עבור לתוכן

מחפש מוזיקה אלקטרונית בסגנון The Glitch Mob !

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שמעתי את האלבום Drink The Sea של ההרכב The Glitch Mob, ואני מחפש עוד מוזיקה בסגנון הזה. למה אני מתכוון? טראקים לא קצרים, בסביבות 5 דקות ומעלה, ו... לא יודע איך להגדיר את זה עוד... פשוט מוזיקה באותו סגנון. לאחרונה האזנתי למוזיקה של Daedelus ולא כ"כ אהבתי - טראקים קצרים ואין דגש על כל הקטע האלקטרוני. מקווה שאמצא כאן מענה... תודה מראש חברים.

נ.ב. - אני בא מרקע של טראנס פסיכודאלי, ככה שאולי משם בא לי הקטע של דגש על הקטע האלקטרוני ואפקטים אלקטרוניים.

פורסם
  • מחבר

לאחרונה שמעתי את האלבום Drink The Sea של ההרכב The Glitch Mob, ואני מחפש עוד מוזיקה בסגנון הזה. למה אני מתכוון? טראקים לא קצרים, בסביבות 5 דקות ומעלה, ו... לא יודע איך להגדיר את זה עוד... פשוט מוזיקה באותו סגנון. לאחרונה האזנתי למוזיקה של Daedelus ולא כ"כ אהבתי - טראקים קצרים ואין דגש על כל הקטע האלקטרוני. מקווה שאמצא כאן מענה... תודה מראש חברים.

נ.ב. - אני בא מרקע של טראנס פסיכודאלי, ככה שאולי משם בא לי הקטע של דגש על הקטע האלקטרוני ואפקטים אלקטרוניים.

פורסם

חפש הרכבים מסצינת ה IDM. עושה רושם שזה הדבר הקרוב ביותר לאופי החומר של TGM (שאני אישית ממש לא התחברתי ל TGM - נשמעים כמו ילד בן 12 שמשחק עם פוליפוניית Adlib).

פורסם
  • מחבר

אם TGM לא מוצאי חן בעיניך, תוכל להמליץ על משהו שאתה כן אוהב? אולי גם אני אוהֵב.

ותודה, חיפשתי קצת ו- IDM זה ג'אנר דיי מגניב :)

פורסם

yR2tKN6wkxM

Dk2RNFL5YOY

4d_hRw4oX9M

Qwe10iDlFQo

ibSmcHHVzCs

vYnmP8HOZ00

xf66Lmrqk00

נראה לי מספיק לבינתיים...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה בנאדם! :yelclap:

פורסם

בכיף, תתפרע. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים