עבור לתוכן

מעוניין לרכוש לוח אם תואם 775 עם כרטיס מסך מובנה זיכרון DDR2

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה.

אני מעוניין לרכוש לוח אם (הקודם הלך) עד סכום של 350 ש"ח.

יש לי מעבד E6750 של אינטל.

צריך להיות בלוח:

כרטיס מסך מובנה טוב, עדיף 4500HD של אינטל.

כרטיס קול מובנה כמובן עם 5.1 ומעלה.

חיבורי SATA2.

יציאות של הכרטיס מסך: חייב DVI עדיף אם יהיה HDMI גם אבל לא במקום ה DVI.

זיכרון DDR2 שמתאים ל 800Mhz (זה מה שיש לי כרגע ואני לא מעוניין להשקיע יותר). יכול להיות גם לוח קומבו אך צריך שני סלוטים ל DDR2.

הלוח צריך להיות אמין וטוב.

לא צריך את כל שאר הדברים כמו SLI וכו'.

מכיוון שקשה למצוא דבר כזה, אם יש בזול יותר לוח שמתאים להכל רק שהוא עם DDR3 אז אני אקנה סלוט זיכרון DDR3 ב 120 ש"ח. עדיף שלא.

תודה מראש.

פורסם

מכיוון שהגדרת את הצרכים שלך בצורה טובה מאוד, ומכיוון שהזמינות של הלוחות בפועל משתנה בין חנויות, הכי פשוט שתבדוק באתר החנות שממנה אתה מתכוון לקנות איזה לוחות יש להם במלאי, תתחיל עם הזול ביותר, תעבור על המפרט שלו (באתר היצרן), ואם הוא עונה על הדרישות שלך, קנה אותו. אם לא, תעבור ללוח הבא בתור וחוזר חלילה עד שתמצא את הלוח שעונה על כל הדרישות שלך.

1. כל לוח יספק לך חיבורי SATA 3Gb/s כך שפה לא תהיה לך בעיה.

2. אני מאמין שניתן למצוא לוחות התומכים ב-DDR2 (יש גם כאלה שתומכים ב-DDR3 ויש לוחות משולבים. לכן חשוב לבדוק במפרט).

3. ייתכן שתהיה לך בעיה למצוא לוח עם יציאת DVI - אני לא בטוח, תלוי בזמינות הרכיבים בחנויות.

עריכה: אם אתה לא מחפש לבצע OC אז הלוח Intel® Desktop Board DG41TY אמור לענות על הצרכים שלך.

שאר הלוחות הזמינים (לפחות לפי האתרים) שמצאתי, אפילו כאלה שמבוססים על ערכת השבבים G41 (עם השבב הגרפי X4500) מכילים רק יציאת D-sub. כדאי שתבדוק גם אתה כדי לוודא זאת.

וכמובן לא לשכוח לבדוק תאימות למעבד באתר היצרן של לוח-האם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים