פורסם 2012 במרץ 2613 שנים Pulp Fiction - 07 - Son Of A Preacher ManJace Everett - Little Less Lonely.wmv
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים וואו, בדר"כ אני לא מתלהב מאקספרימנטל אבל זה קטע שתפס אותי ממש טוב. תודה. משהו יותר קצבי על הגבול של אקספרימטל צ'יל-סטפ: והסינגל החדש של רג'ינה... נשמע פגז: מי שרוצה לראות אותה עושה סקס עם המיק' ממולץ מאוד לבדוק את הגירסה החיה... :-*
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים וואו, בדר"כ אני לא מתלהב מאקספרימנטל אבל זה קטע שתפס אותי ממש טוב. תודה. בכיף. ואם עדיין לא ניסית את "What is it without the hand" שלהם שכבר פירסמתי בעבר, גם הוא בגדר must...
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים סט מסידרת Balance ששוחרר ב 2003 ופשוט מסרב להימאס (למעשה, אינני רואה איך הוא יימאס עלי אי-פעם). אחד הסטים הטובים בכל הזמנים לטעמי - הסטייל, ההגשה... פא*ינג מלאכת מחשבת!שווה לפנות לזה זמן, או סתם ככה ברקע... הנאה מובטחת.Balance 005 - James HoldenBalance 005 Mixed by James HoldenBalance 005 Mixed by James Holden
פורסם 2012 באפריל 213 שנים זה לא סדרת הבלאנס שטובה, זה ג'יימס הולדן שגאון. ועוד גאון אחד מגיע לת"א ב4.5 -
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.