוס עצמה חתמה עם המעבדות הללו.

לגבי ההתלבטות של פותח הדיון,

דעתי האישית? עם כל האהבה שלי לאסוס, לך על ה-Q330 בלב שקט.

אחריות ארוכה, וגם שירות מדהים של מעבדות IBM, יחד עם זאת שיש לך כונן דיסקים, עדין הוא פי 2 בערך יותר דק מהדל, שאין לו כונן דיסקים. הסוללה מחזיקה נפלא לפי ביקורות ברשת, העיצוב והגימור שלו פשוט מפתיעים אותי כל פעם מחדש.

תתחדש.

פורסם

TheHunter שלום ותודה

אני מבין שיש לך קשר ל KSP אשמח להמליץ לחבר שלי לקנות את הסמסונג רק אשמח לשמוע מה אתה אומרמ על חוות הדעת הזאת:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476808

פה היא מספרת שנתקלה בבעיה בנושא האחריות:

שליליות - יבואן ואחריות. נקנה מבסט ביי שם הובטחו לי שנתיים אחריות. בסט ביי לא יעמדו מאחוריכם בשום צורה ואף עלולים לעקם אפם אם תיכנסו לחנות אחרי שתרכשו את המחשב. מה שקרה הוא שלהם הובטח ע"י כור תקשורת וIBM שנתיים אחריות וזה כל מה שהם יודעים. אין בידי כל מסמך שמוכיח את זה. בIBM לא מכירים יותר משנה אחריות על מחשבי סמסונג. בחיון, לאחר מאמץ רב, הסכימו לבדוק תקופת אחריות ע"פ מספר סידורי, שם גיליתי שיש לי רק שנה וחצי, כלומר שנתיים מרגע הייצור. וכל אחד מהגורמים הנ"ל מפנה אותי לגורם אחר ולא מוכן לתת הסברים. מחר אמשיך את מלחמתי ע"מ לוודא לי שנתיים אחריות, אם תרצו אעדכן גם.

תודה וערב טוב

פורסם

מצטער ידידי, אני עובד KSP, לא בסט ביי.

אנחנו עומדים מאחורי האחריות של סמסונג, ובכלל כל אחד מהניידים שלנו. אני ועוד הרבה אנשי מכירות נוספים נוהגים להעתיק את שורת "אחריות" שמפורסמת בדף של הנייד שאותו הלקוח קונה לחשבונית, ולמרקר לו שלא יצטרך לחפש רחוק.

פורסם
  • מחבר

אחריות ארוכה, וגם שירות מדהים של מעבדות IBM, יחד עם זאת שיש לך כונן דיסקים, עדין הוא פי 2 בערך יותר דק מהדל, שאין לו כונן דיסקים. הסוללה מחזיקה נפלא לפי ביקורות ברשת, העיצוב והגימור שלו פשוט מפתיעים אותי כל פעם מחדש.

תודה על התשובה, אבל לשניהם יש אחריות של שנתיים.

ממה שאני הבנתי אסוס בתור חברה (אם נתעלם מהאחריות שיש בישראל) היא חברה מצויינת למחשבים ניידים. ואני מעדיף מחשב שלא יהיו בו תקלות מאשר מחשב שאני אצטרך את האחריות הטובה (?) שלו.

סמסונג פשוט לא נראית לי חברה כל כך אמינה, במיוחד לא במחשבים ניידים. אולי אני טועה, אם כן תתקנו אותי.

פורסם

אני לא מכיר בן אדם אחד שמחפש מחשב שיעשה לו בעיות... אבל עם כל הכבוד, זה מוצר אלקטרוני. גם אם החברה נחשבת הכי טובה בעולם, במכשירים אלקטרוניים תמיד יהיו פדיחות.

סמסונג מאוד אמינים, מכרנו מספיק כאלה בשביל לדעת מה קורה איתם, מחשבים מצויינים. אפשר ללכת עליהם בלב שקט.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא סגור על זה...

יש יתרונות לאסוס שאני לא רואה? או שסתם הוא יותר יקר?

פורסם

סוללה 8 תאים, ייתרון ענק.

פורסם

יש לי את הQ330 כבר כמה חודשים . הנייד קל ונוח לנסיעה, בתיק גב אני ממש לא מרגיש אותו , חזק מספיק להריץ תוכנות כמו VECTOR'WORKS ותלת מימד.

המסך בהיר מאוד אף מתאים בעיקר למקומות סגורים לא מסתדר טוב עם אור שמש. מה שמפריע לי בנייד ה זה איכות הבנייה שלו. הנייד חורק בפתיחה ודי רופף בחיבורים לאורך ההיקף.

פורסם

אני עדיין לא סגור על זה...

יש יתרונות לאסוס שאני לא רואה? או שסתם הוא יותר יקר?

אור גם אני התלבטתי הרבה ובסוף קניתי לחבר את האסוס.

הכל שאלה מה אתה מחפש ועל מה אתה מוכן להתפשר (כי באסוס החיסרון שאין כונן דיסקים)

לגבי המחיר אני לא יודע על מה אתה מדבר כי האסוס בעקרון לפי מה שראיתי יותר זול.

אנחנו קנינו בKSP ושם המפרט שלו כולל את הכרטיס מסך היותר טוב 4G זיכרון וכונן 500G במחיר 3850 ש"ח

הסמסונג במפרט כזה יותר יקר לפי מה שראיתי.

אשמח אם תתקן אותי שמצאת משהו אחר.

בכל מקרה מרושם ראשוני הוא מרגיש ונראה מחשב מעולה

חוץ מזה שצריך לעשות בו סדר כי הוא מגיע עם איזה 15 תוכנות מותקנות של ASUS

כרטיסי מסך(יש 2) התקני שמע (יש 2) wireless (יש 2) תוכנות לעדכונים וכו' בקיצור הרבה.

זהו בקיצור מקווה שתמצא את המחשב שמתאים לך יותר.

בהצלחה

עריכה:

וכמובן שכחתי את עיניין הסוללה של ה 8 תאים (הוא נתן עבודה של כ 7 שעות עוד עם ההתקנות והעדכונים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים