פורסם 2011 בפברואר 514 שנים אני בטוח שזה קשור לגובה של הבנאדם, אבל איך קובעים גובה אופטימלי לשולחן?יש נוסחה כלשהי?פשוט אני כל פעם מתכופף כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי. :-\אם אני מוריד את גובה הכיסא אז כבר זה מפריע לרגליים וכו'...
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים אני מניח שאתה לא יכול לעלות/להוריד את המסך. תנסה לשים איזה ספר מתחת למסך אולי?
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים בשביל זה יש שולחנות שמיועדים יותר לעמדות מחשב, שהמסך יש מעמד קצת יותר גבוה והמקלדת נשלפת..ככה שהמסך בגובה העיניים והמקלדת מספיק נמוכה בשביל לא להתעייף, וזה שהיא נשלפת לא מפריע לקום.אני בניתי שיטה דומה אצלי בחדר, המסך על מדף יותר גבוה מהמעמד של המקלדת והעכבר שהם בעצם שני חלקים נפרדים
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים גובה שולחן הינו 75cm, זה סטנדרט.בויקיפדיה רשום 18-30 אינץ', כלומר מ-45-75cm, כנראה הנמוך מתייחס לשולחנות ביפן או משהו כזה...
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים תשים מעמד כלשהו שיגביה את המסך.זה לא ממש קשור לגובה שולחן (מאחר ויעודו של השולחן הוא לא רק להיות מעמד למסך).
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים כשאתה יושב הקצה העליון של המסך אמור להיות +- בגובה של העיניים שלך. תתאים את המסך לזהאי נוחות וכו יכולה להיות קשורה גם ללוח מקשים ועכבר / מרחק מהמסך / תאורה וכו
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים ברוכים הבאים לעולם הארגונומיקה! (עולם גדול ומייגע של סידורים קטנים והתאמות קטנות בשביל להגיע לתנוחה האולטמטיבית.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.