עבור לתוכן

צריך ייעוץ בבחירת קורס: קורס תיכנות ג'אווה V קורס אבטחת מידע וסיסטם

Featured Replies

פורסם

יש לי אופציה לעשות את אחד משני הקורסים (תמונות עם הסילבוס של הקורסים) הבאים:

קורס תיכנות ג'אווה.

קורס איש סיסטם ואבטחת מידע.

הקורסים הם דרך לשכת התעסוקה והם מיועדים להסבת מקצוע לאקדמאים / הנדסאים. (אני הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית - עיצוב גרפי ומולטימדיה).

אין לי ידע לא בתיכנות ולא באבטחת מידע והתעסקות עם שרתים (יש לי ידע כללי מצויין במחשבים (התעסקות עם תוכנה) וחומרה (בנייה והרכבה וכו...)).

לכן יש לי דילמה קשה מה עדיף ללמוד, הן מבחינת קושי לימודי והן מבחינת מציעת מקום עבודה (אם שכר נורמלי) לאחר הקורס.

אני לא יודע למה אני יתחבר יותר מכיוון שאין לי ניסיון קודם (חוץ מכתיבת קוד HTML / CSS) בשני סוגי הקורסים.

מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כדאי שתעשה את הקורס שאתה נמשך אליו. אף אחד אחר לא יכול לתת לך המלצות.

בגדול, מדובר בשני ענפים מאוד מרכזיים וגדולים בתחום המחשבים והטכנולוגיה, ולשני הכיוונים יהיה לך מספיק מקום להתפתח.

המלצתי היא לבחון בעצמך לאיפה הזיקה שלך יותר חזקה (ואפילו לקרוא קצת על כל תחום) לפני ההחלטה לגביי הכיוון.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אז אחרי מחשבה מרובה ניראה לי שיותר יתאים לי תחום אבטחת המידע ורשתות תקשורת מאשר תיכנות.

יש למישהו דעה על הסיליבוס של הקורס הזה?

פורסם

לדעתי, זאת הסבת מקצוע מאוד קיצונית בשביל מישהו שאין לו בכלל רקע בדברים האלו.

למה החלטת דווקא ללכת לכיוונים האלו?

פורסם
  • מחבר

בעיקר בגלל שאילו הקורסים שיש דרך לשכת התעסוקה והם בחינם יש לציין!

נכון שזה שינוי קיצוני אבל אני לא מתכוון להתעסק בעיצוב גרפי בלי קשר לקורסים האלו.

אני מחפש מקצוע טוב עם עבודה מסודרת שאפשר להתקדם בה בעתיד...

ובנוגע לעניין ההתחברות והאהבה למקצוע זה כבר עניין אחר אבל אני די בטוח שזה לא היה בעיה

כיוון שאני אוהב להתעסק אם תוכנה וחומרה מאז שאני ילד...ומחשבה על עבודה טובה עם שכר טוב תעשה חשק בימים קשים ;D

בכל מקרה העניין העיקרי הוא איזה קורס עדיף מבחינת מציאת מקום עבודה לאחר הקורס לאדם שאין לו תואר או ניסיון

פורסם

מקומות עבודה יש לשני הכיוונים, אבל אין סיכוי שתצליח לעשות משהו אם אתה לא אוהב את זה באמת.

פורסם

ומחשבה על עבודה טובה עם שכר טוב תעשה חשק בימים קשים ;D

ללא קשר לקורסים האלה אתה יכול לשקול גם לעשות תואר, דבר שיכול לדעתי לתרום יותר לעניין העבודה והשכר.

פורסם
  • מחבר

תואר כרגע אני לא יכול לעשות בעיקר בגלל עניין כלכלי, זה יאלץ לחכות 3-4 שנים.

תודה לכולם!

אחרי מחשבה מרובה החלטתי לעשות את קורס הסיסטם ואבטחת מידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים