פורסם 2011 בפברואר 514 שנים אז נכון, רשום שם שזה אמור להתאים, אבל עם כל הכבוד - זה DX ואני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם.האם המטען מבחינת הנתונים החשמליים שלו (שבהם אני לא מבין כלום) אמור להתאים בלי שום בעיה וסכנה לנקסוס שלי?http://www.dealextreme.com/p/universal-mini-micro-usb-ac-travel-charger-for-htc-cell-phones-100-240v-ac-eu-plug-54430
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים למה חיים קשים לך לכל חנות סלולרית וקנה מטען נוקיה עם ראש מיקרו USB וזה... בזה אני משתמש בשביל הסמסונג שלי
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים מחבר השאלה אם זה תקין וטוב למכשיר מבחינת הנתונים החשמליים שבהם אני לא מבין כלום
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים מיקרו USB זה תקן לכל דבר, בתקן מדברים על 5V כמות האמפרים משתנה, יותר אמפר = הטענה מהירה יותראין בעיה להשתמש (כאמור אני עושה את זה כבר הרבה זמן)
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים הנייד ינסה לקחת את הזרם טעינה המקסימלי שלואם המטען מחזיק את הזרם הזה, הוא יטעין בואם הטען לא מחזיק, יכולות להיות 3 אפשרויות :המטען יתן מתח נמוך יותר שיתן טעינה איטית יותרהמטען יתכבההמטען יישרף ויכול לשרוף את הנייד עצמומכאן זה תלוי רק בנתונים של המטען ובאיכות שלו, בדיוק כמו כששמים למחשב ספק איכותי או גנרי ולאיזה הספק
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים אני עם NOKIA AC 10http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/power/chargers/nokia-fast-micro-usb-charger-ac-10/specificationsקניתי ב40 שקל בחנות באזור שלי, 1200mAh
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים יש אבל צריך לתאום מתאם לרשת שלנו והוא גם די גדול ומסורבלקניתי מתאם למטען הבריטי שלי ב15 שקל.אולי זה קצת פחות נוח להוציא ולהכניס לשקע.לא קריטי בשבילי.העיקר זה עושה עבודה טובה ומטעין מהר יותר מהכבל DATA.
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים מניסיון, גם לי היה נקסוס, תקנה מטען של כל בלאקברי או כמו שמישהו ציין פה רק כזה עם MICRO USB.
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים הנייד ינסה לקחת את הזרם טעינה המקסימלי שלואם המטען מחזיק את הזרם הזה, הוא יטעין בואם הטען לא מחזיק, יכולות להיות 3 אפשרויות :המטען יתן מתח נמוך יותר שיתן טעינה איטית יותרהמטען יתכבההמטען יישרף ויכול לשרוף את הנייד עצמומכאן זה תלוי רק בנתונים של המטען ובאיכות שלו, בדיוק כמו כששמים למחשב ספק איכותי או גנרי ולאיזה הספקהמטענים הללו הם בד"כ כ- 5V 1A. דרך ה- USB המכשיר נטען ב- 5V 500mA. לדעתי המכשירים בנויים להטען בזרם של 1000-500mA~
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים המטען שהגיע עם הSGS הוא 5V 0.7A.ולמרות שהוא עם תקע בריטי לפי מה שכתוב הוא אוניברסלי ויכול לעבוד גם על רשת אמריקאית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.