עבור לתוכן

צריך עזרה במציאת השילוב האולטימטיבי בשביל משחקים, תקציב עדין לא הוחלט.

Featured Replies

פורסם

^אוי באמת מה אתה מתייחס לגרף של SYSMARK בכלל?הבאתי את העמוד הזה כלינק רק בשביל שתראו את רכיבי מערכת הבדיקה.

אני אשמח אם תפרסמו בסטיקי את "הרשימה השחורה" עפ"י HWZONE, הבנתי שגם אנאנד נמצא שם כבר דיי הרבה זמן.

1. ההתייחסות היא לא לגרף עצמו, אלא לעובדה שאתר המשתמש בנקודת הזמן הנוכחית בכלי הפחות אמין הזה הזה כאמת מידה כלשהי, כל מתודולוגית הבדיקה שלו מוטלת בספק.

2. ההערה הצינית על 'הרשימה השחורה של...' ממש לא במקום. התייחסות היא לתוכן הביקורות שמתפרסמות בחלק מהאתרים בהתאם לכלים שהם בעצמם מבססים את התוצאות עליהן. אתה רשאי לקבל מבחני ביצועים מאתר מסוים ורשאי גם שלא. כמעט לכל מבחן ביצועים שתציג, ניתן יהיה למצוא מבחן ביצועים באתר אחר שיציג תמונה שונה (לטוב או לרע, תלוי איזה תוצאה אתה מצפה או מקווה לראות). אין ב-HWzone שום רשימה שחורה, יש פשוט סוגי בדיקה לא עדכניים ולא מתאימים שמציגים תמונה לא מדויקת. לא יודע מה הסיבות לכך ולא מעוניין בכלל לפתוח את הנושא לדיון, אבל בשורה התחתונה משתמשי הפורום, כצרכנים צריכים לקחת את כל מבחני הביצועים בערבון מוגבל ולהתייחס גם לצורת ומתודולוגית הבדיקה.

3.עובדה היא שבעולם האמיתי יש גיימרים שמשחקים עם מעבדים "חלשים" בהרבה ממעבדי SB ועדיין מקבלים חווית משחק מלאה. זה כנראה "מבחן הביצועים" הטוב ביותר שיש. אני עוד לא שמעתי על מישהו עם מעבד Q6600 או Q9550, Athlon/Phenom IIx3/4 (ועבור הרבה מאוד משחקים אף מעבדים כפולי ליבה) שנתקל בבעיות כלשהן במשחקים בהשוואה לכאלה עם מעבדים "חזקים" וחדשים יותר. יש משחקים בעייתיים, זה בעיקר ברמת התוכנה, המשחק הוא זה שכתוב לא כמו שצריך, והבעיות יהיו מובחנות על כל מעבד, מי יותר ומי פחות. בנוסף תמיד יש משחקים ומקרים נקודתיים וזה הוזכר כבר במהלך הדיון. כשמדברים על ביצועים של מערכת חומרה מדברים על חתך רוחב. אם השימוש הוא נקודתי וממוקד הרבה יותר (משחק מסוים, תוכנה מסוימת) אז כן יש היגיון לקנות את החומרה שהכי משתלמת רק אליו. אבל בגלל שרוב המערכות הן רב-תכלתיות ולא ממוקדת יישום מסוים, כך גם בחירת החומרה צריכה להעשות. רכישת החומרה המשתלמת ביותר בחתך רוחב.

4. לגבי רזולוציות המשחק. אין לי נתונים אל התפלגות הרזולוציות שבהם אנשים משחקים, אבל אני לא חושב שרזולוציה של 1680x1050 נבחרה כי היה הרזולוציה המייצגת גיימר ממוצע (אולי בקונסולות שם הסיפור אחר, במחשבים, לדעתי הלא מגובה בנתונים רשמיים, ייתכן שהמגמה שונה ונעה יותר לכיוון רזולוציה של 1920x1080 ומעלה), אלא פשוט כי זאת רזולוציה שבה למעבד עדיין יש השפעה מסוימת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים