פורסם 2011 בפברואר 714 שנים שלום לכולם,ביומיים האחרונים אני נתקע בבעיה מוזרה.אני מקשיב למוזיקה, הרצאות וכו' ובזמן ההקשבה, הסאונד נתקע לחלקיק שניה, סוג של לופ קטן.הסיפור הזה קורה בערך כל כמה דקות.בדיקות שעשיתי בינתיים:עשיתי ריסט למחשב.סגרתי תוכנה (netlimiter) שהתקנתי אתמול.בדקתי שהבעיה קוראת בIE, CHROME ובווינאמפ.בדקתי האם יש עומס על המעבד/זיכרון : מעבד על 20% זכרון על 50%.וואלה אני אבוד, למישהו יש מושג?*חשוב לציין שהמחשב לא נתקע בזמן התקיעות האלה של הסאונד.
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים יכול להיות שהבעיה בסידי רום תנסה להפעיל את הדיסק בכונן אחר אים יש לךאו שתנסה דיסק אחר של מוזיקה בסידי רום הנוכחי, אים עדיין יש תקיעות סימן שהוא תקול.
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים מחבר זאת לא מוזיקה מדיסק..אלו יכולים להיות קבצי MP3 במחשב, קליפים של Youtube, רדיו אינטרנטי וכו'
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים ביוטיוב הדפדפן גם ניתקע או שרק הסאונד,יכול להיות שזה בעיית חומרה תסיר את הדריבר של הקול ותתקין מחדש.
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים סאונד נתקע בגלל מעבד עסוקתריץ תוכנה שסמתי כאן. אסור שיהיה בגרף אדום !.אז במה הוא עסוק ? מי יודע ?? נסה לבטל אנטי וירוס שלך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים המעבד עובד על 20% לא בטוח שזאת הבעיה.תנסה עים ווינדוס מדיה פלייר, לא עים נגנים אחרים.
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים מחבר היי איוון, באמת בזמן התקיעה ישר הגרף קופץ עד הסוף למעלה באדום...עשיתי דיסייבל לאנטיוירוס ועדיין זה קורה
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים מחבר טוב, עשיתי כמה בדיקות וגיליתי שלמרות שכיביתי את הNETLIMITER, הפרוסס שלו עדיין רץ ברקע.הסרתי לגמרי את התוכנה וזה נראה כאילו הבעיה נפתרה.תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.