פורסם 2011 ביולי 1314 שנים זו לא הפעם הראשונה שבה אני כותב על Poets of the Fall כאן בפורום, אבל לא יזיקו עוד קצת יחסי ציבור לאחת מהלהקות האיכותיות ביותר (והבלתי מוערכות עוד יותר) בסביבה נשמע מוכר? זה שיר הנושא המדהים של Max Payne 2 Children of the Elder God הם אחראים גם לחלק מהשירים ב-Alan Wake הייתי מאוד ממליץ לכולכם לחקור ולשמוע עוד מוזיקה שלהם.
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים מחבר מעולם צרחות כאלו לא נכנסו אצלי לקטגוריה של מוזיקה,ומכך יוצא שלינקים מהסגנון הזה לא קשורים לנושא מוזיקה ובכך הם ספאם. זו דעתי,אבל מי שאוהב ונהנה לשמוע כזה שיהיה לו בכיף
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים כרגע חזרתי מההופעה של Dream Theater, ופשוט... אדיר. אומנם היו בעיות ראות (הצילום היה לא משהו ואני לא גבוה כ"כ..), אבל ההופעה הייתה נהדרת, פלייליסט מצויין והחשש שלי מהמתופף החדש התבדה- הוא מעולה. לא יודע להשוות אותה כל כך (לא הייתי בהופעה לפני שנתיים...), אבל בפני עצמה היא הייתה מצויינת.
פורסם 2011 ביולי 2014 שנים לא יודע להשוות אותה כל כך (לא הייתי בהופעה לפני שנתיים...), אבל בפני עצמה היא הייתה מצויינת.ההופעה של לפני שנתיים היתה באמת משהו מיוחד... שילוב של הפעם הראשונה, האווירה האדירה עם 12 אלף צופים וגם, כמובן, פורטנוי. אבל חלילה לא לגמד את מה שהלך אתמול שהיה אדיר! סט מעולה, מתופף חדש מטורף, ואמנם חצי ממספר האנשים אבל כנראה אותה כמות רעש מהקהל. להקה פשוט אדירה, אני כבר מחכה לפעם הבאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.