עבור לתוכן

שאלה בנוגע למקרה בעבודה

Featured Replies

פורסם

זה משהו שקצת מטריד אותי לכן אני שואל

לפני שבוע בעבודה משהו מהעובדים קרץ לי לא פעם אחת אלא פעמיים :screwy:

באופן אישי אני מתעצבן שקורצים לי. לא קרה לי מקרה כזה

גם לא שאלתי למה הוא קרץ לי

משהו יכול להסביר לי או שנתקל בזה?

פורסם

הזוי לחלוטין. מזכיר לי מקרה דומה שבו מישהו לחץ לי יד תוך כדי שהוא מחייך אלי וזה קרה באותו היום פעמיים!! לפעמים אני מרגיש כאילו אני אשם בזה, כאילו אני מביא את זה על עצמי או משהו כזה, למה זה קורה לי?!

פורסם
  • מחבר

רציני לחלוטין

אם היה מדובר בבחורה אין בעיה, למרות שזה לא קרה

כאשר לא מדובר בבחורה זה שדי מטריד לפחות אותי

פורסם

תזהר!

היום הוא קורץ לך! ומחר אתה תמצא את עצמך במיטה, קשור, והקורץ יתן לך בראש מאחורה! זה גרוע, כי אם תצרח אתה תשתף איתו פעולה!

אחי נפלת מזה חזק....אני מכיר את הקורצים האלה, הם מסוכנים רצח, אבל אני אישית לא נפלתי על אחד כזה ברוך ה'.

לדעתי מה שטוב לעשות במקרה כזה, זה ללכת לחנות אינסטלציה ולקנות "אל חוזר", בגודל בערך צול / צול ורבע ולהבריג לתחת.

וואיי אחי אני מזה מרחם עלייךך....כשהוא קורץ לך - אל תקרוץ לו בחזרה, אחרת תגיד ביי ביי לבתולים שלך....

משתתף בצערך אחי.

פורסם

אני דווקא בגישה ההפוכה

תנסה לזרום איתו

אם אתה לא רוצה לקרוץ לו חזרה על ההתחלה

אולי תרים ככה את הגבות פעמיים שלוש

ותראה מה קורה

רק אל תשכח לספר לנו מה היה !

פורסם

מה אתה רוצה שישכבו איתו בסוף?

אגב trumpeldor, איזה כושי פה חיפש אותך.

פורסם
  • מחבר

גם אם הוא לא סטרייט זה חוסר כבוד בסיסי במיוחד שהוא עובד איתי

פעם הבאה שמקרה כזה יחזור הבן אדם יחטוף

פורסם

תגיד לו ישר, אל תקרוץ לי יותר, אני לא אוהב את זה. והוא יפסיק, במידה ולא תן לו בראש(סיכויים ממש קטנים).

פורסם

אולי יש לו טיק בגללך?

פורסם

לפני שבוע בעבודה קרצתי לאחד העובדים לא פעם אחת אלא פעמיים.

באופן אישי אני די נהנה לקרוץ לאנשים. קרה המון פעמים שקרצתי.

הבנאדם נראה די מוטרד אבל הוא זרם.

מישהו כאן גם קורץ לזרים/חברים?

פורסם

מה אתה רציני?

כנראה שיש לך בעיה שאתה מרגיש מאויים מחיבה של גברים ומפרש אותם בצורה לא נכונה..

הייתי חושב אולי הבעיה דווקה אצלך?

ובכלל גם במקרה שהוא באמת נדלק עליך, אם אתה היית קורץ לבחורה והיא הייתה מתהפכת עליך זה היה נראה לך הגיוני? אז מה זה שונה?

פורסם
  • מחבר

לא הייתי קורץ לבחורה בחזרה בשום מצב. רק שזה יותר מובן

אולי אתם כבר נתקלתם/רגילים לזה?

וכן אני לא קרצתי לאף אחד וכן זה מטריד אותי

הדרך המקובלת עובדת הכי טוב :hi:

פורסם

זה שלא קרצת לאף אחד זה בסדר גמור, אבל אתה לא יכול תמיד לדרוש מאחרים להתנהג בצורה שלך נראת יותר או הולמת אותך יותר

אתה מזכיר לי את אותם אנשים שפונים אליהם ב"אחי" והם מתחילים להתעצבן "למה אתה פונה אלי באחי? אני נראה לך אח שלך?" כשזה בעצם צורת התבטאות של השפה

אני לא מדבר בצורה הזאת, אבל אני מבין אנשים למשל שמדברים ב"אחי" וכאלה..

גם לי היה אחד בעבודה שקרץ וזה בקטע חברי אין בזה שום דבר רע, הוא נשוי עם ילדים למען הסר ספק...

פורסם

יש גם נשואים עם ילדים שמתגלים שאוהבי גברים.

בכל אופן. מה אתה נלחץ. אם אתה מכיר אותו טוב מאוד - אז אתה צריך לקלוט ישר שהקריצה היא סתם קטע חברי בלבד , במיוחד אם אתה רואה אותו לראשונה באותו יום -אז השלום שלו מתבטא לפעמיים בקריצה.

בדרך כלל קריצה של משיכות באה לאדם השני שאינו מוכר עדיין .אתה מוכר לו ,אם היה קטע נראה לי היה כבר שולח את ידיו. :silly: .

פורסם

לא אחי, הוא פשוט לוקח את הזמן ובנתיים לא מראה לפותח השרשור את ה-"WILLY" שלו, חכה, אני עוד אומר לך, מחר הוא יזמין אותו לקינדר בואנו, והפותח השרשור בטוח יסכים כי מה רע בלאכל שוקולד? אבל שם תחכה לו ביצת הפתעה....

לפותח השרשור, תשאל אותו בשביל הכיף, אם הוא שיחק בבובות שהיה קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים