פורסם 2011 בפברואר 614 שנים לאחרונה שמעתי את האלבום Drink The Sea של ההרכב The Glitch Mob, ואני מחפש עוד מוזיקה בסגנון הזה. למה אני מתכוון? טראקים לא קצרים, בסביבות 5 דקות ומעלה, ו... לא יודע איך להגדיר את זה עוד... פשוט מוזיקה באותו סגנון. לאחרונה האזנתי למוזיקה של Daedelus ולא כ"כ אהבתי - טראקים קצרים ואין דגש על כל הקטע האלקטרוני. מקווה שאמצא כאן מענה... תודה מראש חברים.נ.ב. - אני בא מרקע של טראנס פסיכודאלי, ככה שאולי משם בא לי הקטע של דגש על הקטע האלקטרוני ואפקטים אלקטרוניים.
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים מחבר לאחרונה שמעתי את האלבום Drink The Sea של ההרכב The Glitch Mob, ואני מחפש עוד מוזיקה בסגנון הזה. למה אני מתכוון? טראקים לא קצרים, בסביבות 5 דקות ומעלה, ו... לא יודע איך להגדיר את זה עוד... פשוט מוזיקה באותו סגנון. לאחרונה האזנתי למוזיקה של Daedelus ולא כ"כ אהבתי - טראקים קצרים ואין דגש על כל הקטע האלקטרוני. מקווה שאמצא כאן מענה... תודה מראש חברים.נ.ב. - אני בא מרקע של טראנס פסיכודאלי, ככה שאולי משם בא לי הקטע של דגש על הקטע האלקטרוני ואפקטים אלקטרוניים.
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים חפש הרכבים מסצינת ה IDM. עושה רושם שזה הדבר הקרוב ביותר לאופי החומר של TGM (שאני אישית ממש לא התחברתי ל TGM - נשמעים כמו ילד בן 12 שמשחק עם פוליפוניית Adlib).
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים מחבר אם TGM לא מוצאי חן בעיניך, תוכל להמליץ על משהו שאתה כן אוהב? אולי גם אני אוהֵב. ותודה, חיפשתי קצת ו- IDM זה ג'אנר דיי מגניב
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים yR2tKN6wkxM Dk2RNFL5YOY 4d_hRw4oX9M Qwe10iDlFQo ibSmcHHVzCs vYnmP8HOZ00 xf66Lmrqk00 נראה לי מספיק לבינתיים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.