עבור לתוכן

מסכים כחולים ב WIN7 64X כבר שבועיים - אחרי החלפת זכרונות , קבצי MINIDUMP

Featured Replies

פורסם

אולי קשור לפורום חומרה, אני עדיין לא יודע

אחרי תקיעות, קפיאות וריסטים בלתי פוסקים , הוחלט להחליף לי את הזכרונות הקודמים (G.Skill DDR3 4096MB(2048MBX2) 1333 MHZ CL 9-9-9-24 ) במעבדה, לזיכרונות של קינגסטון, שתי סטיקים של 2 ג'יגה, עם 667MHZ ותזמונים 8-8-8-22 (נראה לי? ככה זה כתוב באוורסט)

שכן לטענתם, הG SKILL בכלל לא התאים ללוח(GA-EP45T-UD3LR) ועשה להם ים בעיות גם בעבר ללקוחות עם חומרה דומה.

אחרי החלפת הזכרונות , נעשה עידכון ביוס , ופרמוט והתקנה חדשה נקייה של WIN 7 64X. דאגתי להתקין דרייברים הכי מעודכנים שיש אם זה לכרטיס מסך, לוח, וכו'.

הווינדוס מעודכן 100%

עברתי על המדריכים, התקנתי את התוכנה WinDbg והורדתי סמלים מאתר של מייקרוסופט(חבילה של 300MB+) , אבל לא הצלחתי לטעון כמו שצריך את הסמלים, ופה אני צריך את העזרה שלכם לאבחן את הקבצים, שניתחתי ללא הסמלים - האשמים העיקריים היו ntoskrnl.exe , Ntfs.SYS , ועכשיו האחרון win32k.sys. ב99% מהמקרים זה ntoskrnl.exe , והופיע לי רק פעם אחת הNTFS.SYS והאחרון WIN32K

בתוכנה 96 MEMTEST בגירסה האחרונה נעשה בדיקה של 14 שעות+ , עם 8 שלבים, ולא נמצאו שגיאות.

עשיתי CHKDSK על כונן המערכת הפעלה, אבל הוא לא כתב שיש סקטורים פגומים

העאלתי את הקבצי DUMP שהיו לי בימים האחרונים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לגבי ה- Debug, האם התקנת את הגרסת ה- 64bit ?

אם כן, הפעל את WinDbg 64bit ולחץ על Ctrl+S או לחילופין

File>>Symbol File Path..

והעתק את השורה הבאה (העתק הדבק) ושמור, זה אמור לעבוד כמו שצריך.

SRV*C:\Symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url]

פורסם

לבדוק ולתקן שגיאות בקשיח.

לריץ תוכנת בדיקה של יצרן של קשיח שלך.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה- Debug, האם התקנת את הגרסת ה- 64bit ?

כן, כמובן.

וגם עשיתי מה שאמרת עם הכתובת הישירה לאתר של מיקרוספט, אבל הוא לפעמים נתקע ולא מציג ממה זה נגרם, עכשיו הוא מראה לי אחרי כמה זמן את מה שגרם לזה בערך כמו למשל "memory_corruption"(למרות שגם בלי סמלים אפשר לראות)

תודה

,Ivan

כבר הורדתי וציינתי באשכול הקודם - הרצתי, אבל אני לא יודע אם הרצתי מספיק טוב , בכל אופן הוא כתב שהוא לא מצא שגיאות("PASS")

ברשותך אני מצ'טט:

אז הורדתי את ESTOOL בגירסה 3.1 מאתר של סמסונג וצרבתי את הISO, הרצתי, ושם בחרתי check diagnostic או משהו בסגנון. הוא שאל כמה לופים, בהתחלה נתתי לו לופ 1 , ואיזשהו שלב הוא שאל אותי אם להריץ SURFRE SCAN בYES או NO. נתתי YES, וגם שם הכל היה PASS

עכשיו הבעיה המעצבנת היא שאחרי הלופ הראשון והכל יצא בסדר גמור - נתתי לו להריץ 5 לופים, אבל כל לופ מסתבר הוא צריך את האישור הזה של הSUFRACE SCAN, ואני לא יכול להיות כל כך הרבה זמן ליד המחשב איתו וכל רגע לתת לו אישור. (קרי 5 פעמים) יש דרך לגרום לזה באופן אוטמטי להריץ עשרות פעמים?

יש עוד בדיקות כמו LOW LEVEL FORMAT, AAM MODE , SET MAX ADRESS וכו',- לא יודע מה משמועתם ומפחד פתאום הם לא יחליטו לפרמט לי את כל ההארדיסק. אתה יכול לחדד לי מה נחוץ?

תודה..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

המסכים הכחולים עדיין ממשיכים :'(, ואני לא רואה תיקון סופי באופק. לא יודע פשוט מה לעשות עם זה

עכשיו הוא התחיל מדי פעם גם לתת מסכים כחולים אחרים, מלבד שוב עם ה- "WIN32K" שגיאות כמו: ntkrnlmp.exe / usbehci.sys

מה נהייה?

לא יודע פשוט מה הוא רוצה, כל הדרייברים מעודכנים(כולל הווינדוס!), לא התקנתי איזה תוכנה מוזרה לאחרונה, אין ווירוסים, עשיתי בדיקת זכרונות והארדיסק, פשוט ייאוש

צירפתי שוב להודעה את הMINIDUMP האחרונים(ארבעה) שהיו

תודה..

פורסם
  • מחבר

אני לא היחיד עם הבעיה של הUSB, אבל זאת לא הבעיה העיקרית . usbehci.sys הופיע בDUMP סה''כ פעם אחת. (בניגוד לאחרים שחזרו על עצמם כמה פעמים, כמו ntoskrnl.exe / ntkrnlmp.exe )

הבעיה העיקרית היא מסכים כחולים מרובים כל פעם משהו אחר בכלל.

בכל אופן, בלינק שנתת אני רואה שיש משהו משותף usbehci.sys ו-ntoskrnl.exe , ואמרו להריץ תוכנה לבדיקת סקטורים (לסיגייט במקרה הזה - SEA TOOLS) וSFC /SCANNOW - מה שכבר עשיתי.

דיברו גם לקבוע באופן ידני את התזמונים והזרם של הזכרונות בביוס, הבעיה שאני לא יודע באיזה דגם מדויק של זכרונות מדובר, בשביל ללכת לאתר היצרן ולבדוק. באיזה לשונית להסתכל בתוכנה EVERSET ? תחת motherboard ו-SPD, מופיע Kingston 99U5471-001.A00LF, צילום מסך :

everm.th.jpg

בוא נעשה שלב שלב בבקשה. תתייחס להודעה לפני אחרונה שלי, ותגיד לי אם בכלל הרצתי כמו שצריך את התוכנת יצרן להארדיסק שלי בשביל לבדוק אם מדובר בסקטורים פגומים, שיהיה כבר אפשר לשלול זאת.

מה גם עכשיו התחשק לו להביא לי היום עוד משהו חדש במסך הכחול, dxkrnl.sys, שוב פעם אחרי חיפוש, "לעדכן כרטיס מסך"

צירפתי גם פה את הDUMP האחרון.

פורסם

usbehci.sys היה שני פעמים.

בעיה שלך בדריבר וזה הדריבר היחידי שמזוהה כגורם.

כל יתר התקיעות אין זהוי של דרייבר.

בעיה אחרון בגלל DirectX Graphics Kernel

פורסם
  • מחבר

כן אבל מה עם האחרים שהיו עד עכשיו? למה אתה מתעלם מהם?

אמרתי הכי טוב שנעשה צעד צעד ונשלול בעיות שיכולות לגרום לכל זה, כרגע האחרונים זה הusbehci.sys וDX שצץ לו משום מקום, נכון לעכשיו שלושה ימים לא היה מסך כחול, אבל זה רק עניין של זמן שיבוא לי עם שגיאה אחרת!

כמה שחיפשתי בגוגל וראיתי בדיונים, בכל מסך כחול שהיה לי(כל אבחון ושם תהליך) אמרו לבדוק שוב ושוב את סקטורים פגומים על הארדיסק גם דרך הווינדוס וגם דרך תוכנת יצרן ספיציפית לדגם שיש לך, ושם נתקעתי

אפשר הבהרה לגבי מה שכתבתי על ESTOOL ? בכלל לא ברור לי אם הרצתי את זה מספיק טוב ומספיק זמן

פורסם

תנסה לאפס את הביוס, תגדיר את התדר של הזיכרונות ידנית, תריץ memtest כ-6 שעות לפחות, תבדוק ארדיסק אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים