פורסם 2011 בפברואר 714 שנים שלום אתמול אני פתאום נכנס למחשב והוא מראה שגיאה כזו DISK BOOT FAILURE .INSRET SYSTEM DISK AND PRESS ENTERבשלא מבין אך פתאום המחשב נדפק והכי מצחיק שאין לי אפשרות להיכנס לסיפ מודשאני מפעיל את המחשב יש לי רק את האפשריות האלו:DEL-BIOSXPRESS RECOVERY -F9FOR BOOT NEUN -F12לא מבין את זה יאללה בבקשה תעזרו לי
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים מחבר לא זה לא מחשב דל ולא יכול להיות שהארד דיסק הלך לדעתינכנסתי לביוס ואני רואה שהוא כן מזהה לי את ההארד דיסק של סמסונג הבעיה שהוא לא נותן לי לבחור אותו אני לוחץ אנטר וזה לא עושה כלום כאלו לא נותן ללחוץ עליוhttp://img84.imageshack.us/i/dsc00478g.jpg/פתאום עכשיו הוא נותן לי ככה הוא נתקע לי במצב כזהווכל החיבורים מחוברים כמו שצריך בדקתי אולי 10 פעם
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים מחבר אני נכנס לביוס ואני נכנס ל ADVANCED BIOS FEATURESואז בראשון HAED DISK BOOT על הPRIORITYאני עושה אנטר ובוחר על ההארד דיסק שלי הוא לא נותן לבחור אותוובנוגע לסדר של הBOOT אין לי מושג אחי אני לא יודע איפה זה הBOOT הזה ומזה חחח לי מושגו כל כךאז כייכול אני לא יודע מה הסדר שלו צריך להיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.